Politika
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Politika
Belenéztem a békemenetes közvetítésbe.
Szívet melengető hallgatni a lágy hangú, konzervatív, kimért Gajdics Ottót, ahogyan a szeretetről beszél.
Szívet melengető hallgatni a lágy hangú, konzervatív, kimért Gajdics Ottót, ahogyan a szeretetről beszél.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Dobrev Klára a taxiban| Somogyi András |
Hát ez valami zseniális, érdemes megnézni a többi politikusról is a videót....
Jakabos az aztán tényleg kegyetlen
Jakabos videóhoz egy kis kedvcsináló...
Jakab Péter a taxiban | Somogyi András |
Hát ez valami zseniális, érdemes megnézni a többi politikusról is a videót....
Jakabos az aztán tényleg kegyetlen
Jakabos videóhoz egy kis kedvcsináló...
Jakab Péter a taxiban | Somogyi András |
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem lesz egy special extended edition egy mzp szallal ?
vagy eleg lesz par honapig gyurcsanyozva, baloldalazva osszemosni ot is a filmmel.
vagy eleg lesz par honapig gyurcsanyozva, baloldalazva osszemosni ot is a filmmel.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szerintem jó lett, magyar viszonylatban pláne.
Érdemes megnézni, az aktuálpolitikai dolgokat félretéve nem nagyon tudok belekötni.
Az viszont fájdalmas és vicces is egyben, kisebb öngól.
Érdemes megnézni, az aktuálpolitikai dolgokat félretéve nem nagyon tudok belekötni.
Az viszont fájdalmas és vicces is egyben, kisebb öngól.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ha ignorálom az 1 és 10 értékeléseket, akkor egész nézhető filmnek tűnik a vélemények alapján.
Midegyik Fidesz polgis faluban, vagyis mindegyik falubanEl Sie7e írta:Hol vetítik ingyen?raul 4 ever írta:
Különösen a: "set a police van on fire and literally burned the people inside to death" , erre annyira nem emlékszem..
Én 19 voltam, fenn voltam én is 23-án, nekem pl. életem egyik meghatározó élménye volt és marad is.. Akárhányszor járok-jártam a Rákóczi-n mindig eszembe jut és kicsit ki is ráz a hideg: amikor elkezdődött Ákostól az 1956, nagy hangfalak voltak végig felrakva, gyomorig érződött a basszus.. Aztán anyám telefonált, hogy a rendőrök nyomják a tömeget az Astoria/Blaha felé, tipli onnan..
Mindegy, így hogy ingyen van, is lehet inkább megvárom az ncore-t
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hol vetítik ingyen?raul 4 ever írta:Különösen a: "set a police van on fire and literally burned the people inside to death" , erre annyira nem emlékszem..füst írta: Nem néztem meg, moziban nem is fogom, de IMDB-n azért beleolvastam a véleményekbe.
Én 19 voltam, fenn voltam én is 23-án, nekem pl. életem egyik meghatározó élménye volt és marad is.. Akárhányszor járok-jártam a Rákóczi-n mindig eszembe jut és kicsit ki is ráz a hideg: amikor elkezdődött Ákostól az 1956, nagy hangfalak voltak végig felrakva, gyomorig érződött a basszus.. Aztán anyám telefonált, hogy a rendőrök nyomják a tömeget az Astoria/Blaha felé, tipli onnan..
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Mondjuk az érzékelők többsége nagy valószínűleg nem is látta a filmet...ateeemadrid írta: Azért az imdbn az 1.2-es értékelés árulkodó, még sem volt olyan pörgős és izgalmas politikai krimi, mint ahogy arról a sajtó beszámolt?
- füst
Szerintem nem a film tartalmát értékelték az emberek 1.2-re
- ateeemadrid
Azért az imdbn az 1.2-es értékelés árulkodó, még sem volt olyan pörgős és izgalmas politikai krimi, mint ahogy arról a sajtó beszámolt?
- csababarca
Kellenek ilyen filmek, az elfogultsággal sincs baj, az amcsi történelmi filmek is elfogultak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak itt most érződik nagyon az aktuálpolitikai befolyásoltság, ami végül kapufa lett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak itt most érződik nagyon az aktuálpolitikai befolyásoltság, ami végül kapufa lett.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Különösen a: "set a police van on fire and literally burned the people inside to death" , erre annyira nem emlékszem..füst írta: Nem néztem meg, moziban nem is fogom, de IMDB-n azért beleolvastam a véleményekbe.
I was there when the manipulated/payed mass was set a police van on fire and literally burned the people inside to death. I was there, when Viktor Orbán, the actual prime minister encouraged people to throw rocks and bricks to others (it's a form of free speach, he said). This movie was not even close to that. But, people always forget, they can be cheated by the same way over and over again. Sad to know, I paid for it, since I'm a Hungarian tax payer...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- füst
Nem néztem meg, moziban nem is fogom, de IMDB-n azért beleolvastam a véleményekbe.
I was there when the manipulated/payed mass was set a police van on fire and literally burned the people inside to death. I was there, when Viktor Orbán, the actual prime minister encouraged people to throw rocks and bricks to others (it's a form of free speach, he said). This movie was not even close to that. But, people always forget, they can be cheated by the same way over and over again. Sad to know, I paid for it, since I'm a Hungarian tax payer...
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én nem láttam, de 1-2 reviewt olvastam és nekem is ez jött le, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az egészet arra tették fel, hogy Dobrev gonosz, Karigeri alkalmatlan. Így, hogy MZP nyert így kicsit kapufa.csababarca írta:Én meg.'shutterisland írta: na megnezte mar valaki az elkxrtuk-ot ?
elvileg az orszag osszes mozijaban nezheto es egyre tobb helyen ingyenesen.
milyen onzetlen gesztus
Nem rossz egyébként, probléma, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Dobrev esetleges előválasztási győzelmére tették fel az egész sztorit, az ő győzelmét várva.
Dobrev az antagonista a történetben, az igazi gonosz.
Micsoda véletlen
Majdnem bejött:D
Egyébként az, hogy ilyen témáról film készül az szerintem abszolút rendben van. Anno nem kis felháborodást okoztak az események, abszolút jogos ennek a feldolgozása. Nyilván az időzítés nem véletlen és egyben politikai célokat is szolgál, de ez általában így van az ilyen témájú filmeknél.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen erről én is kérnék véleményt.. Valahogy egyszerre vonz és a taszít..'shutterisland írta: na megnezte mar valaki az elkxrtuk-ot ?
milyen onzetlen gesztus
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- csababarca
Én meg.'shutterisland írta: na megnezte mar valaki az elkxrtuk-ot ?
milyen onzetlen gesztus
Nem rossz egyébként, probléma, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Dobrev esetleges előválasztási győzelmére tették fel az egész sztorit, az ő győzelmét várva.
Dobrev az antagonista a történetben, az igazi gonosz.
Micsoda véletlen
Majdnem bejött:D
- 'shutterisland
na megnezte mar valaki az elkxrtuk-ot ?
milyen onzetlen gesztus
milyen onzetlen gesztus
- 'shutterisland
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema