1. ez nem én voltam.Realista24 írta:Szivesen.H.E.H.E. írta: aranylabda.
43 gól.
var-ral 58 a tizik miatt.
tavaszig.
2. nyilván érted a szarkazmust.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 23., hétfő 10:37
1. ez nem én voltam.Realista24 írta:Szivesen.H.E.H.E. írta: aranylabda.
43 gól.
tavaszig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 23., hétfő 10:32
Én nem mosnám össze a kettőt. Nem emlékszem olyan nyilatkozatára, ahol azzal takarózott volna, hogy a rasszizmus miatt volt gyenge. Ez egy alapvető probléma spanyolországban, ami ellen fellép. Nem neki kellene, de más le se szarja. Ott van a bíró kérdés. HJosszú évek, évtizedek óta megkülönböztetett figyelmet kapunk a bíróktól (most már tudjuk az okát is). Egyedül Mou foglalkozott az üggyel. Jelenleg is ott tartunk, hogy szándékosan pontokat rabolnak el tőlünk egyes meccseken. A Megy a meccs topikban is forrnak néha az indulatok, akkor mi lehet a pályán, ahol félrenéznek, mikor szándékosan szétrúgnak. Kurtára ideje lenne már, hogy a klub minden erejével fellépjen ez ellen, de ez soha nem fog megtörténni. Ilyen biszem baszom 1 percig élő RMTV-s videók a vicc kategória.Realista24 írta:Igy is kellkiserik írta:
ui.: nem burkoltan utalok arra, hogy Kerlonnak hátszele van, hanem kimondom kerek perec
Viszont az elmondhato, hogy alapjaba veve megkapta a tiszleteletet es a turelmet a tobbsegtol, hehe meg Aranylabdat is vizionalt neki
Az elmult kozel masfel evben kialakult helyzetrol van szo. Nezzuk meg, ha a Realban jatszik szarul, akkor egybol a rasszista kartyahoz nyul.
Ha a valogatottban, akkor meg tudja es beismeri, hogy szar volt, es hogy tobb kell tole.
Ez miert van/lehet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 10:30
Szivesen.H.E.H.E. írta: aranylabda.
43 gól.
tavaszig.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 23., hétfő 10:25
mit?hehe meg Aranylabdat is vizionalt neki
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 10:16
Igy is kellkiserik írta:
ui.: nem burkoltan utalok arra, hogy Kerlonnak hátszele van, hanem kimondom kerek perec
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 23., hétfő 10:13
Nono! Annyit írtam, hogy az talán érthető lenne, ha a 2 úriembert valaki ilyen szavakkal illetné, mert tettek érte. Nekem például Bale-lel soha nem volt semmi bajom, még az utolsó éveiben sem. Hazard más tészta, ő szembeköpte a Real Madridot és a madridizmust, madridistákat.Realista24 írta:
Nezd meg kiseriket, ő már tanult, csak burkoltan utal arra, hogy szerinte Kerlonnak hatszele van, de közben finoman leírja hogy Hazard és Bale volt szarhazi, azt meg lehetne érteni és lehetne írni, azzal nem lenne baja, és nem is jonne védőügyvéd ez játszani, de Vinicius meg a szent.
Mert ahogy Kerlon elítélte a brazilt a nulladik napon, kiserik meg a másik véglet azóta. És akkor itt azt hiszik egyesek hogy jobbak a másiknál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 6:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 23., hétfő 0:55
Nem. Itt arról lenne szó, hogy ne nevezzük már a saját játékosainkat ""szarházinak"", akik nem is szolgáltak rá. Mert esetleg Hazardnál, vagy Bale esetében még megérti az ember, de itt? Ismerjük Kerlont. Még le se szállt a gépről annó Vini, mikor már utálta az instája miatt. Azóta téríti a népet egész sikeresen és tudjuk, hogy neki mindent lehet itt.ANDS írta:Szerintem Kerlon szeretné Vinit, ha jól játszana, lőné a gólokat.ToniKroos írta:
AZ azért komoly,nem tudom ki itt ez a Kerlon, de másokat már ilyenért minimum figyelmeztetnek. Szerintem te is legalább annyira uninteligens balfasz vagy az írásod alapján, mint ő. Látszik, hogy utálod, mint a szart és ezt sajnos hajlandó is vagy leírni ide nagyon inteligens módon. Szomorú, hogy te elvileg Real drukker vagy, de azt érezni, hogy alig várod, hogy csináljon valami rosszat, hogy aztán beböföghess róla valamit. Ez aztán a színvonal....
