EURO 2024
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: EURO 2024
en sem banom, mindig van 1-2 ude szinfolt vagy local hero, plusz igy a mi fiaink is ki tudnak jutni.
de igy ezzel a csoportharmadikosdival kisse tul van varialva, eletemben nem lattam ennyi matekozast es taktikazast, pedig tolem sem all tavol es ugy en bloc a magyar neptol sem.
de igy ezzel a csoportharmadikosdival kisse tul van varialva, eletemben nem lattam ennyi matekozast es taktikazast, pedig tolem sem all tavol es ugy en bloc a magyar neptol sem.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hinném, hogy felállítják Rossit, mert nagyobb népszerűsége van, mint a játékosoknak. A Vb-nek tuti neki megyünk még vele, a nemzetek ligájában meg egy egészséges Szoboszlaival ismét bizonyíthatnak, hogy nem szálltak el teljesen maguktól. Ha most Rossit elküldik, amit nem hiszek, vagy önmagától menne el, akkor ennek a válogatottnak szerintem kampó. Kicsit olyan Rossi nekünk, mint Ancelotti. A szurkolók imádják, a játékosok szintén.
Tegnap nagyon csalódott voltam, mert lehet többet láttam bele az egészbe, mint ami, ugyanakkor nincs szomorkodni valónk, már annak is örülni lehet, ahogy kijutottunk. 2016 előtt még ez sem adódott meg, több mint 2 évtizedet vártam erre, most már legalább kijutunk, csak valahogy a szerencsénk fogy el, vagy épp az arc nagy, vagy a legjobb játékosunk épp izomfájdalmakkal küzd, nettó 0. Balsors akit régen tép...
Tegnap nagyon csalódott voltam, mert lehet többet láttam bele az egészbe, mint ami, ugyanakkor nincs szomorkodni valónk, már annak is örülni lehet, ahogy kijutottunk. 2016 előtt még ez sem adódott meg, több mint 2 évtizedet vártam erre, most már legalább kijutunk, csak valahogy a szerencsénk fogy el, vagy épp az arc nagy, vagy a legjobb játékosunk épp izomfájdalmakkal küzd, nettó 0. Balsors akit régen tép...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem nincs gond a 24 csapattal, mert igy adott a lehetoseg egy kisebb orszagnak/jatekosnak/edzonek megmutatnia magat. En szeretem az ilyet, raadasul sok esetben valami ilyen kalibertol jon olyan dolog, ami miatt jo leulni nezni/varni a meccset.'shutterisland írta: vagy csak siman 16 csapatos eb.
4 csoport
2 tovabbjuto
A1-B2, C1-D2, stb rendszer aztan
A valasztas joga meg a mienk, hogy nezni akarunk-e minden meccset vagy sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
vagy csak siman 16 csapatos eb.
4 csoport
2 tovabbjuto
4 csoport
2 tovabbjuto
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Pontosan. Csoportgyőztes ne menjen csoportgyőztessel, de a tőbbit simán sorsolni kéne.rikko írta: Rettentően szinvonaltalan az egész.
Hulla csapatok , nulla hozzáállás...
Egy aprócska észrevétel:
Szerintem nem lenne matek, ha csak a csoportokat sorsolnák ki a rendezvény előtt.
Aztán amint megvan a csoportok végeredménye, akkor egy szünnap és akkor a sorsolás a további párosításokról.
MR még régiós mértékkel sem keres sokpénzt.hehetheoriginal írta: Nyilvan kulfoldi edzo lesz sok penzert, mint az elmult sok evben mindig. (dardai is kulfoldi mentalitas szempontbol)
- 'shutterisland
low zsolti erdekes opcio lenne, bar nincs tapasztalata vezetoedzokent, de a topfoci legkoreben van regota masodedzokent.
bar szerintem ha rossit nem allitjak fel, o meg a vb selejtezoknek nekimegy.
bar szerintem ha rossit nem allitjak fel, o meg a vb selejtezoknek nekimegy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a magyar szint. Kijutni az EB-re, esetleg valami csodaval hataros modon, valahogy a VB-re, es aztan nem agyonveretni magunkat mindenkivel.hehetheoriginal írta: Nyilvan kulfoldi edzo lesz sok penzert, mint az elmult sok evben mindig. (dardai is kulfoldi mentalitas szempontbol)
Lenyegtelen amugy, ha ennyira kepzetlenek, mentalisan gyengek es ostobak a jatekosok.
Ez a max, amit ki lehet hozni, amit az elmult par evben lattunk.
