Isco - 22
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Isco - 22
Tetszik ez a virág nyelv a többi topichoz képest
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem előszedni akarom, csak arra célzok, h sokkal többet tudna adni a csapatnak, ha a passz hamarabb az eszébe jutna. Az se rossz ahogy ő csinálja, de sokszor lelassítja, az amúgy se gyors játékunkat.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor jól éreztem, hogy ma sem lehetett elővenni azért, mert önző/öncélú volt.Kerlon írta: Arról nem is beszélve, hogy ma kb. kétszer szedte el előle CR a labdát, amikor Isco jobb helyzetbe kerülhetett volna.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Eléggé nagy túlzás. Arról nem is beszélve, hogy ma kb. kétszer szedte el előle CR a labdát, amikor Isco jobb helyzetbe kerülhetett volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Sajnos nem láttam a meccset, úgyhogy a maira lehet jogos az írásod. De amúgy meg egy barokkos túlzás.ToniKroos írta:Nem értem, adhatna gólpasszokat, de valamiért, ő mindig még elhúzza jobbal, talpal, majd vissza.. mint aki utálja a társait, azt csak akkor passzol, ha nincs más választása (néha még akkor sem).
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem értem, adhatna gólpasszokat, de valamiért, ő mindig még elhúzza jobbal, talpal, majd vissza.. mint aki utálja a társait, azt csak akkor passzol, ha nincs más választása (néha még akkor sem).
- M1Ö
Ennyi lett volna a mondandóm lényege. Ott és akkor top volt. Erre jött, hogy védekezésben kevés a Modric-Kroos-Isco hármas, csak ezért hoztam fel a Barca trióját, hogy szerintem nem rosszabbak náluk.nmate írta:Tavaly azért amíg együtt volt a Modric-Kroos-Isco-James négyes, akkor jól érezte magát a kis spanyol.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tavaly azért amíg együtt volt a Modric-Kroos-Isco-James négyes, akkor jól érezte magát a kis spanyol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Másrészt nagyobb hátránnyal indul egy olyan sor, amelynek Cé és Bé szemetét kell először felszednie, utána bonthatja ki csak a saját csokiját.kelemen.istvan írta:Én ott látom a bökkenőt, hogy míg a barca triójából mindenki a számára ideális szerepet töltötte be a csapat szerkezetében, nálunk sem Kroos, sem Isco nem a "természetes" pozíciójában játszik.
Nem illik.
- M1Ö
Igen-igen. Írtam is utána, hogy tudom én is, hogy ez sok tényezős, hogy tökéletesen működjön. Meg ahogy én így elképzelem a nagy fantáziámmal, az nagyon butítana. Nem is értem, hogy miért nem én ülök Benítez helyén...palesz77 írta:Ezt most látom csak. Nálunk nem elhanyagolható azért, hogy a csatársorsban komoly mezőnymunka folyt szintén - 2011-ben még Messi is védekezett -, így elbírta a csapat azt, hogy nem a védekezés a fő erőssége a középpályánknak, mert az egész csapat visszatámadott intenzíven. Nálatok amíg CR és Bale kivonják magukat ez alól, addig ez a középpálya nem lesz elég szerintem védekezésben. Pedig amúgy szerintem sem lenne rossz egyáltalán ez a trió.
Na de komolyra fordítva. Ott a 22 meccses sorozatnál rohadt jól működött. Nekem az a rendszer volt a tökéletes.
Az is inkább 4-3-3 volt támadásban, védekezésben volt csak 4-4-2, 4-5-1.
Úgyhogy nálam Isco kkp lenne és nem tkp. Amolyan Iniesta féle, ahogy írtam korábban.
Szerinted. Szerintem meg nem. Csak ott tökéletesen működött az a 6os. Ha (mondom HA ) nálunk is megoldódnának ezek a problémák, akkor a mi nagy 3masunk is simán olyan szinten lennének.kelemen.istvan írta:A TOP Busi-Ini-Xavi triotol messze van a jelenlegi Isco-Kroos-Modric harmas. Kar vitazni ezen.
Most nem a játékstílus lett volna a lényeg. Mert Modric sem hasonlítható Xavihoz, egyedül Isco Inihez.nmate írta:Leginkább azért, mert Busquets játékstílusához közel sincs egyik madridi játékosé sem.
Az lett volna a lényeg, hogy NORMÁLIS esetben semmivel sem lenne ez a 3mas gyengébb a másiknál. Támadásban meg pláne működne.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én ott látom a bökkenőt, hogy míg a barca triójából mindenki a számára ideális szerepet töltötte be a csapat szerkezetében, nálunk sem Kroos, sem Isco nem a "természetes" pozíciójában játszik.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Összehasonlítani kár és ilyeneket leírni. Nem összemérhető a kettő, igazságosan biztosan nem.kelemen.istvan írta:A TOP Busi-Ini-Xavi triotol messze van a jelenlegi Isco-Kroos-Modric harmas. Kar vitazni ezen.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Leginkább azért, mert Busquets játékstílusához közel sincs egyik madridi játékosé sem. Amúgy Modric és Kroos elérik a lécet. Sőt...
