Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 10., vasárnap 14:42

Marky írta: Behuzom az x-et MZP-re es probalom kizarni ezt az oruletet. Komoly valtozashoz nem kormanyvaltas, nem rendszervaltas, hanem kulturalis forradalom kellene, mert vegsosoron az emberek megvalasztjak maguknak ezeket a despotakat.
Ilyen névvel nehéz másra húznod :lol: :lol: :lol: :lol:
Marki-Zay=Marky

lehet hogy te vagy az álruhában.... :shifty: :shifty: :shifty:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 10., vasárnap 14:38

Behuzom az x-et MZP-re es probalom kizarni ezt az oruletet. Komoly valtozashoz nem kormanyvaltas, nem rendszervaltas, hanem kulturalis forradalom kellene, mert vegsosoron az emberek megvalasztjak maguknak ezeket a despotakat.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 10., vasárnap 14:20

lehet a vegen dobrevet legyozni nehezebb lesz, mint orbant.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 10., vasárnap 14:07

Azt nem tudnám egyértelműen kijelenteni, hogy orbán pénzeli őket, de tényleg feltűnő mennyire támadják MZP-t. Gengszterváltás lenne megint, ez a kis pm-s tkny is helyezkedik már, nagyon küszöbértéken van a pm meg az mszp is, csinálja magának a helyet a dkban.

A fbook is borzalom, brutálisan mozgósít a dk a nyugdíjasokban, szinte minden komment az övék. :fpalm: Nem érettünk meg mi semmire, körülöttünk minden országban elindult a változás, egyre nehezebben tűrik a korrupciót, itt meg... bálványozzák az embereket, és kajálják a populista hazugságokat.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 10., vasárnap 12:38

flori írta: Karácsony pártjának a szóvivője meg nyilvánosan leszavaz Dobrevre. :lol: lófszt akarnak ezek változást.
Érdekes ami történik, amióta visszaépett Karácsony.
Még az ellenzéki média is Márki-Zayba áll bele folyamat, a kormánymédiáról nem is beszélve.
Kezd vicces lenni és egyértelmű, hogy az ellenzéknek igazából jó ez ami van most, csak a pofájuk jár.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak jött 1 valaki, akivel eddig nem számoltak, de hát fulladjon bele az ellenzék a saját mocskába, ha ezt akarják, mert lehet itt Márkizni, ha még az állítólagos összefogott ellenzék se akar kormányváltást, mert MZP egyedül aztán tényleg semmire nem megy egy Momentummal a háta mögött :lol: :lol: :lol: :lol:

Eddig is gyanús volt, hogy még a Fletós ellenzéket is az Orbán pénzeli, de kb most derül ki, hogy a többit is nagyrészt... :lol: :lol: :lol: :lol:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 10., vasárnap 12:09

Karácsony pártjának a szóvivője meg nyilvánosan leszavaz Dobrevre. :lol: lófszt akarnak ezek változást.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. október 9., szombat 9:44

kierkegaard írta: Meg kell probalni. Valahol el kell kezdeni a fidesz/dk/mszp kukázását
A baj csak az hogy aki nem uralja a médiát az a régi pártokat nehezen tudja bedarálni. Elszámoltatás meg nem lesz váltás esetén se szerintem, egyszerűen azért mert mindkét oldalon vannak nagyon csúnya ügyek. Ahhoz egy teljesen új párt/politikai erő kellene viszont azt nehéz elképzelni hogy a közeljövőben kialakul és annyira negtud erősödni hogy ezt végbe vigye (persze úgy hogy a folyamat alatt ne korumpálodjon ő is)...

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. október 9., szombat 9:33

Meg kell probalni. Valahol el kell kezdeni a fidesz/dk/mszp kukázását

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 9., szombat 9:16

Engem nem zavar a stílusa, és az ő mondanivalója ríkat meg legkevésbé, szóval ha választanom kellene, őt választanám.
De szerintem az első évében megpuccsolnák a parlamentben. Frakció nélkül el se tudom képzelni a dolgot. Ha legalább most beállt volna mögé a Jobbik, Dobrev ellen... de nem.

Ha nyer, akkor elég borús a jövőképem, Ha MZP lenne a miniszrerelnök, akkor én simán kinézem a DK-ból hogy elkezdi MZP-t gáncsolni. Nem szavaz vele együtt, megkérdőjelezi, odaszólogat, és ki fog jönni, hogy MZP gyenge a parlamentben frakció nélkül. Egy év alatt simán kicsikarnak egy kormányválságot, és ha le kell váltani MZP-t akkor jöhet a következő erős ember, Dobrev. Nem ördögtől való lenne, Medgyessyt is így répázták meg. Egy évet simán rááldoz erre a dk, utána pedig a maradék 3-at a fidesz szétbombázására fogja fordítani, hogy 2026-ban a dk egyedül is neki tudjon futnin a választásnak. De majd meglátjuk. :D

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 9., szombat 9:00

füst írta: Nem tudom nem néztem a vitákat se, és MZP-t se követem. Azért így is találkoztam pár kijelentésével amikor nagyot néztem, de nem vészes főleg a többiekhez képest. :D
Amúgy nem izgat a személye, mert esélytelennek tartom. Nincs mögötte párt, a DK infrastruktúrája meg országos szinten dolgozik.
Kedves dolog Geritől hogy beáll MZP mögé, de ez nem jelenti azt, hogy a szavazói egy az egyben át fognak szavazni. Szerintem a Pestiek nagy része, főleg az öregek Dobrevre fognak átszavazni.
MZP inkább az online teret fogja uralni, kérdés mennyire, de szerintem nem eléggé, és a személyesen leadott szavazásnál Dobrev tarolni fog.