Minden mas ajandek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nyilvan kulfoldi edzo lesz sok penzert, mint az elmult sok evben mindig. (dardai is kulfoldi mentalitas szempontbol)
Lenyegtelen amugy, ha ennyira kepzetlenek, mentalisan gyengek es ostobak a jatekosok.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A jatekosokat hagyjuk is, nalunk az edzo kerdese fontosabb, ugyanugy, ahogy tobb kisebb orszagnal is.
Van egy-egy jatekos minden orszagbol, akik erosebb bajnoksagban vannak, es diktaljak a tempot es mentalitast, de ha nem lesz ertelmes edzo es ramennek megint a kiegett oreg, alkoholista magyar vonalra, akkor teljesen mindegy ki van a csapatban.
Van egy-egy jatekos minden orszagbol, akik erosebb bajnoksagban vannak, es diktaljak a tempot es mentalitast, de ha nem lesz ertelmes edzo es ramennek megint a kiegett oreg, alkoholista magyar vonalra, akkor teljesen mindegy ki van a csapatban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Az derekSanti írta:Yaakobishvili tesókból lehet talán valami, egyik a girona védője, már bemutatkozott a felnőttben is, másik a barca utánpótlásában kapus.BlancoMark írta: A magyar csapathoz visszaterve. Szerintem meg kell becsulni egyaltalan, hogy kijutottunk es skerult egyszer nyernunk, mert ugy tunik, hogy elegge sotet idok johetnek a valogatott eleteben. A jelenlegi keret edeskeves es lassan kimegy Gulacsi es a teljes vedelem, talan Dardai lehet majd allando kezdo, de ot leszamitva nem latszik egyelore semmilyen erdemi utanpotlas. A kozeppalyan sem latszik jonni semmilyen tehetseg es mar a jelenlegi kezdo alapanyag is a leggyengebb az utobbi 8-10 evbol. Elol van egy Szoboszlaink es Sallaink, minosegi csatarunk meg eddig sem volt.
Nyilvan ahhoz merten hogy mennyi penz lett beleolve a dologba vicc, hogy milyen jatekosok jonnek ki az utanpotlasbol. Rossi helyeben lepnek, innentol mar csak lefele vezet az ut. Ha meg Rossi is lep, akkor plane visszaeses johet.
Persze ha nem gondolják meg magukat és mennek inkább a többi vilihez felbuzdulva a mostani EB sztorin, de eddig a magyar utánpótlásban játszottak, amúgy izraeli állampolgárságuk is van.
Mást én sem nagyon látok mostanában jönni az utánpótlásból.
Biztos mindenki influenszer akar lenni
thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Yaakobishvili tesókból lehet talán valami, egyik a girona védője, már bemutatkozott a felnőttben is, másik a barca utánpótlásában kapus.BlancoMark írta: A magyar csapathoz visszaterve. Szerintem meg kell becsulni egyaltalan, hogy kijutottunk es skerult egyszer nyernunk, mert ugy tunik, hogy elegge sotet idok johetnek a valogatott eleteben. A jelenlegi keret edeskeves es lassan kimegy Gulacsi es a teljes vedelem, talan Dardai lehet majd allando kezdo, de ot leszamitva nem latszik egyelore semmilyen erdemi utanpotlas. A kozeppalyan sem latszik jonni semmilyen tehetseg es mar a jelenlegi kezdo alapanyag is a leggyengebb az utobbi 8-10 evbol. Elol van egy Szoboszlaink es Sallaink, minosegi csatarunk meg eddig sem volt.
Nyilvan ahhoz merten hogy mennyi penz lett beleolve a dologba vicc, hogy milyen jatekosok jonnek ki az utanpotlasbol. Rossi helyeben lepnek, innentol mar csak lefele vezet az ut. Ha meg Rossi is lep, akkor plane visszaeses johet.
Persze ha nem gondolják meg magukat és mennek inkább a többi vilihez felbuzdulva a mostani EB sztorin, de eddig a magyar utánpótlásban játszottak, amúgy izraeli állampolgárságuk is van.
Mást én sem nagyon látok mostanában jönni az utánpótlásból.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha Rossit kirúgják/lelépik, akkor kb. csak rosszabbra tudok számítani, pedig fasza lenne egy VB részvételt kiharcolni.BlancoMark írta: A magyar csapathoz visszaterve. Szerintem meg kell becsulni egyaltalan, hogy kijutottunk es skerult egyszer nyernunk, mert ugy tunik, hogy elegge sotet idok johetnek a valogatott eleteben. A jelenlegi keret edeskeves es lassan kimegy Gulacsi es a teljes vedelem, talan Dardai lehet majd allando kezdo, de ot leszamitva nem latszik egyelore semmilyen erdemi utanpotlas. A kozeppalyan sem latszik jonni semmilyen tehetseg es mar a jelenlegi kezdo alapanyag is a leggyengebb az utobbi 8-10 evbol. Elol van egy Szoboszlaink es Sallaink, minosegi csatarunk meg eddig sem volt.
