![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Tiszákat is néztem, de brutál árak vannak ott is. Inkább hanyagoltam
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 27., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 27., hétfő 16:07
+ Még kényelemben is, legalábbis nekem, pedig volt cipőm elég sok márkából.magasan verte az összes többit tartósságban
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. július 27., hétfő 16:04
Én is hasonló reményekkel vettem egyet 3-4 éve, aztán pár hónap múlva már vihettem is vissza ragasztatni, szóval elég nagy csalódás lett. Persze ez egy eset, ráadásul én extrém módon rongálom valamiért a cipőimet, de az biztos, hogy túlzottan manapság semmiben sem lehet bízni.Remy írta:Ettől azért többet várok, mégis csak az egyik legjobb márka.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 27., hétfő 15:54
*legdrágább ebben a kategóriában, így helyes szerintem, meg a tapasztalatok alapján is.Remy írta:Ez az első Lacoste cipőm, nem vágom mennyit bírnak. Volt korábban Hummel, Le Coq, azok kibírták a 2 évet. Ettől azért többet várok, mégis csak az egyik legjobb márka.___Samy___ írta:mondjuk én pont azért vettem, hogy ne 1-2 évente kelljen venni
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 27., hétfő 15:51
Ez az első Lacoste cipőm, nem vágom mennyit bírnak. Volt korábban Hummel, Le Coq, azok kibírták a 2 évet. Ettől azért többet várok, mégis csak az egyik legjobb márka.___Samy___ írta:mondjuk én pont azért vettem, hogy ne 1-2 évente kelljen venni
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 27., hétfő 15:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 27., hétfő 15:47
Nagy szerencsém volt, mert ha haver nem mondja, hogy 42k-s cipőt vett 21-ért, akkor nem is vágtam volna, hogy van ilyen akciózás. Rengeteg cipőre van leárazás, és azért ez a 15-20k bőven jó egy cipőért, pláne ha Lacoste. Főleg, ha 2 évente vesz az ember cipőt.___Samy___ írta:fasza...én a fehér bőr lacoste cipőmet egy pár hónapja 25-ért vettem, most 18...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 27., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 27., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 27., hétfő 12:27
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. július 27., hétfő 11:21
sajnos unokaöcsémnek most kétségek közt kell élnie mer ő azér is csak karácsonyra kap. ha lesz mégRealista24 írta:Az nekem is úton van már, de a gyereknek még nincs egy semén is egyből erre gondoltam, szóval gyorsan be is rendeltem az idei mezt![]()
![]()
Most berántok kettőt.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2015. július 27., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 27., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 27., hétfő 11:10
Termékek ott vannak, csak rákeresni nem tudsz. Beütöd, hogy jersey és már hozza is ki, szóval annyira nem para.Kerlon írta:na gyönyörű, akkor vége a a fekete biznisznek, legalább lesz pénz dupla árat fizetni pár játékosért :Đ
Az nekem is úton van már, de a gyereknek még nincs egy semén is egyből erre gondoltam, szóval gyorsan be is rendeltem az idei mezt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. július 27., hétfő 11:07
én is egyből erre gondoltam, szóval gyorsan be is rendeltem az idei meztRealista24 írta:Másnál mi történik, ha beüti alin a keresőbe, hogy Real Madrid?
fasza ez a deal az alibaba grouppal, már akkor sejtettem, de most be is igazolódott, hogy ez lesz. puuuttaaaaaaaaaa
Bár ha jól nézem, csak a Real Madrid keresőszóra nincs találat, de szerintem kemény szűrést fognak kapni a termékek is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 27., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 27., hétfő 10:59
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. július 27., hétfő 10:51
Hát egy póló 20 ezer körül van, ha jól tudom.Ferencváros írta:Köszi srácok, jövőhéten megyek fel Pestre, kinézek ezekre a helyekre. Aztán ha nem "viszonylag normális" áron vannak, akkor marad az ebay
HozzászólásSzerző: portillo » 2015. július 23., csütörtök 16:24
Nekem kifordítva a 40 fokot simán bírja, egyelőre az Isco felirat is fix.Demes írta:Ali-ról rendelt Real mezek bírják a mosógépes mosást vagy teljesen szétmennek?
HozzászólásSzerző: realfan » 2015. július 22., szerda 16:10
ferni írta:Páran biztos feltették pl ebayre a rosszul feliratozott Casillas mezeiket, keress rá ott.realfan írta:2002-es Cassilas mezt honnan tudnék venni? előre is köszönöm a segítséget
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem