Realista24 írta:
kiserik írta:
A minap linkeltem ezt:
https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar- ... zag-terkep
Persze nulla reakció. Mit is vár az ember, hiszen ezek szerint mégsem vagyunk annyira szegények, mint ahogy azt mondják.
Amit még megfigyeltem, hogy akik nyakig benne vannak a globalista propagandában, azok kezdenek is olyanná válni: pökhendi és lenéző.
Beteszel egy linket, nem fuzol hozza semmit. Megis milyen reakciot varsz? Aztan jossz es benyomsz egy ilyen hszt majd a pökhendi jelzot, zseni vagy, hogy temanal maradjak.
Tettem egy
smiley-t. Az smafu?
Ha vissza olvasol szépen kirajzolódik, hogy kik azok, akik a velük egyet nem értők értelmi képességeire utalnak. Ők mindent is tökéletesen tudnak. Na ez a lenézés és pökhendiség.
Az meg kezd szánalmas lenni, hogy itt már mindenki a patás ördög (Putyin) csatlósa. Ha valakinek feltűnik az egyezés MP fideszesezésével meg Rogánozásával, akkor az lehet, hogy nem a véletlen műve
2 érdekesség:
- ha egy politikus egy külföldi nagykövethez jár havonta, akkor az rendben van, de ha egy olyan médiumnak nyilatkozik egyszer, aminek a tulajdonosa egy külföldi országhoz köthető, akkor az bizony ügynök...
- ha egy politikus egy világjárványt arra használ fel, hogy meggazdagodjon, akkor azt el kell ítélni, kivéve, ha a mi oldalunkon áll, mert akkor annak állva kell tapsolni
géza írta:
Nem ugy volt, hogy nem irsz ide tobbet, vagy belattad hogy az eleg hopihe hozzaallas?
Néha jól esik belerondítani a nagy MP fan club életébe (munkaerő piac
az
), meg R24-gyel szeretek beszélgetni