Meg ugye Isco egyelőre csak egy csiszolatlan gyémánt.
Meg ugye Isco egyelőre csak egy csiszolatlan gyémánt.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A TOP Busi-Ini-Xavi triotol messze van a jelenlegi Isco-Kroos-Modric harmas. Kar vitazni ezen.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezt most látom csak. Nálunk nem elhanyagolható azért, hogy a csatársorsban komoly mezőnymunka folyt szintén - 2011-ben még Messi is védekezett -, így elbírta a csapat azt, hogy nem a védekezés a fő erőssége a középpályánknak, mert az egész csapat visszatámadott intenzíven. Nálatok amíg CR és Bale kivonják magukat ez alól, addig ez a középpálya nem lesz elég szerintem védekezésben. Pedig amúgy szerintem sem lenne rossz egyáltalán ez a trió.M1Ö írta:A Busquets-Xavi, Iniesta 3mast sem érzek/éreztem jobban védekezőnek, mint a Kroos-Modric-Isco 3mast. Támadásban meg talán jobbak is, de gyengébbek biztos nem.
- M1Ö
Persze. Egyértelmű, hogy több tényezős a dolog. De az én elképzelésemben működne a dolog. Nem mintha világhírű menedzser lennék... Csak nagyon úgy néz ki, hogy még jó pár évig nem lesz tökéletesen az én szájízemre alakítva a csapat.miro írta:Egyénileg jobb az utóbbi hármas,de az előbbiek sokkal jobbak voltak mert az akkori barca jobban volt összerakva mint a mostani real.
Ahhoz a Barcelonához ez a hármas volt a tökéletes,de ehhez a hármashoz is az a Barca.
Szóval sokkal nagyobb volt az összhang.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Egyénileg jobb az utóbbi hármas,de az előbbiek sokkal jobbak voltak mert az akkori barca jobban volt összerakva mint a mostani real.A Busquets-Xavi, Iniesta 3mast sem érzek/éreztem jobban védekezőnek, mint a Kroos-Modric-Isco 3mast. Támadásban meg talán jobbak is, de gyengébbek biztos nem.
Ahhoz a Barcelonához ez a hármas volt a tökéletes,de ehhez a hármashoz is az a Barca.
Szóval sokkal nagyobb volt az összhang.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hogy lennének ők a legjobban kihasználva szerinted? Csatár mögött szabadabban, vagy a tavaly őszi 4-4-2-ben, vagy tök máshogy? Köszi ha válaszolsz, tényleg érdekelne..R.M.C.F írta:Az a baj,hogy sem ő,nem james nem egy 3as kp-a tökéletes eleme....
Amúgy valaki írta lejjebb, hogy 3 gólpasszt is kioszthatott volna. Hát, nagyon igaz. Thiagoval ketten amit leműveltek az szédület, de az utolsó passzaik rendre rosszak voltak sajna. Viszont velük jobban tetszett a játék, mint az "A" csapattal, egyedül Cesc volt most nudli - előző meccsen pedig remekelt. Ennek ellenére az EB-n tuti csere lesz csak mindkettő..
- M1Ö
Nekem a tavalyi 3as tökéletes volt. Isco szerintem kimagaslót hozott, ott a k.pálya bal oldalán. Sokkal jobban ültek a megindulásai mélyebbről, mint így, a jobb szélről. Még ha félig-meddig kötetlen is a mostani posztja, még így sem annyira látványos a játéka, mint tavaly. Sokkal több hibával játszik és ez nem hiszem, hogy csak a formaingadozás miatt van. A tegnapi spanyol meccsen is akkor volt igazán jó, mikor a bal k.pályára került. Ott Nolito-val varázsolt rendesen.R.M.C.F írta:Az a baj,hogy sem ő,nem james nem egy 3as kp-a tökéletes eleme....
Persze nem egy pitbull, de Marcelo-t is rendre kisegítette. A Busquets-Xavi, Iniesta 3mast sem érzek/éreztem jobban védekezőnek, mint a Kroos-Modric-Isco 3mast. Támadásban meg talán jobbak is, de gyengébbek biztos nem.
Mindegy, nekem ez a 3mas lenne az álmom idénre meg jövőre, eléjük pedig CR-Benzema-James trió.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ficánkolt ma egész meccsen, akinek nem tetszett, vagy csak a hibáit vette észre, az majd pörgesse le a készülőben lévő Isco vs Ukraine videót néhányszor...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!