Én el, simán.reeed_ati írta: Ha James-re csak akkor lenne esély, hogyha jó pénzért elpasszolnánk Mendyt, akkor eladnátok?
Baloson lehetne akkor egy Alaba/Fran Garcia páros, jobboson meg James/Carvajal.
Nagy kérdés amúgy, hogy kit szánnak majd Rüdiger párjának?
Ha Militaó-t, akkor Alabának a baloson jut csak hely, szóval adná magát Mendy eladása, mert egyik sem lenne második számú szerintem..
Viszont, lehet hogy Rüdiger mellé jobban passzolna egy Alaba típusú kh., akkor viszont feszkó lehet majd, mert Militaó sem hiszem, hogy megelégedne a 3. opció szerepével..
A fentit amivel kezdtem én egyébként adnám, csak azt nem tudom tényleg, hogy mennyire lenne működőképes két hasonlóan agresszív kaliber középre..??
Kommentáld a híreket
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
ZIDANE
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha James-re csak akkor lenne esély, hogyha jó pénzért elpasszolnánk Mendyt, akkor eladnátok?
Ha Militaó-t, akkor Alabának a baloson jut csak hely, szóval adná magát Mendy eladása, mert egyik sem lenne második számú szerintem..
Viszont, lehet hogy Rüdiger mellé jobban passzolna egy Alaba típusú kh., akkor viszont feszkó lehet majd, mert Militaó sem hiszem, hogy megelégedne a 3. opció szerepével..
A fentit amivel kezdtem én egyébként adnám, csak azt nem tudom tényleg, hogy mennyire lenne működőképes két hasonlóan agresszív kaliber középre..??
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mendy helyett Mendes - és én elégedett lennék.Jim írta: Mendy eladásával megvárnàm, hogy beválik-e Miguel
Arra azért jó esély van, hogy nagy fizetésű játékost nem a padra számunk
Vallejo helyett lehet találni használhatóbb olcsó padost, aki nem világsztár
Ha nem hosszabít Asensio eladjuk
És igaza is van a klubbnak, nem kell még 1 olyan cirkusz, mint Ramosnál…
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
RendbenKerlon írta: Neked nem tűnt még fel, hogy Valverde Modric helyén a legjobb csak teljesen más stílusban nyomja? Lukához hasonló meg lehet 20 év múlva se lesz.
de akkor nincs igazi irányító
Nem Lukához hasonló kell, hanem aki az utolsó padszokban jó
Valverde Cama elé megelégednék egy Gutival is
Neked nem tűnt még fel, hogy Valverde Modric helyén a legjobb csak teljesen más stílusban nyomja? Lukához hasonló meg lehet 20 év múlva se lesz.Jim írta:Csak addig kell Ceba, míg nem tálunk egy elfogadható Modric utódotSierra írta: Most is látszott City ellen hogy mennyire körülményes Ceballos. Egész kis labdaügyes játékos, de gecilassú. mire átveszi, mire benyomja a cselt, mire szedi a virgácsait. Sajnos ez ide kevés. Sokadik számú opciónak meg kár itt tartani, akkor inkább pénzt kell csinálni belőle.
Egyenlőre ilyen irányú híreket nem hallottam
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
Csak addig kell Ceba, míg nem tálunk egy elfogadható Modric utódotSierra írta: Most is látszott City ellen hogy mennyire körülményes Ceballos. Egész kis labdaügyes játékos, de gecilassú. mire átveszi, mire benyomja a cselt, mire szedi a virgácsait. Sajnos ez ide kevés. Sokadik számú opciónak meg kár itt tartani, akkor inkább pénzt kell csinálni belőle.
Egyenlőre ilyen irányú híreket nem hallottam
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mi lett a mi harcias Hehénkkel. A Hehe vs. Világgal?hehetheoriginal írta:Ez olyan magaslabda, inkabb hagyom most, pentek van, menjunk pihennizsuninnyo írta:
Alipio merre van mostansag?
Öregszel na.
Amúgy a híreket böngészve nekem az a bajom, hogy a védelem két szélére kellenének brutál emberek.Azért óriási fegyver volt a brutál kp,atom védelem Benzema, meg a robot CR mellett, hogy a szélen Marcelo és Carvajal robotoltak. Szebb napjain még LV is csinált ott hasznos dolgokat.
Jelenleg ez a két poszt a legnagyobb problémánk meg kell egy über támadó(MBappe).
Gőzöm sincs kik lennének igazán jók a szélre, akik bele is passzolnak a spanyol fociba.
- Jim
Mendy eladásával megvárnàm, hogy beválik-e Miguel
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hmm, hát ez egy kicsit meglepő lenne, hogy elengedjük Mendyt, de Alaba a bal szélen nagyon is jó teljesítményt tud hozni, viszont akkor lehet nem elég Rüdiger középre. Nacho sajnos már kevés, Vallejo meg csak papíron van.A MARCA értesülései szerint Marco Asensio és Ferland Mendy is távozhat nyáron, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik értük. A klub és a stáb nem ragaszkodik egyik játékoshoz sem.
Asensiot sem hiszem hogy eladnánk, de ki tudja.
Mert ugye közben olyan hírek voltak hogy kevés játékos mozgás várható.
- Pad'em
Ndombeléért is mit sírtunk aztán mára már vissza is tért a szinvonalas ligue1be.kiserik írta:És? Volt már itt pár francia ligás arc, akit 1-2 jó szezon után elvitték az angolok rohadtul értéken felül. Hol is vannak most? Aki most hirtelen eszembe jut: Martial, Pepe.Remy írta: Ha most nem hozzuk, elviszi valamelyik angol. És sztori vége.
Én se lennék kibukva ha nem hoznánk, Camavingának meg Fedének kell jövőre a még több perc úgyis. Mellejük meg a CKM mellé Ceba ideális squad player, 6 ember, csak forgatni kell őket egész szezonban jobban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Real Madrid are seriously interested in Reece James. But, due to the signing of Rüdiger, Mbappé and possibly Tchouameni this sunmer, his signing could be completed in 2023 [GOAL en Español].
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez olyan magaslabda, inkabb hagyom most, pentek van, menjunk pihennizsuninnyo írta:Alipio merre van mostansag?ferni írta: hehe eyetest sose hazudik, csak ha brazilokat néz, akkor a rózsaszín ködtől nem lát
thereisonly1ronaldo
Alipio merre van mostansag?ferni írta: hehe eyetest sose hazudik, csak ha brazilokat néz, akkor a rózsaszín ködtől nem lát
hehe eyetest sose hazudik, csak ha brazilokat néz, akkor a rózsaszín ködtől nem lát
Srácok, egyébként ki az, aki idén látott legalább 5 Monaco meccset teljes egészében?
És? Volt már itt pár francia ligás arc, akit 1-2 jó szezon után elvitték az angolok rohadtul értéken felül. Hol is vannak most? Aki most hirtelen eszembe jut: Martial, Pepe.Remy írta: Ha most nem hozzuk, elviszi valamelyik angol. És sztori vége.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti: "Pochettino said Mbappe will 100% stay? Sometimes coaches don't tell the truth." @SQuirante
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha most nem hozzuk, elviszi valamelyik angol. És sztori vége.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Camavingánál ugyan ez volt. Egy jó év után a franciák már aranyárban adtak volna tovább. Kivartunk 1 évet és hoztuk reális áron. Most ugyan ezt látom. Arról nem is beszélve, hogy a francia liga nagyon nem szint. Itt van Cama, aki hatalmas tehetség, már francia válogatott, aztán nálunk még csak csere szint, mert rengeteget kell még tanulnia, higgadnia, stb. Egyébként is az izom a kp-ra megvan: Cama, Fede. Nem lenne hülyeség az ész pótlására koncentrálni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- flori
Jogos, de akkor miért nem játszott többet? Oké sérült volt, de január óta bevethető. Kroos helyett például lehetett volna kezdetni. Szimplán furcsa, hogy így a semmiből bedobják, hogy hosszabbítanak vele 2-3 évet.Vagy az a többszáz amit látott az edzéseken, míg te láttad 30 percig. Az Arsenalra meg nem alapoznék, ott mindenki szar volt.
Előre szerintem senki nem fog érkezni. Haaland dobva lett Benzema és/vagy Mbappé miatt. Valószínűleg kötetlen lesz majd a Vini-Mbappé duo, aztán cserélgetik a helyeket. Mást nem nagyon tudok elképzelni, láttuk mennyivel gyengébb a jobboson Vini.Vagy a vezetőség tényleg akar még valakit venni előre vagy Ancelotti közbeszólt, ami a nyilatkozat alapján könnyen lehet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Most is látszott City ellen hogy mennyire körülményes Ceballos. Egész kis labdaügyes játékos, de gecilassú. mire átveszi, mire benyomja a cselt, mire szedi a virgácsait. Sajnos ez ide kevés. Sokadik számú opciónak meg kár itt tartani, akkor inkább pénzt kell csinálni belőle.