Sajnos Svájc ellen az első félidőt átaludtuk, ott becsúszhatott volna egy döntetlen, a németek ellen nem volt reális a pontszerzés (meglepetések persze mindig lehetnek), a skótokat nehezen de végül legyőztük.
A többi csoportban volt jó pár meglepő eredmény, de 3 ponttal nagyon nincs mire számítani.
Remélem innentől csak jobb lesz ez az EB, mert eddig eléggé felejthető sajnos.
- 'shutterisland
kivancsi lennek, ha felallna a padrol rossi, milyen keroi lennenek.
mikor nagy volt a hype korulotte, akkor pl serie a-bol is erdeklodtek utana, de talan meg a napoly is remlik.
vagy leultetik a fradihoz.
mikor nagy volt a hype korulotte, akkor pl serie a-bol is erdeklodtek utana, de talan meg a napoly is remlik.
vagy leultetik a fradihoz.
Szerintem ez akkor lenne megbecsulheto, ha felprofi / amator focistak lennenek egy munkaval, ami mellett fociznak. Ez igy ebben a formaban amit muvelnek egyszeruen szanalmas es felhaborito. Rossi szerintem is lepni fog, ennel mar nincs feljebb es lathatoan a lendulet elfogyott, hamarosan koveti a hype is.BlancoMark írta: A magyar csapathoz visszaterve. Szerintem meg kell becsulni egyaltalan, hogy kijutottunk es skerult egyszer nyernunk, mert ugy tunik, hogy elegge sotet idok johetnek a valogatott eleteben. A jelenlegi keret edeskeves es lassan kimegy Gulacsi es a teljes vedelem, talan Dardai lehet majd allando kezdo, de ot leszamitva nem latszik egyelore semmilyen erdemi utanpotlas. A kozeppalyan sem latszik jonni semmilyen tehetseg es mar a jelenlegi kezdo alapanyag is a leggyengebb az utobbi 8-10 evbol. Elol van egy Szoboszlaink es Sallaink, minosegi csatarunk meg eddig sem volt.
- BlancoMark
A magyar csapathoz visszaterve. Szerintem meg kell becsulni egyaltalan, hogy kijutottunk es skerult egyszer nyernunk, mert ugy tunik, hogy elegge sotet idok johetnek a valogatott eleteben. A jelenlegi keret edeskeves es lassan kimegy Gulacsi es a teljes vedelem, talan Dardai lehet majd allando kezdo, de ot leszamitva nem latszik egyelore semmilyen erdemi utanpotlas. A kozeppalyan sem latszik jonni semmilyen tehetseg es mar a jelenlegi kezdo alapanyag is a leggyengebb az utobbi 8-10 evbol. Elol van egy Szoboszlaink es Sallaink, minosegi csatarunk meg eddig sem volt.
- 'shutterisland
en sem lattam semmit, meg is lepodtem, hogy zarva a topic.
gruzia meger egy miset, eddig nem voltak kinn egy tornan sem fuggetlen orszagkent, most meg a csoportbol is tovabb mentek.
van egy kvaratskheliajuk, de azon kivul csak a kapus neve cseng ismerosen, azert jol osszerakta oket sagnol egy par ev alatt.
gruzia meger egy miset, eddig nem voltak kinn egy tornan sem fuggetlen orszagkent, most meg a csoportbol is tovabb mentek.
van egy kvaratskheliajuk, de azon kivul csak a kapus neve cseng ismerosen, azert jol osszerakta oket sagnol egy par ev alatt.
- hehetheoriginal
en arra tippelek onkenyesen csak be lett csukva, semmi extra nem voltHalfkey írta:Gondolom nem voltál itt hogy a higgadtságoddal jó példát mutasshehetheoriginal írta:
mi törpent, miert kellett becsukni a boltot?
mondhatni öngol.
azaz volt mar kemenyebb baszatas is, nem hinnem, hogy a tegnapi papirforma magyar kieses dobta szet a vercukorszinteket annyira, hogy alpari iromanyok szulettek volna
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En igy az eddigiek alapjan az osztrakoknak szurkolok. Ok toljak a legjobb focit, hajra, menjenek ameddig csak tudnak.
Erjen el egy utolso nagy sikert Rangnick papa.
Erjen el egy utolso nagy sikert Rangnick papa.
Gondolom nem voltál itt hogy a higgadtságoddal jó példát mutasshehetheoriginal írta:mi törpent, miert kellett becsukni a boltot?Realista24 írta: Nyitva. Ésszel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En aludtam, nem tudom.hehetheoriginal írta:mi törpent, miert kellett becsukni a boltot?Realista24 írta: Nyitva. Ésszel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema