füst írta:
Már bocsánat, de az elszámoltatással összefüggésben, ez annyit tesz, hogy utólagosan úgy készítesz jogrendszert, hogy visszamenőleg büntessen. Szerintem ez Európában no-no.
Én legalább annyira szerettem volna ha Gyurcsányon és pajtásan csattan a lakat, mint te. Csak mint mondtam szerintem öngyilkosság, leírtam miért. Hiába van igazad, hiába kezdesz bele, ha valahol elrontod, véged.
Egyébként, bár nem hiszem hogy bármit is számít, de nem választottam meg őket az elszámoltatásért. 2010-ben Jobbikra szavaztam, 2014-ben pedig nem szavaztam. 18-ban szavaztam először a Fideszre, mert akkor már ugyan külön listán, de összefogtak az ellenzéki pártok. Akkor már úgy éreztem ha választanom kell a két pólusból, akkor biztos nem őket fogom.
És a jelenlegi, vagy akkori jogrendszerben nem lett volna erre lehetőség? Ha nem, akkor igazából mit szerettek volna elszámoltatni?
Nem gondolnám hogy bármilyen szinten öngyilkosság lett volna, nem hiszem hogy a büntethető emberek büntetése felháborodást keltett volna. Pláne mivel az legkevésbé se foglalkoztatja ezt a kormányt hogy mi kelt felháborodást, pláne hogy mi kelt felháborodást Európában.
Szándék nem volt, semennyi.