Szabadulószoba?gaborz1 írta: Ma délutánra tud valaki valami jó kis programot Pesten? Ebéd utánra kéne valami jó ötlet, ami egy sokadik találkozóra megfelelő.
Itt mindig vannak tuti tippek.
(Tüntetni most nem akarok)
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nightmare in budapest, ha azt akarod, hogy beparazzon a csaj es mar most kiepithesd a saviour imidzset.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Ma délutánra tud valaki valami jó kis programot Pesten? Ebéd utánra kéne valami jó ötlet, ami egy sokadik találkozóra megfelelő.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én semmit sajnos, csak a világot (releváns személyeket) gondolom fertonek és profitorientaltnak.gkovi írta:Kíváncsi lennék, mi az a gyógymód, hátha tudsz valamit amit én nem. Eléggé unom már a kemokat.Realista24 írta:
Szerintem egyik se
Mondjuk en tartom, hogy van ra gyogymod, hatekony, nem amit az emberek kapnak, csak abban nincs akkora penz.
Rettenetesen sajnálom. Kitartás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Kíváncsi lennék, mi az a gyógymód, hátha tudsz valamit amit én nem. Eléggé unom már a kemokat.Realista24 írta:Szerintem egyik sehehetheoriginal írta: az mi?
megelozes vagy gyogyitas?
Mondjuk en tartom, hogy van ra gyogymod, hatekony, nem amit az emberek kapnak, csak abban nincs akkora penz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Musk maga mondta, ha hihetek a híreknek amiket olvastam a témában és idéztekben.
Zsuninnyo meg nem arról ír amire te reflektalsz.
Zsuninnyo meg nem arról ír amire te reflektalsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem. Olvass vissza a topikban és meglátod mennyien oltatták magukat ezzel vagy azzal.zsuninnyo írta:Azokrol a vakcinakrol beszelsz, amikre mindenki mondta, hogy szarok? Hogy nem adnak hozza semmilyen bizonyitekot, leirast? Ja tenyleg MAXIMALIS volt a bizalom, az emberek egy resze inkabb nem kerte, a tobbi egy resze meg utolag latta, a csodalatos hatasukat.kiserik írta:
Putin ""rákellenes ellenszerét"" meg vígan lökte magába mindenki Covid idején, de még a kínaiak szerét is. Akkor maximális volt a bizalom.
Varj, ilyen ervek voltak, valogass akkor, melyik tetszik ami esszeru es MAXIMALIS bizalomra utal:
"Orosz oltasokat kaptam gyerekkoromban, es azoktol sem lett bajom."
"Minden ugyis kinaban keszul, szoval nincs kulonbseg."
"A dokumentacio hianya nem szamit, a tobbiek ugyis hazudnak benne."
R24: az egész story-t az teszi érdekessé és eladhatóva, hogy Musknak köze van hozzá. Ha egy tudományos folyóiratban annyi jelent volna meg, hogy amerikai tudósok megoldották, hogy 15-20 év után ezek a chippek ne egy dróttal kapcsolódjanak az irányítandó eszközhöz, hanem wireless, akkor nem nagyon érdekelne senkit, pedig ennyi történt. Se több, se kevesebb.
Így, hogy Musknak köze van hozzá, így már emberek Netflixet irányítanak a gondolatukkal meg gombnyomásra ölnek halomra sokakat. És igen, elég sok sületlenség jelenik meg Muskkal kapcsolatban, amiből ide is jut jócskán (milliós Tesla visszahívás aztán csak egy hetente jövő szoftverfrissítésről van szó, vagy a kínai gyilkos Tesla, ahol a söfőr bepánikolt és végig nyomta a gázpedált), aztán ha valaki nem ért egyet ezekkel az eszement dolgokkal, akkor az már Musk hívőként oktat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Azokrol a vakcinakrol beszelsz, amikre mindenki mondta, hogy szarok? Hogy nem adnak hozza semmilyen bizonyitekot, leirast? Ja tenyleg MAXIMALIS volt a bizalom, az emberek egy resze inkabb nem kerte, a tobbi egy resze meg utolag latta, a csodalatos hatasukat.kiserik írta:
Putin ""rákellenes ellenszerét"" meg vígan lökte magába mindenki Covid idején, de még a kínaiak szerét is. Akkor maximális volt a bizalom.
