Elvileg egy ideig tuti offos. Nincs rá jelenleg opció, globálisan került le sok tartalom.nmate írta:Jó, de gondolom vissza is fog kerülni majd jó eséllyel.sebydani írta: Lekerült a Besúgó a Max-ról. Akkor marad a torrent, mert eddig nem sikerült befejezni.
Még jó, hogy egész Budapest Besúgós HBO Max plakáttal van tele
Sorozatok, TV műsorok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Sorozatok, TV műsorok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó, de gondolom vissza is fog kerülni majd jó eséllyel.sebydani írta: Lekerült a Besúgó a Max-ról. Akkor marad a torrent, mert eddig nem sikerült befejezni.Még jó, hogy egész Budapest Besúgós HBO Max plakáttal van tele„Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Lekerült a Besúgó a Max-ról. Akkor marad a torrent, mert eddig nem sikerült befejezni.
Még jó, hogy egész Budapest Besúgós HBO Max plakáttal van tele„Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről”
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
MAN VS BEE: Lényegében egy Mr. Bean, csak éppen most Atkinson beszél is. Ha bírod a fárasztó Bean humort, akkor egynek jó lesz ez is. Több nincs benne, egy ártatlan kaland.
Cserébe rövid és könnyen csúszik. 20 majd végig 10 perces részek.
Cserébe rövid és könnyen csúszik. 20 majd végig 10 perces részek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Utolsó Kenobi tényleg jó lett, kerek lett a vége, tele apró utalasokkal. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Luke pl megkapta a játékát amivel a filmben is jatszik. Fan service is megvolt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hello there. Egyedül Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Reva karaktere nem allt annyira össze. Az utolsó2 reszbem már jobb volt, de gyengén volt írva, nem adott sokat a történethez, pedig fel lehetett volna jobban is építeni - pl az első résztől jobban fokuszálni az ő történetére is. Így nehéznem diversity töltelének felfogni.
Ewan Mcgregort szívesen megnézném még mint Obi-Wan, de remélem nem lesz második évad. Talán az Ashokában még 1-2 rész erejéig fog szerepelni, de egyébként max Clone warsosat lehetne csinálni vele.
Az igazság viszont az, hogy elég volt a Skywalker sagaból.
Ewan Mcgregort szívesen megnézném még mint Obi-Wan, de remélem nem lesz második évad. Talán az Ashokában még 1-2 rész erejéig fog szerepelni, de egyébként max Clone warsosat lehetne csinálni vele.
Az igazság viszont az, hogy elég volt a Skywalker sagaból.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
en csak ajanlani tudom. nagyon megszerettem a sorozatot meg merch polokat is vettemferni írta: Shamelessről vélemény?
Youtube Shortson csak Carl jeleneteket dobál és nagy formának tűnik
nagyon beteg es vicces is egyben
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Az első 5-6 évad tök élvezhető, onnantól szerintem teljes káosz. Nekem nagyon nyögvenyelős volt már az utolsó pár évad.ferni írta: Shamelessről vélemény?
Kenobi finalé szerintem is rohadt jó lett, a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kenobi vs. Vader párbajt-párbeszédet kb. 10x néztem újra azóta. Én se ragaszkodnék 2. évadhoz, Kenobi-ban szerintem sokkal több nincs, Vader-t meg úgyis látjuk még, legkésőbb az Ahsoka sorozatban.
Kenobirol meg nem irtam, utolso resz kozel tokeletesre sikerult, es a sorozat is osszeallt olyan szempontbol, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!teljes kepet kaptunk Obi-Wan mentalis kuzdelmerol. Nagyon szep es szimbolikus volt, hogy Vader, a multja betemeti a lyukba, ahonnan csak akkor tudott kijonni, amikor tovabb tudott lepni, es az ikrek irant erzett szeretete eletvagyat adott neki, es ez volt az egyetlen ami visszatartotta attol, hogy eggye valjon az erovel. Bravo.
Remelem nem lesz masodik evad, mert ez igy volt kerek.
Remelem nem lesz masodik evad, mert ez igy volt kerek.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nagyon bejön nekem is és már csak két rész van, szóval tuti meglepnek minket valamivel a végére is.nmate írta:
6 részig eddig rendben van ez az évad is, Anthony Starr még mindig zseniális. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Homelandert már-már sajnálom néha
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Homelandert én nem tudom sajnálni, akkora gyökér.. Kíváncsi leszek, hogy Black Noir mikor száll be, elvileg ő azért van, hogy megfékezze Homelandert, na meg el is tűnt valamiért..
- nmate
6 részig eddig rendben van ez az évad is, Anthony Starr még mindig zseniális. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Homelandert már-már sajnálom néhareeed_ati írta: Kinn a boys S3 első három része.
Már 12 perc után kiégettek, ezek beteg állatok..
Shamelessről vélemény?
- h3x0r
A Wandavision csalódás volt, be se fejeztem az évadot; a falcon and the winter soldier full közepes, viszont a Loki nekem tetszett. A Hawkeye is egynek jó volt.Halfkey írta: Direkt nem töltöttem le Mandalorianen kívül Disney plusos cuccokat, hogy amikor elérhetõ lesz, ott nézzem. Hát, indításnak a Wandavision elég borzasztó volt. Lehet hogy Amerikában ráflesseltek a sitcomos utalásokra és nekik elvitte, de hogy itt gyér volt az biztos.
Direkt nem töltöttem le Mandalorianen kívül Disney plusos cuccokat, hogy amikor elérhetõ lesz, ott nézzem. Hát, indításnak a Wandavision elég borzasztó volt. Lehet hogy Amerikában ráflesseltek a sitcomos utalásokra és nekik elvitte, de hogy itt gyér volt az biztos.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric
- Kedvenc csapatod: Real
Kenobi-Finálé
Star Wars volt ez a rész most, a legjobb értelemben.
A sorozat legnagyobb hibája, hogy nem egybe jött ki, hanem hetente, ugyanis
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
így utolsó részt látva sokkal jobban összeállt egy egésszé Obi-Wan karakterdrámája.
Azzal, hogy Vader úgymond feloldozza őt a III. bűnei alól ("Én öltem meg Anakint"), megteremti a IV-ben látott bölcs Tatooine-i jedi mestert.
A párbaj epic, a bocsánat kérésnél kb könnyem csordult, ráadásul még a Reva-szál is (szimbolikusan) értelmet nyert.
Sorozatról: Original zene nagyon hiányzik, kb 3 részre le lehetne redukálni, pár hülyeség zavaró; mégis ezzel a végjátékkal egyáltalán nem felesleges, sőt a filmekhez hozzáad.
Star Wars volt ez a rész most, a legjobb értelemben.
A sorozat legnagyobb hibája, hogy nem egybe jött ki, hanem hetente, ugyanis
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
így utolsó részt látva sokkal jobban összeállt egy egésszé Obi-Wan karakterdrámája.
Azzal, hogy Vader úgymond feloldozza őt a III. bűnei alól ("Én öltem meg Anakint"), megteremti a IV-ben látott bölcs Tatooine-i jedi mestert.
A párbaj epic, a bocsánat kérésnél kb könnyem csordult, ráadásul még a Reva-szál is (szimbolikusan) értelmet nyert.
Sorozatról: Original zene nagyon hiányzik, kb 3 részre le lehetne redukálni, pár hülyeség zavaró; mégis ezzel a végjátékkal egyáltalán nem felesleges, sőt a filmekhez hozzáad.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Uccsó Kenobi rész rendben volt. Kár, hogy nem ilyen volt az összes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
rég elengedtem az sw-t, az itteni spoilerekből szoktam tájékozódni.
viszont megnéznék egy vagy akár több filmet Plagueisről és az ő felemelkedéséről. A könyv király, de elég sötét is, ez nem hiszem hogy beleillik a disney profiljába.
viszont megnéznék egy vagy akár több filmet Plagueisről és az ő felemelkedéséről. A könyv király, de elég sötét is, ez nem hiszem hogy beleillik a disney profiljába.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én is, mert a lore elég nagyra nőtt, köszönhetően a hatalmas fanbasenek. De az nagyon rizikós, mert ha nem kötődik az ismert karakterekhez nehezebb eladni, nem biztos, hogy akkora hypja lenne. Nem véletlen, hogy a meglevő és szeretett karakterekre húzzák fel a spinoffokat Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!alig várom a "Jar Jar - the chaos awakens" sorozatotnmate írta: Kenobi
Az első 3-4 rész közepes volt max és bénán megírt, a maradékban jól bevált trükköket dobott be a Disney, igazi mémesíthető (vagy azokra épülő) kontenttel. Szerencsére megálltak most 6 résznél. Örülnék valami teljesen külön sztorinak továbbra is, ami nem Skywalker.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- nmate
Kenobi
Az első 3-4 rész közepes volt max és bénán megírt, a maradékban jól bevált trükköket dobott be a Disney, igazi mémesíthető (vagy azokra épülő) kontenttel. Szerencsére megálltak most 6 résznél. Örülnék valami teljesen külön sztorinak továbbra is, ami nem Skywalker.