Továbbgondolva ha esetleg mégis megválasztják MZP-t, és esetleg tavasszal kormányra fog kerülni, ugyanezzel a problémával fog szembesülni, ha bármelyik kimondott szavára nem bólint rá a DK, akkor az a szó csak hang lesz a szélben. Párt nélkül nagyon nehéz lesz neki.
Nekem is van egy ilyen félelmem, de még mindig inkább benne látom azt, hogy ellent tud állni a DK nyomásgyakorlásának, ahogy ezt eddig is megtette. Végig hiteles maradt, nem ígérget felelőtlenül.

Egyedül amit fel lehet hozni ellene az a stílusa, ami első pillantásra kissé arrogánsnak tűnik.

Én hiszek benne, hogy megnyerheti az előválasztást, utána pedig van fél év, hogy a DK-sokkal megszerettessék. Egyébként szerintem csak a tipik DK-sok körében van jelenleg elutasítottsága, nagyszüleim nem tartják ellenszenvesnek. Kérdés mennyire sínylette meg a flowt, amiben van egy ideje ez a Karácsonnyal való civakodás.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. október 9., szombat 8:50

Azta... lehet ujra olvasni fogom az off topicot? :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 9., szombat 8:48

Nem tudom nem néztem a vitákat se, és MZP-t se követem. Azért így is találkoztam pár kijelentésével amikor nagyot néztem, de nem vészes főleg a többiekhez képest. :D
Amúgy nem izgat a személye, mert esélytelennek tartom. Nincs mögötte párt, a DK infrastruktúrája meg országos szinten dolgozik.
Kedves dolog Geritől hogy beáll MZP mögé, de ez nem jelenti azt, hogy a szavazói egy az egyben át fognak szavazni. Szerintem a Pestiek nagy része, főleg az öregek Dobrevre fognak átszavazni.
MZP inkább az online teret fogja uralni, kérdés mennyire, de szerintem nem eléggé, és a személyesen leadott szavazásnál Dobrev tarolni fog.

Továbbgondolva ha esetleg mégis megválasztják MZP-t, és esetleg tavasszal kormányra fog kerülni, ugyanezzel a problémával fog szembesülni, ha bármelyik kimondott szavára nem bólint rá a DK, akkor az a szó csak hang lesz a szélben. Párt nélkül nagyon nehéz lesz neki.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 9., szombat 8:38

füst írta: Nem jövök. :mrgreen:
MZP-ről mi a véleményed?

(Nem gondolod, hogy nem rángatunk bele, mikor csak veled lehet vitázni :mrgreen: )
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 9., szombat 8:34

Nem jövök. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 9., szombat 8:29

ikelemen5 írta: De én jobban szerettem egy topicban olvasni a politikát, és a tojás kérdést! :lol:
Én is, de a nép akarata fontosabb :kalapos:

Bytheway, én azt vettem észre hogy jah, nincs nagy allatkodas itt, mert azok akik OVra és a kétharmadra nyomtak pl., nem írnak semmit.
Füstbe belealltak már politikai nézetei miatt nem politika témában is, szóval én nem vagyok ennyire derulato itt, hogy micsoda magas minőségű viták lesznek :lol:
Csak jöjjön meg a másik oldal is :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. október 9., szombat 8:03

De én jobban szerettem egy topicban olvasni a politikát, és a tojás kérdést! :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 9., szombat 0:40

Arcod, amikor egyszerre hozod a frászt Dobrevre, Orbánra és egzisztenciális válságba taszítod a komplett óbaloldalt
Redditen az r/hungary aranybánya manapság.... :lol: :lol: :lol:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 9., szombat 0:08

Esélytelen? Ne vicceljünk már. Ha Karácsony elindult volna mellette, akkor én is azt mondtam volna, hogy nagy valószínűséggel harmadik lesz, így viszont komoly kihívója lesz Dobrevnek. A DK kimaxolta a mozgósítást, egyszerűen undorodnak az emberek gyurcsánytól, és nem a fidesz miatt. Egyetlen esélyük, hogy a fidesz meghekkeli a rendszert. MZP-re szerintem leadja a Karácsony szavazók 80%-a, a jobbikos szavazatok majd megoszlanak, de ott is nagyobb a gyurcsány gyűlölet, mint a Dobrev szimpátia.

Szoros lesz, de így 1v1-ben azért nagyon más kávéház.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. október 8., péntek 23:54

ziro4vr írta:
Faust írta: Dobrevre nyomtam, mivel nem az a kerdes, hogy kit szeretnek.
Sajnos +1, a dk tábora nagyon megbízható és stabil, a karigeris fitymahuzogatás és a jobbikos érthetetlen pálfordulás miatt mzp szerintem esélytelen ferencné ellen.
Ez is olyan komment lesz, mint Realistae a napokban. :D Egyaltalan nem eselytelen. Talan akkor, ha elmegy fel millio Fideszes Dobrevre szavazni. Egyebkent meg teljesen kiegyenlitett lesz a verseny.
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 8., péntek 23:51

Faust írta: Dobrevre nyomtam, mivel nem az a kerdes, hogy kit szeretnek.
Sajnos +1, a dk tábora nagyon megbízható és stabil, a karigeris fitymahuzogatás és a jobbikos érthetetlen pálfordulás miatt mzp szerintem esélytelen ferencné ellen.
Nem illik.

Vissza: