Megy a meccs!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
pedig mekkora zsuga volt Rodrygotól.
Jobbhátvéd elférne a csapatban.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Nekem nem hianyzik. Csokkenti a szinvonalat. Gondoljunk el egy bl dontot ilyen körülmények között.lestat írta:CS0ki írta: Jövőre ilyenkor már behuzzuk a tetőt, vagy mi lesz eső esetén? Nem szeretem az esőt, kiszamithatalanabb lesz a meccs, az meg nekünk alapvetően nem jó..
remelem nem huzzak be szemely szerint.
Szerintem ez is a sport része. Ennek is van egy hangulata.
Nagyon remélem nem ölik ki. Nekem az már nagyon mű lenne. Se eső se szél ne befolyásolja a meccset…ne már.
Húzzákbe
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Fede a kölykét szokta így etetni
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Mendy baromi alibi stilusban védekezi le a beadásokat. odaáll szép messze, és nézi mint 1 bot. régebben sokkal agresszivabban csinálta
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Szoboszlai Dominik
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol
Visszajött a kép.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Off.Halfkey írta: Magyar tvben megy tovább a meccs? Romániában a digi technical difficulties
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Magyar tvben megy tovább a meccs? Romániában a digi technical difficulties
Az a loves kb a wandaig ment volna ha nem lep bele.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
CS0ki írta: Jövőre ilyenkor már behuzzuk a tetőt, vagy mi lesz eső esetén? Nem szeretem az esőt, kiszamithatalanabb lesz a meccs, az meg nekünk alapvetően nem jó..
remelem nem huzzak be szemely szerint.
Szerintem ez is a sport része. Ennek is van egy hangulata.
Nagyon remélem nem ölik ki. Nekem az már nagyon mű lenne. Se eső se szél ne befolyásolja a meccset…ne már.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Isco milyen mélyen játszik. Fura.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nagec, közel volt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- RaúlCF
Tchouaméni mekkora fogás volt
beton az ember és ahogy nekilódul a pályának
beton az ember és ahogy nekilódul a pályának
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Isco a kedvencem, imádom, hogy már nem nálunk alibizik ilyen hamis kilences meg hasonló pozíciókban. Megnéznék egy statisztikát majd a labdaérintéseiről.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
15 perc alatt lesz behúzható.Halfkey írta:Kérdés az is milyen gyorsan húzódik be - lengyel nemzeti stadionnak behúzható a teteje, de annyi idõ hogy praktikusan nem tudják eldönteni szinte soha hogy mi legyen veleCS0ki írta: Jövőre ilyenkor már behuzzuk a tetőt, vagy mi lesz eső esetén? Nem szeretem az esőt, kiszamithatalanabb lesz a meccs, az meg nekünk alapvetően nem jó..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kérdés az is milyen gyorsan húzódik be - lengyel nemzeti stadionnak behúzható a teteje, de annyi idõ hogy praktikusan nem tudják eldönteni szinte soha hogy mi legyen veleCS0ki írta: Jövőre ilyenkor már behuzzuk a tetőt, vagy mi lesz eső esetén? Nem szeretem az esőt, kiszamithatalanabb lesz a meccs, az meg nekünk alapvetően nem jó..
- halamadrid
Hagyjuk már. A brazil eddig az idény egyik legjobbja a csapatbólhehetheoriginal írta: Erik nalam nagyon a mili rudi csere a kezdoben.
Tele hibaval...
Főleg a legutóbbi meccseket nézve.
- Pad'em
Carvajalnak reméljük lesz ma csapattárshoz is passza.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Jövőre ilyenkor már behuzzuk a tetőt, vagy mi lesz eső esetén? Nem szeretem az esőt, kiszamithatalanabb lesz a meccs, az meg nekünk alapvetően nem jó..
Ma? Sajnos minimum minden második meccsen.Realista24 írta: Carvajal vakon van ma.