Vini nem a legélesebb kés a fiókban, de Ramost sem az eszéért szerettük.
Most azokhoz egy kérdés, akik Kerlon miatt épp beleszállnak a moderálásba: ha Kerlon kapna egy figyelmeztetést, vagy igazgatói intőt, akkor Vini jobban játszana, vagy okosabb lenne? Jöhetnek a lenyilak.
HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 22., vasárnap 22:47
Ő az aki Viniciust el akarta boltolni AntonyraToniKroos írta:
AZ azért komoly,nem tudom ki itt ez a Kerlon,
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. október 22., vasárnap 22:13
AZ azért komoly,nem tudom ki itt ez a Kerlon, de másokat már ilyenért minimum figyelmeztetnek. Szerintem te is legalább annyira uninteligens balfasz vagy az írásod alapján, mint ő. Látszik, hogy utálod, mint a szart és ezt sajnos hajlandó is vagy leírni ide nagyon inteligens módon. Szomorú, hogy te elvileg Real drukker vagy, de azt érezni, hogy alig várod, hogy csináljon valami rosszat, hogy aztán beböföghess róla valamit. Ez aztán a színvonal....Kerlon írta:Jovok a hater leirom, hogy egy uninteligens balfasz, aki felre van menedzselve es teszik ala a lovat.Mickey írta: babát lógatni, miért van szükség?
kretén az összes. azért
aztán meg jönnek a haterek megmondani a frankót.
Jól teszi a gyerek, küldje el őket a halál faszára, csak nem ártana ha a meccseken a csapatunk profitálna a játékából.
De ez a Real Madrid, igaz is.
Nezd meg a Beckham dokut, sokat tanulhatnanak belole az ilyen tulfizetett szarhazi pc ujgeneracios sztarocskak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. október 22., vasárnap 22:11
Áh légyszi ne is hasonlitsuk Becksy mentalitását Viniéhez. Meg az iq-t sem. Ég és föld...hehetheoriginal írta: hat igen.
bekmen aranylag korrekt szintu iq-val, binicius meg....
és még akkor a bőrszínről nem is beszéltem, pedig nyilvan amiatt van az ertelmi képesség közti kulonbseg
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 22., vasárnap 22:05
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 22., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 22., vasárnap 21:26
Pont nekem is a doku jutott eszembe. Szegényt egy nemzet gyűlölte, minden stadionban utálat tárgya volt, de nem fesztivalozott, ment tovább és csinalta a dolgát. Amit Vinicius tol, az sajnos mindig is a foci része volt, úgy ahogy mást buz.znak, anyáznak stb.. de fejben ezt el kell bírni, ha nem megy neki, akkor sajnos le kell adni az igényekbol, miszerint ő itt akar évekig játszani.Kerlon írta:Jovok a hater leirom, hogy egy uninteligens balfasz, aki felre van menedzselve es teszik ala a lovat.Mickey írta: babát lógatni, miért van szükség?
kretén az összes. azért
Jól teszi a gyerek, küldje el őket a halál faszára, csak nem ártana ha a meccseken a csapatunk profitálna a játékából.
Nezd meg a Beckham dokut, sokat tanulhatnanak belole az ilyen tulfizetett szarhazi pc ujgeneracios sztarocskak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 22., vasárnap 21:19
Jovok a hater leirom, hogy egy uninteligens balfasz, aki felre van menedzselve es teszik ala a lovat.Mickey írta: babát lógatni, miért van szükség?
kretén az összes. azért
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 22., vasárnap 13:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 22., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 22., vasárnap 13:28
Na, itt a fenykepes bizonyitek, orokre ki kell tiltani minden sportrenddzvenyrol. Aztan majomkodhat otthon a TV elott.BlancoMark írta: https://www.reddit.com/r/soccer/s/tNG95qihvT
Lehet akarmit mondani Vinire mert egyertelmu, hogy fejben nincs ott, de erre miert van szukseg? Fszert nem lehet csak elvezni egy meccset es nem osemberkent viselkedni.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 22., vasárnap 13:20
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem