Mas: lehet fikazni a momentumot, de szamomra az elovalasztas soran is megmutattak, hogy rendkivul szimatikusak. Ok voltak a kutyakon kivul, akik belealltak Toth Csababa, ok voltak, akik minden gond nelkul bealltak MZP moge, es naluk megy el az elnok a siralmas eredmenyre tekintve.
+1
Szerintem itt is az áll a háttérben, hogy sokan 1-2 ember alapján ítélnek meg egy mozgalmat, szervezetet, pártot. Lásd az ellenzék alkalmatlan, csődbe viszik majd az országot stb. Pedig a Fidesznél sem éppen a legaktívabb, legtöbbet szereplő arcok a legélesebb kések, finoman szólva.
A Momentum is sokszor Fegyőr miatt volt nagyon lenézve, pedig szerintem is csomószor beleálltak olyan kérdésekbe, amibe mások egyáltalán nem. (mondom ezt úgy, hogy nálam a színük miatt -100 pontról indulnak.
) Emellett persze voltak számomra is megkérdőjelezhető döntéseik vagy kevésbé szimpatikus is.
Kíváncsi vagyok ki lesz náluk az új vezető, tippre valamelyik női politikusukat mondanám. (Orosz Anna)
Melyik melyik?
A Fidesz utobbi 4-5 eve mindent bemutat csak nem a kormanyzokepesseguket.
Ezzel is egyetértek.
Plusz sokan úgy próbálják meg beállítani a Fideszt, hogy oké, sokat lopnak, tudatosan építik le az oktatást, tolják a propagandát, megy a gyűlöletkeltés DE milyen piszok jól állunk gazdaságilag. Persze, tudom, mihez képest. (majd jön a válasz: Gyurcsány idejében jobb volt?!) Egyébként mielőtt valaki megszólna, valóban nem kezelik botrányosan a helyzetet, de nem is látom, hogy kiemelkedőek lennének a témában. Pláne, ha ideveszem az olyan ügyeket, mint a Fudan egyetem ötlete 450 milliárdos kínai hitellel. Nem baj, majd az unokáink megoldják, az már az ő bajuk.
Nálam ez nem fér bele. Ha valami nem jó, akkor lecserélem. Ha kiderül, hogy még rosszabbra cseréltem, akkor megint lecserélem bízva abban, hogy jobb lesz. Máshogy nincs fejlődés és nem várhatjuk el, hogy normális politikusok legyenek. Túl kényelmes helyzetben van a Fidesz. Nincs rákényszerítve arra, hogy ne lopjon, mert tele van az ország olyanokkal, akik szerint "a másik is lopna" mantrát nyomja. Legyen már tökünk.
Nagy +1
Ha esetleg nyer az ellenzék, és utána azt látom, hogy katasztrófa amit, csinálnak + erkölcsileg ugyanaz a fertő, mint a Fidesz, akkor a legnagyobb nyugalommal fogok a kutyákra vagy bárki másra szavazni.
Olyan párt, szervezet, "centrum", amiben sokan reménykednek, sosem lesz csettintésre, valahol el kell kezdeni.