Amen.kierkegaard írta: Mire gondolsz? Ha korhazba kerul valaki, akkor nem az alapjan fog lelegeztetogepre kerulni, hogy o most "szekely" vagy roman.
OFF
-
Re: OFF
Mire gondolsz? Ha korhazba kerul valaki, akkor nem az alapjan fog lelegeztetogepre kerulni, hogy o most "szekely" vagy roman.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom elmondani mennyire szeretném hogy ne legyen igazatok. Alapjáraton teljes közönnyel szemlélném mi történik bezzegromániában, viszont komolyan aggódok amiatt, hogy ha szar lesz a helyzet, akkor azt a székelyek fogják legjobban megérezni. Úgy hiszem a magyar állampolgárság nem lesz jó ajánlólevél, ha fokozott krízishelyzetben arról hoznak döntést az ember feje felett, hogy lélegeztetőgépet kap az intenzív osztályon vagy pótágyat a váróterem sarkában. Ukránoknál ugyanez. Sajnos kötve hiszem hogy a magyar kormánynak lesz lehetősége és kapacitása közvetlenül segíteni a határontúliaknak, várhatóan elég baj lesz itthon is. Nagyon bízok benne hogy nem az olasz verziót láthatjuk majd román módra, és azt is hogy a kinti magyarok nagyon vigyáznak magukra és egymásra.
- h3x0r
Sok olaszbol hazajott cigany azzal szorakozik, hogy sorba csengetnek be az emberekhez, majd azt mondjak "vagy adsz 50 lejt (3600 forint) vagy szembe koplek". Az ujsagok meg nem nagyon kaptak fel a temat, viszont a rendoroket mar ertesitettek, hogy figyeljenek erre.Kercsó írta: Szerintem hamarosan meg fogjuk közelíteni Olaszországot - a sok hazautazó miatt. A dominót kegyetlenül elindították.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kiszabott nagy lesz itt a káosz. 1 hét és arányokban az élvonalban leszünkAnthony írta:
Ezek szerint nagy a baj.
amúgy szembejött egy ilyen is:
FRISS
A Román Kormány a mai nap egy olyan hivatalos értesítést küldött szét az ország valamennyi prefektúrájára, amely állami szinten MEGTILTJA a hivatalos vírus-adatok közzétételét. Hogy mindenki tisztán értse és értelmezze: bármilyen nemű információt (!) ezzel kapcsolatban.
Itt a közeljövőben nem a pontos információkat fogjuk megtudni (és a nemzetközi megfigyelők sem), hanem akár a hivatalosan közzétett hazugságokat. (Szerintem ezt azért hozták, mert valamit sejthetnek: a temérdek "hazautazó" hamarosan olyan negatív adatokat fognak okozni az "országnak", amely megközelítheti majd az olaszországi rém-adatokat!). De ettől még mindenkinek joga van tudni! Szerintem...
NEM SZABAD MOSTANTÓL KEZDVE NYILVÁOSSÁG ELÉ TÁRNI AZT, HOGY:
- hány COVID-19 tesztet végeztek el Romániában
- hány fertőzött embert szűrtek ki ezek a tesztek Romániában
- milyen állapotban vannak azok, akiket Romániában már fertőzöttek találtak.
Mégis milyen hozzáállás ez egy "FELELŐS" kormánytól?
Az tiszta, hogy eddig a románról-magyar nyelvre lefordított hivatalos adatokat az "itteni" magyar politikai pártok mostmár tényleg pihentethetik. A sajtó sem fog tudni semmilyen adatot közzétenni, ezeket elemezni, és igen: véleményezni az állami intézkedéseket.
Mostmár nem fogjuk tudni, hogy mennyire lessz súlyos a helyzet Romániában.
Szerintem hamarosan meg fogjuk közelíteni Olaszországot - a sok hazautazó miatt. A dominót kegyetlenül elindították.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Katonai rendelet szóval ez most már elég durva. Állítólag komolyan fogják venni az ellenörzést de majd kiderül. Nagy gáz van úgy hogy muszáj lesz...Realista24 írta: Köszi
Korrekt amúgy. Be is tartják?
Amúgy abszolút, az nagyon patent. Soproni ipából én már túl sokat megittam, nem kívánja a szervezetem.ziro4vr írta: Lagereket inkább nyáron tolok, olyankor esik igazán jól, addig inkább ale. Bár ez jellegükből is fakad.
AMúgy pl a félbarna hidegkomlós kifejezetten kellemesre sikerült.
Kíváncsi leszek, régóta rebesgetik hogy a dreher is kihozza az ipáját.
Reptéren vettem múltkor Jameson Triple Triplet, na azt ha tudja, akkor egyszer mindenki kóstolja meg. Sajnos rlvileg csak dutyfree termék.davi10 írta: Én a karantén alatt whisky-t szopogatok esténként, pár hete olvastam valami angol koronás fasziról, aki azt mondta, hogy attól gyógyult meg.
Harcolok amivel tudok
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ez a sörös téma nem is volt olyan régen, itt off-ban asszem._Bushido_ írta:ha nem is Soproni ipa, de apukám 4 tálca sört vett magának, azzal ellesz egy ideig!Kerlon írta:
Te vagy az en emberem
Amúgy végül csak hazajött tegnap az ismerős rokona Ausztriából, Tirolból. A leginkább fenyegetett térségből. Vállalta az önkéntes karantént, így a párja se jöhet(ne) ki a lakásból. Ajtóra kiragasztották a piros írást, hogy önkéntes karantén, nem mehet ki a megfigyelt személy, csak az illetékesek léphetnek be. Viszont amit furcsállok,hogy a párja (nő) simán leviheti a kutyát sétáltatni. Nyilván nem megy messzire, de azért mégse kéne - ha egy légtérben laknak, együtt alszanak, akkor mind2re kellene vonatkoznia ennek, nem?
Ma az egyik lakótelepen rendőrautó állt a bejárati ajtónál, 2 rendőrrel. Kíváncsi lennék ott mi lehetett a "téma".
reéges-régen mintha lett volna egy fórumozó, aki söröket kóstolt és írta róla a véleményeket, talán mocsok volt, nem emlékszem már rá. Valaki eseleg?
Kóstolás volt terítéken.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
ha nem is Soproni ipa, de apukám 4 tálca sört vett magának, azzal ellesz egy ideig!Kerlon írta:Te vagy az en emberemziro4vr írta: Asszem az a tuti ha veszek egy tálca soproni ipát.
Amúgy végül csak hazajött tegnap az ismerős rokona Ausztriából, Tirolból. A leginkább fenyegetett térségből. Vállalta az önkéntes karantént, így a párja se jöhet(ne) ki a lakásból. Ajtóra kiragasztották a piros írást, hogy önkéntes karantén, nem mehet ki a megfigyelt személy, csak az illetékesek léphetnek be. Viszont amit furcsállok,hogy a párja (nő) simán leviheti a kutyát sétáltatni. Nyilván nem megy messzire, de azért mégse kéne - ha egy légtérben laknak, együtt alszanak, akkor mind2re kellene vonatkoznia ennek, nem?
Ma az egyik lakótelepen rendőrautó állt a bejárati ajtónál, 2 rendőrrel. Kíváncsi lennék ott mi lehetett a "téma".
reéges-régen mintha lett volna egy fórumozó, aki söröket kóstolt és írta róla a véleményeket, talán mocsok volt, nem emlékszem már rá. Valaki eseleg?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyetem alatt annyi bivalyt ittam, hogy nekem egy életre elment a borsoditól a kedvem.
De azt ki fogom persze próbálni, de szerintem azon a pályán a borsodinak annyi esélye van a soproni meg a dreher mellett, mint lordgabinak a pecsenye fesztiválon.
De azt ki fogom persze próbálni, de szerintem azon a pályán a borsodinak annyi esélye van a soproni meg a dreher mellett, mint lordgabinak a pecsenye fesztiválon.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csapon volt a városban több helyen a kalandor IPA. Nem egy Soproni, főleg nem egy kraft de egész kellemes volt, jöhetne a polcokra is. Hónap végétől kapható a Borsodi Hoppy hoplagere, akik kóstolták nagyon jókat mondanak. Kiváncsi vagyok, szerintem a Mesteren kívül minden Borsodi kuka, az se egy nagy szám, úgyhogy már várom.ziro4vr írta: Lagereket inkább nyáron tolok, olyankor esik igazán jól, addig inkább ale. Bár ez jellegükből is fakad.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Is-is. Elore a karanten alkholizmusert. Addig sem leszunk terjesztok.ziro4vr írta: Hű magyarhoz méltóan a gyakorló alkoholizmusban támogatsz, vagy te is az ipára esküszöl a basic bolti kínálatból?
Hidegkomlós másik kedvenc.
Tavaly nyaron a tescoban valamiert 49%kal araztak le, eletem legszebb napja volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lagereket inkább nyáron tolok, olyankor esik igazán jól, addig inkább ale. Bár ez jellegükből is fakad.
Nem illik.
Hidegkomlós.ziro4vr írta: Hű magyarhoz méltóan a gyakorló alkoholizmusban támogatsz, vagy te is az ipára esküszöl a basic bolti kínálatból?
Te vagy az en emberemziro4vr írta: Asszem az a tuti ha veszek egy tálca soproni ipát.
K
K