Varj, ilyen ervek voltak, valogass akkor, melyik tetszik ami esszeru es MAXIMALIS bizalomra utal:
"Orosz oltasokat kaptam gyerekkoromban, es azoktol sem lett bajom."
"Minden ugyis kinaban keszul, szoval nincs kulonbseg."
"A dokumentacio hianya nem szamit, a tobbiek ugyis hazudnak benne."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A gyulolet egy csunya szo, nem gyulolok en senkit (plane olyat, akit nem is ismerek), csak nem vagyok vevo a "tanitasaira", amik tele vannak felinformaciokkal, plane ha Musk is szerepel a temabanhehetheoriginal írta:Nyilvan - ha mukodik - akkor a rak elleni cucmak amit beszednek.Realista24 írta:
Szerintem egyik se
De ezeknek a technologiaknak, hogy beultetett chip, amputalt vegtagot potlo cyborg robotkar vagy lab, stb, ezeknek mind van létjogosultsága sztem.
en most ebed utani pihenomet toltom, de van bennem hajlandosag, hogy tegyek ra egy lapattalHalfkey írta:Elszabadult az off topic
Mindenesetre a negativ elfogultsag - ertsd zsugeri gyulolet - erezheto R24 hsz-eibol kiserik iranyaba, legyen a tema barmi is
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nyilvan - ha mukodik - akkor a rak elleni cucmak amit beszednek.Realista24 írta:Szerintem egyik sehehetheoriginal írta: az mi?
De ezeknek a technologiaknak, hogy beultetett chip, amputalt vegtagot potlo cyborg robotkar vagy lab, stb, ezeknek mind van létjogosultsága sztem.
en most ebed utani pihenomet toltom, de van bennem hajlandosag, hogy tegyek ra egy lapattalHalfkey írta:Elszabadult az off topic
Mindenesetre a negativ elfogultsag - ertsd zsugeri gyulolet - erezheto R24 hsz-eibol kiserik iranyaba, legyen a tema barmi is
thereisonly1ronaldo
Elszabadult az off topic
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milyen ismeretetsz akarsz te atadni, ami nincs leirva a sajtoba?kiserik írta: A probléma ott kezdődött, hogy egy olyan hír lett felhozva, amiről sokkal kevesebb az ismeret, mint a spekuláció. Aztán te vagy a hülye, ha ismeretet próbálsz átadni.
Mert azt nem lattam toled leirva, hogy hosszutavon a celjai kozott szerepel az emberi agy es az AI osszekapcsolasa, hogy a kommunikacio az ember, gepek es egyeb eszkozok kozott olyan szintre erjen, amit elkepzelni nem tudunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem egyik sehehetheoriginal írta:az mi?Putin rak elleni vakcinaja
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Minden kiserlet a penzrol szo. Egy ceg se azert kezd el kiserletezni, hogy a jovoben ok minuszban jojjenek ki. Csak par kerdes: hany milliard dollarba kerul ennek a technologianak a kifejlesztese? Hany serult ember van, akin ez tudna segiteni? Tegyuk fel, hogy elkeszul, mukodik. Mennyiert kene adjak a chip-et, meg az egesz muteti eljarast, hogy behozza a fejlesztes arat es ertelem szeruen profitot is termeljen? Nem tudom a konkret szamokat, de ugy erzem, hogy egy viszonylag kicsi piacrol van szo, aminek a vege egy brutal draga termek lenne. Hany ember engedhetne meg maganak?kiserik írta: Prbáld meg elmagyarázni azoknak a sérült emberkenek, hogy soha nem akarod, hogy esélyük legyen az épp életre, mert a fejükbe egy ""chipet"" kell ültetni és akkor azzal majd távirányítják őket. Ezek a kísérletek gyógyászati célból történnek. Nem a (libsik szerint) főgonosz Gru, akarom mondani Musk találta ki. Nem az a célja, hogy telefonálgass meg fizess meg nyomonkövessenek, hanem hogy ha leszakadt egy lábad (vagy betegség miatt lettél mozgásképtelen), akkor tudd a pótlábat megfelelően mozgatni.
