Puding írta:13. havi nyugdíj...
A klasszikus szavazatvásárló aduász
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. április 6., hétfő 12:28
Puding írta:13. havi nyugdíj...
HozzászólásSzerző: Puding » 2020. április 6., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 6., hétfő 12:11
https://www.facebook.com/orbanviktor/vi ... 602676969/Yazid írta: ez a gazdasági akcióterv tényleg abban fog kimerülni, hogy külön adó a gazdagoknak? ki számít annak? gondolom aki nem minimál béren van bejelentve?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. április 6., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 6., hétfő 10:48
ha jol remlik, azt mondta a kossuth radios beszedeben par napja, hogy o szivesen osztogatna penzt, de nincs, hitelt nem akar felvenni az allam erre, igy a munkahelymegtartas es teremtes illetve a gazdasag ujrainditasa a cel.Remélem a nagy gazdasági bejelentés az lesz, hogy a "gazdagok" adóját megemelik
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. április 6., hétfő 10:37
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2020. április 6., hétfő 10:30
az utalas 3 honapig ingyenescsababarca írta: Kis bankos gőzkiengedés.
Barátnőmnek nyitottunk számlacsomagot otp-nél...hát én ott vagyok 13 éve, de elgondolkoztam, hogy hiba.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. április 6., hétfő 10:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. április 6., hétfő 9:39
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. április 6., hétfő 9:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 6., hétfő 9:19
Ez mind tök logikus. De korlátozások vannak, anyámékhoz nem megyek át negyedik hete, de öt barom mindig kokettál együtt.füst írta: Akkor hagy képviseljem a kutyás réteget.
Nem ellentmondva nektek, csak kiegészítve, azt azért hozzátenném, hogy foglalkozhatok én akármennyit az ebbel, úgy soha nem fogom tudni lefárasztani mint egy másik kutya. Emiatt -még a járvány előtt- heti 2-3 alkalommal én is biztosítottam számára ilyen alkalmakat, és számomra tök természetes hogy mások is így állnak hozzá. Eddig szerintem nincs ezzel probléma, a probléma ott kezdődik, hogy az ilyen csoportos foglalkozásokkal nem szabad másokat zavarni.
Én rendszerint kutyafuttatóba vittem az ebet, így nem volt ezzel gond, parkokban meg hát a józan észt követve kéne működnie, ha a labdázók voltak ott előbb, akkor a kutyások megkérdezik hogy odamehetnek-e, ha pedig zavarnának, akkor keresnek más helyet. Ha a kutyások voltak ott előbb, akkor ugyanez csak fordítva.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 6., hétfő 9:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. április 6., hétfő 9:13
No comment, Dobogókő felé végig, ami tegnap volt...Az elején bringautak csurig, gondolom szentendre irányába végig (kb. komplett sulis osztályok, nyugdíjasklubok), onnan meg autók, és kirándulók mindenhol... Szentkeresztnél még valami fotózást is tartottak 15-20 emberrel. Ott állítólag már lakcímkártyát kértek a kirándulóktól meg úgy zavarták haza őket.nmate írta: Bringautakon annyian voltak szombaton, hogy ahol tudtam autók között mentem... Pap-rét, Prédikálószék fullon, kilátóra úgy mentek fel az emberek, mintha nem lenne holnap.
Persze egyedül / családdal kimozdulni oké, de amikor 6-7 fős csoportok ücsörögnek, látszólag közel sem egy háztartásbeliek, egymástól 2-3 méterre, akkor a menjenek már...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 6., hétfő 9:04
Jó, hát az meg a másik...botrány.Nika91127 írta:Gondolod el abból mekkora apokalipszis volt, hogy vasárnap nem volt bolt...Ha heti 7 napból csak 4x mehetnél boltba, akkor szerintem a fél társadalom öngyilkosságot követne el.Realista24 írta: Másik remek sztori. Auchan, vasárnap.
Ugye 9-12 között lehet az öregeknek vásárolni. Vasárnap 8kor nyitott a bolt. Ember bemegy, fél kilenckor már mondják, hogy menjél ki, mert jönnek az öregek. Úgy 60 ember van bent, 5 pénztár megy, nincs önkiszolgáló. A bejáratnál 3, azaz HÁROM 65+-os áll, és emiatt kizavarnak mindenki mást...
Miért nem lehetett ezt úgy megcsinálni, hogy heti három napon az öregek, heti másik három nap meg a "fiatalok" vásárolhatnak csak, akár egész nap, vagy adott időpontban?! A kérdés költői.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. április 6., hétfő 9:02
Gondolod el abból mekkora apokalipszis volt, hogy vasárnap nem volt bolt...Ha heti 7 napból csak 4x mehetnél boltba, akkor szerintem a fél társadalom öngyilkosságot követne el.Realista24 írta: Másik remek sztori. Auchan, vasárnap.
