Ez mind tök logikus. De korlátozások vannak, anyámékhoz nem megyek át negyedik hete, de öt barom mindig kokettál együtt.füst írta: Akkor hagy képviseljem a kutyás réteget.
Nem ellentmondva nektek, csak kiegészítve, azt azért hozzátenném, hogy foglalkozhatok én akármennyit az ebbel, úgy soha nem fogom tudni lefárasztani mint egy másik kutya. Emiatt -még a járvány előtt- heti 2-3 alkalommal én is biztosítottam számára ilyen alkalmakat, és számomra tök természetes hogy mások is így állnak hozzá. Eddig szerintem nincs ezzel probléma, a probléma ott kezdődik, hogy az ilyen csoportos foglalkozásokkal nem szabad másokat zavarni.
Én rendszerint kutyafuttatóba vittem az ebet, így nem volt ezzel gond, parkokban meg hát a józan észt követve kéne működnie, ha a labdázók voltak ott előbb, akkor a kutyások megkérdezik hogy odamehetnek-e, ha pedig zavarnának, akkor keresnek más helyet. Ha a kutyások voltak ott előbb, akkor ugyanez csak fordítva.
A másik, mivel gyerek tart a kutyáktól és hosszas idő után barátkozik meg egy-egy kutyával, így logikus, hogy a közelébe sem megyünk annak a résznek, ahol kutyások vannak. Én figyelek erre, ők nem. Hát legközelebb majd a morcosabb énem veszem elő, mert az elmúlt héten háromszor fordult ez elő.
Napi egy órát megyünk le munka után gyerekkel kicsit mozogni, hogy ne bolonduljon meg...meg amíg még lehet.