Ezzel szemben van egy sokkal nagyobb piac, akik komoly penzeket fizetnenek azert, hogy barmikor tudjak gondolattal iranyitani a tv-t, a netflixet, hogy tudjanak bankkartya vagy telefon nelkul fizetni, stb. Nyilvan a vege egy olcsobb termek, amikkel egyebkent a valoban beteg emberek is jol jarnak. Viszont ne mondjuk mar azt, hogy ezeket a milliardosokat csak a jo cel erdekli.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Persze zsakutca. Megbukott rengeteg civilicazio,most jovunk majd lassan mi. Talan egy kovetkezo,sok 100-1000 evvel utanunk megugorja.Faust írta: Nyilvan nem, arrol beszelsz, hogy iktassuk ki az emberi termeszetet. So woke.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
A probléma ott kezdődött, hogy egy olyan hír lett felhozva, amiről sokkal kevesebb az ismeret, mint a spekuláció. Aztán te vagy a hülye, ha ismeretet próbálsz átadni.
Hoztam egy egyszerű példát az autókról, de ugyan úgy példa a távellenőrzésű pacemaker vagy defibrillátor több, mint 10 éve tartó használata. Ott is meg van a veszélye, hogy 1 gombbal infarktust okoznak még sem teszik.
Hoztam egy egyszerű példát az autókról, de ugyan úgy példa a távellenőrzésű pacemaker vagy defibrillátor több, mint 10 éve tartó használata. Ott is meg van a veszélye, hogy 1 gombbal infarktust okoznak még sem teszik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nyilvan nem, arrol beszelsz, hogy iktassuk ki az emberi termeszetet. So woke.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Eloszor kene kicsit “felebredni” aztan ezek a dolgok mind-mind segitenek a tarsadalmunkat,amig nem,addig minden mogott ott van a kapzsisag,a penz,a hatalomvagy.hehetheoriginal írta: persze benne van, hogy egy szobabol lekapcsolnak egesz tarsadalmakat.
de igy allandoan mindig mindentol felve nem lehet elni, sehova se vezet, semmi ertelme.
a remeny megvan meg az emberisegben, hogy ha odaig jutunk, hogy a gebasz ellen tenni kellene, akkor lesz meg legalabb 1 db ember, akinek a helyen lesz az esze, szive, gerince.
Minden rossz kezekbe tud kerulni. Mindennel adnak,de kozben el is vesznek. ( Tisztelet a keves kivetelnek.)
Amig a technikai tudasunk melle nem zarkozik fel egyfajta mas gondolkodasmod,egy mas celok altal vezerelt elet,ami nem a kizsakmanyolason alapszik,addig valojaban mindig ide lyukadunk ki.
Szerintem ez sosem fog megtorteni.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
asszem talan az egyik legjobb korban szulettunk.
MAR azert jellemzoen nem az van, hogy elegetnek maglyan vagy halalra kinoznak egy bortonben mert pl rosszat mondtal a kiralyra, de MEG nem az van, hogy chippel kontrollalt "robotok" lepik el a bolygot.
nyilvan nem idealis a mai vilag sem, de sikerult az idoszamitasunk utani 2000+ evbol abban a mondjuk 200 eves idosavban elni, amikor talan meg a ket veglet kozott vagyunk.
MAR azert jellemzoen nem az van, hogy elegetnek maglyan vagy halalra kinoznak egy bortonben mert pl rosszat mondtal a kiralyra, de MEG nem az van, hogy chippel kontrollalt "robotok" lepik el a bolygot.
nyilvan nem idealis a mai vilag sem, de sikerult az idoszamitasunk utani 2000+ evbol abban a mondjuk 200 eves idosavban elni, amikor talan meg a ket veglet kozott vagyunk.