Ugye 9-12 között lehet az öregeknek vásárolni. Vasárnap 8kor nyitott a bolt. Ember bemegy, fél kilenckor már mondják, hogy menjél ki, mert jönnek az öregek. Úgy 60 ember van bent, 5 pénztár megy, nincs önkiszolgáló. A bejáratnál 3, azaz HÁROM 65+-os áll, és emiatt kizavarnak mindenki mást...
Miért nem lehetett ezt úgy megcsinálni, hogy heti három napon az öregek, heti másik három nap meg a "fiatalok" vásárolhatnak csak, akár egész nap, vagy adott időpontban?! A kérdés költői.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 6., hétfő 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 6., hétfő 8:54
Ja várj, elfelejtettem hozzátenni, hogy 10ből 8 kutya itt ilyen zsebcirkáló. A nagyokkal nincs is gond, azok pórázon vannak általában, ráadásul hallgatnak is a gazdára. De a többi...rúgok egyet és meghal négy...de miért büntetném a kutyát, amikor a gazdája egy barom és őt is tudom?major írta:Mert édes volt kiskutyának. Más, de én törvényileg tiltanám a kutya lakásban való tartását, ez a németjuhász / agár az 50m2 panelben nem normális. De amit a legjobban utálok azok ezek a kis túltenyésztett retikülkutyák, takarít a takarítónő a lépcsőházban a kutya ugatja mint a bolond a csukott ajtón keresztül a tulaj meg képes a takarítónőt le****ni mintha ő tehetne róla...Realista24 írta:
Én a barom kutyásoktól vagyok ki. Lemegyek a gyerekkel focizni, úgy 50-60 méterre tőlük. Persze full idegenek egymásnak, de négy-öten lejönnek, pofáznak, kutyát elengedik, csináljanak amit akarnak és persze jönnek a labdára.
Mondja az egyik, hogy labdafóbiája van a kutyának, ezért rákattan, mondom a gyerekemnek meg kutyafóbiája van. És b+ azt hiszi viccelek.
Mi a szarnak van kutyája, ha nem foglalkozik vele? Aztán majd csodálkozik, ha legközelebb véletlen fejbe rúgom labdával.
HozzászólásSzerző: major » 2020. április 6., hétfő 8:50
Mert édes volt kiskutyának. Más, de én törvényileg tiltanám a kutya lakásban való tartását, ez a németjuhász / agár az 50m2 panelben nem normális. De amit a legjobban utálok azok ezek a kis túltenyésztett retikülkutyák, takarít a takarítónő a lépcsőházban a kutya ugatja mint a bolond a csukott ajtón keresztül a tulaj meg képes a takarítónőt le****ni mintha ő tehetne róla...Realista24 írta:Én a barom kutyásoktól vagyok ki. Lemegyek a gyerekkel focizni, úgy 50-60 méterre tőlük. Persze full idegenek egymásnak, de négy-öten lejönnek, pofáznak, kutyát elengedik, csináljanak amit akarnak és persze jönnek a labdára.nmate írta: Bringautakon annyian voltak szombaton, hogy ahol tudtam autók között mentem... Pap-rét, Prédikálószék fullon, kilátóra úgy mentek fel az emberek, mintha nem lenne holnap.
Persze egyedül / családdal kimozdulni oké, de amikor 6-7 fős csoportok ücsörögnek, látszólag közel sem egy háztartásbeliek, egymástól 2-3 méterre, akkor a menjenek már...
Mondja az egyik, hogy labdafóbiája van a kutyának, ezért rákattan, mondom a gyerekemnek meg kutyafóbiája van. És b+ azt hiszi viccelek.
Mi a szarnak van kutyája, ha nem foglalkozik vele? Aztán majd csodálkozik, ha legközelebb véletlen fejbe rúgom labdával.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 6., hétfő 8:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. április 6., hétfő 8:44
Realista24 írta:Én a barom kutyásoktól vagyok ki. Lemegyek a gyerekkel focizni, úgy 50-60 méterre tőlük. Persze full idegenek egymásnak, de négy-öten lejönnek, pofáznak, kutyát elengedik, csináljanak amit akarnak és persze jönnek a labdára.nmate írta: Bringautakon annyian voltak szombaton, hogy ahol tudtam autók között mentem... Pap-rét, Prédikálószék fullon, kilátóra úgy mentek fel az emberek, mintha nem lenne holnap.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem