Faust írta:Rendezoi. Az uncuttal meg en sem talalkoztam, de az valami irgalmatlan hosszu.Reaper's Scythe írta:Das Boot-ból melyiket érdemes nézni? Sima, director's cut vagy uncut?
Köszi, holnap esti program a Dead Poets Society-val együtt.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 7., szombat 18:33
Faust írta:Rendezoi. Az uncuttal meg en sem talalkoztam, de az valami irgalmatlan hosszu.Reaper's Scythe írta:Das Boot-ból melyiket érdemes nézni? Sima, director's cut vagy uncut?
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. szeptember 7., szombat 17:46
Rendezoi. Az uncuttal meg en sem talalkoztam, de az valami irgalmatlan hosszu.Reaper's Scythe írta:Das Boot-ból melyiket érdemes nézni? Sima, director's cut vagy uncut?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 7., szombat 12:06
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 7., szombat 11:47
Az meg, hogy ilyen gyorsak, az miért zavar? Miért ne turbózhatná fel őket egy biszembaszom vírus?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 7., szombat 10:48
Szerintem meg pont így voltak racionálisabbak. Szánalmas pl. a Walking Deadbe, amikor fél éven át dögledezik és utána alakul át. Ez meg így tök fasza WWZ-ben, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vírus egyből elemészti és tényleg nem tudod eldönteni, hogy élő vagy halott.realistahuni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 7., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 7., szombat 10:15
Komment:
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 7., szombat 10:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 6., péntek 14:40
1:28-tól ami van, arról mindig ez jut eszembe:hehe írta:mekkora lesz ez gyerekek:
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 6., péntek 8:54
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. szeptember 6., péntek 6:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 5., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 5., csütörtök 10:46
Szánalmas, hogy az újságírók ilyen gyökerek... és ezt most "jól" is csinálták, mert kb az összes nagy magyar filmes oldal (aeonflux, filmbuzi, filmdroid, stb) lehozta. Külföldön is több száz.TéOeM írta:Az NBC NEWS cáfolta a híreszteléseket, Jack Nicholson továbbra is várja, olvassa a forgatókönyveket és keresi a számára megfelelő projektet. Ez ugyanolyan hírgyártás volt, mint amikor azt mondták, hogy Bud Spencer meghalt...
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 5., csütörtök 10:45
Adná az ég, hogy így legyen.TéOeM írta:Az NBC NEWS cáfolta a híreszteléseket, Jack Nicholson továbbra is várja, olvassa a forgatókönyveket és keresi a számára megfelelő projektet. Ez ugyanolyan hírgyártás volt, mint amikor azt mondták, hogy Bud Spencer meghalt...
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 5., csütörtök 10:37
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 5., csütörtök 7:23
Olyan hű de nagy csodát ne várj a könyvtől! Nagyon jó, de pokolian rövid...nmate írta:World War Z
Fasza. Könyvet szerintem elolvasom, többször is hallottam, hogy kb. 20X annyit ad, mint a film. Pedig sztem ez is nagyon jó. 8/10
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 5., csütörtök 2:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 4., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 4., szerda 17:00
Köszi!pavel írta:Akkor gratula!
Jó! Olvasgattam!!
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem