Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. január 16., hétfő 0:18

El Unicoval értek egyet.

nem volt itt semmi baj, egészen az öngólig, az meg felpörgette a Sevillát.
kellett már egy pofon, várható volt, 2 dolog bosszant.
1. az elmaradt meccsünk, és hogy az még majdnem egy hónap mire pótoljuk.
2.: hogy ezt a meccset akár nyerhettük is volna.
ennyi.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 16., hétfő 0:16

El Unico írta: voltak ígéretes támadásaink.
Nem akarok túl negatív lenni, de remélem itt nem arra gondolsz, mikor CR éppen bele ért belsővel. Mert így hirtelen az egész meccsről más helyzet nem jut eszembe. Semmi pozitívat nem láttam a támadó játékunkban. Tény, hogy csapatként működtünk. Ez tetszett is, csak a játék kárára ment. Kroos pl szerintem eddigi legrosszabb Madridos játékát hozta. De lehetne még sorolni és ez szerintem a felállásnak volt köszönhető és nem a Sevilla hozott extrát.
El Unico írta:Ellenben Carvajal és Marcelo remekül mentek fel a széleken, megtehették mert volt mögöttük még ember.
Volt mögöttük ember, rendre mentek is fel. de milyen hasznot húztunk belőle? Egyedül a tizi előtti szitu volt megcsinálva. Amúgy mentek-mentek, de tök szürkén.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 16., hétfő 0:05

Fúúú tudnád mennyit izzadtam ezért a kekszért, végre megdicsértél :lol:

Erre a meccsre muszáj volt kitalálni valami újat, Sampaoli ráérzett, hol lehet keresnivalója a csapatának, kupameccsen majdnem el is kaptak minket. Zidane felkészült, de arra nem számított, hogy a 85. percig hibátlanul működő védelem és a többiek előrébb (pl Benzema) ilyen hibákat csinálnak.

Ami nagyon zavar az csak annyi, hogy Zidane nem cserélt. A vezető gól után frissíteni kellett volna még, nem csak Kroost kellett volna lehozni, hanem Lucast is beküldeni, hogy legyen elől friss ember aki ficánkol, illetve ha visszazár akkor legyen még erő ott.
Ilyen sűrű menetrend mellett, 3. Sevilla elleni meccsen azért elvártam volna, hogy hamarabb frissít, pláne, hogy mi vezettünk. Sajnálom nagyon, biztos vagyok benne, hogy ebből tanult a francia.

Odaát pedig nagyon nagyon reménykednek most, szóval gyorsan össze kell szednünk magunkat és menni tovább, mert az üldözők csak most fognak igazán vérszemet kapni.

A sérültek is visszatérhetnének már, én nagyon bízom Bale-ben, hogy topformában tér vissza, és megerősödik vele a támadószekció, azért néha rám tör az öt perc és szétbasz az ideg, hogy ennyi sérülésünk van és nem tudunk a legerősebb csapattal nyomulni, mert mindig van 2-3 alapember aki kiesik... :-@
Hát de, hogy a 'csába lettünk volna már rendben? :hmmm: Pont ezt írtam félidőben... Hátra fele nagyon rendben voltunk. Kár ezért a 2 hülye gólért, mert akárhogy nyomott a Sevilla, nem volt gól a játékukban. De nálunk mi volt ez a k.pályás játék? Meg a CR-Benzema duó mit csinált? A világ legjobb duója Modric és Kroos, de annyira megvoltak zavarodva, hogy az valami durva. Benzema jól csinálta, hogy visszajárt, még többet mint szokott alapból, de nem tudta, hogy mit csináljon. Nem nagyon volt normális döntése. Ugye alapból az ő labdavesztéséből kaptuk a gólt. CR meg... Neki sem feküdt ez a felállás. Ez egy tipikus 0-0-ás meccs volt, ami nem is lett volna rossz. Tuti az volt a taktika, hogy csak ne kapjunk ki. Inkább mentünk volna bele egy adok-kapokba. Mert nemhogy 85 percig rendben voltunk, konkrétan nem volt játékunk. Vagyis volt, védekezésben, de előre fele rohadtul megbuktunk ma
Én inkább azt mondanám, hogy okosan játszottunk, láthatóan megleptük a Sevillát ezzel a defenzívebb felállással. Viszont ők is felkészültek alaposan, ezért nem volt annyi helyzetünk. De így is megszerezhettük volna a vezetést az első félidőben, voltak ígéretes támadásaink. A Sevilla érdeme, hogy sem CR sem Benzema nem tudott ficánkolni, nem volt területük. Ellenben Carvajal és Marcelo remekül mentek fel a széleken, megtehették mert volt mögöttük még ember. Jól meg volt ez szervezve, csak nem koncentráltunk a végén. Nem kell pánikolni.
:goat:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 16., hétfő 0:00

El Unico írta:85 percig rendben voltunk.
Hát de, hogy a 'csába lettünk volna már rendben? :hmmm: Pont ezt írtam félidőben... Hátra fele nagyon rendben voltunk. Kár ezért a 2 hülye gólért, mert akárhogy nyomott a Sevilla, nem volt gól a játékukban. De nálunk mi volt ez a k.pályás játék? Meg a CR-Benzema duó mit csinált? A világ legjobb duója Modric és Kroos, de annyira megvoltak zavarodva, hogy az valami durva. Benzema jól csinálta, hogy visszajárt, még többet mint szokott alapból, de nem tudta, hogy mit csináljon. Nem nagyon volt normális döntése. Ugye alapból az ő labdavesztéséből kaptuk a gólt. CR meg... Neki sem feküdt ez a felállás. Ez egy tipikus 0-0-ás meccs volt, ami nem is lett volna rossz. Tuti az volt a taktika, hogy csak ne kapjunk ki. Inkább mentünk volna bele egy adok-kapokba. Mert nemhogy 85 percig rendben voltunk, konkrétan nem volt játékunk. Vagyis volt, védekezésben, de előre fele rohadtul megbuktunk ma.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 16., hétfő 0:00

Fúúú tudnád mennyit izzadtam ezért a kekszért, végre megdicsértél :lol:

Erre a meccsre muszáj volt kitalálni valami újat, Sampaoli ráérzett, hol lehet keresnivalója a csapatának, kupameccsen majdnem el is kaptak minket. Zidane felkészült, de arra nem számított, hogy a 85. percig hibátlanul működő védelem és a többiek előrébb (pl Benzema) ilyen hibákat csinálnak.

Ami nagyon zavar az csak annyi, hogy Zidane nem cserélt. A vezető gól után frissíteni kellett volna még, nem csak Kroost kellett volna lehozni, hanem Lucast is beküldeni, hogy legyen elől friss ember aki ficánkol, illetve ha visszazár akkor legyen még erő ott.
Ilyen sűrű menetrend mellett, 3. Sevilla elleni meccsen azért elvártam volna, hogy hamarabb frissít, pláne, hogy mi vezettünk. Sajnálom nagyon, biztos vagyok benne, hogy ebből tanult a francia.

Odaát pedig nagyon nagyon reménykednek most, szóval gyorsan össze kell szednünk magunkat és menni tovább, mert az üldözők csak most fognak igazán vérszemet kapni.

A sérültek is visszatérhetnének már, én nagyon bízom Bale-ben, hogy topformában tér vissza, és megerősödik vele a támadószekció, azért néha rám tör az öt perc és szétbasz az ideg, hogy ennyi sérülésünk van és nem tudunk a legerősebb csapattal nyomulni, mert mindig van 2-3 alapember aki kiesik... :-@

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 15., vasárnap 23:50

El Unico írta:7 percig jatszottunk szarul. Ki is kaptunk.

Eddig minden meccsen mi porogtunk fel az utolso percekre, most elfogyott a kakao, hiaba szidjatok a felallast, 85 percig jo volt, meg voltak a helyzetek, sokszor 4-2-3-1-ben vagy 4-3-3-ban is statikus a jatekunk, most volt egy elkepzeles, volt ra 2 nap, jo volt a taktika, egyszeruen 7 perc alatt kikapcsoltak a fejek, es olyan hibakat vetettunk, amik megbosszultak magukat. Ennyi.
+1, hibátlan megfogalmazás.

Nagyon gáz, amit megint lepanaszkodik pár ember.
Nem illik.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 15., vasárnap 23:27

KAG írta:

Eddig minden meccsen mi porogtunk fel az utolso percekre, most elfogyott a kakao, hiaba szidjatok a felallast, 85 percig jo volt, meg voltak a helyzetek, sokszor 4-2-3-1-ben vagy 4-3-3-ban is statikus a jatekunk, most volt egy elkepzeles, volt ra 2 nap, jo volt a taktika, egyszeruen 7 perc alatt kikapcsoltak a fejek, es olyan hibakat vetettunk, amik megbosszultak magukat. Ennyi.

Ne viccelj már...
Az hol jó egy Real Madridtól, hogy 90 perc alatt alig tud kialakítani 2-3 veszélyesebb gólhelyzetet.
Támadásépítés meg alig volt a csapattól.
Néha Benzema-Marceló kavart egy picit, de amúgy ez a taktika a támadójátékot nézve halott volt.

Írtam már lentebb, hogy lehetne ez is támadóbb, de így brutálmód túlbiztosítottuk az egészet.
Illetve szerintem túl nagy volt a rés a kp és a csatársorunk között.
2 het alatt 3. meccs egy tuzben ego Sevilla ellen a Pizjuanban, ugy gondolom a korulmenyeket tekintve rendben voltunk. Lehet hogy ezt te nem latod tisztan, de azert eleg suru volt az ev eleje es akarhogy nezem, 2-szer hibaztunk nagyot, es leblokkoltunk. 85 percig rendben voltunk.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 15., vasárnap 23:14

Ne viccelj már...
Az hol jó egy Real Madridtól, hogy 90 perc alatt alig tud kialakítani 2-3 veszélyesebb gólhelyzetet.
Támadásépítés meg alig volt a csapattól.
Néha Benzema-Marceló kavart egy picit, de amúgy ez a taktika a támadójátékot nézve halott volt.

Írtam már lentebb, hogy lehetne ez is támadóbb, de így brutálmód túlbiztosítottuk az egészet.
Illetve szerintem túl nagy volt a rés a kp és a csatársorunk között.
ZIDANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. január 15., vasárnap 23:14

Zsebben volt a meccs a rúgott góllal, kaptunk egy hülye öngólt és teljesen megzavarodott mindenki.
Megesik az ilyen is.
Tovâbb kell menni és nyomatni tovább ahogy eddig és kész.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 15., vasárnap 23:14

Yazid írta:Várható volt ez, meg is érdemeltük. Ahogy kupából kiejtettük ôket éreztem most revansot vesznek. Nem kell csüggedni, ha x lett volna vagy nyerünk akkor se lehetett volna hátra dôlni, sok meccs van még hátra. Szerintem egészen a végéig nyitott lesz a párharc a 3 nagy között. Ronaldo no komment, nem tudok mit mondani.
Atletico is oda fog erni a top 3-ba, szoval szerintem negy csapat kozott fog zajlani a parharc, Sampaoli remek edzo, es meg ezt a Joveticet is kikukazta maganak...

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 15., vasárnap 23:13

numberone1 írta:Nekem sem szivugyem ez a fel allas, es biztos vagyok benne, h a katalanok ellen ez nem lesz ujra jatszatva. Sokkal tamadobb jatekert ulok le a tv ele...ma ez volt, es nem volt annyira szar, mint sokan mondjak.
Akkor szerintem hasonlóan látjuk.

Nekem sem volt bajom a taktikával értettem mi volt a cél.

Egyszerűen annyit mondtam, hogy ez egy feltett kezes védekező felállás volt.

Nem akartunk adok-kapokot.Nem akartunk egy darálós meccset, amik sevillában vannak a nagycsapatoknak.

Majdnem be is jött. Pechünk volt Ramos hibájával.

De egy kicsit meg is büntett minket a sors, mert az igazság az, hogy nem mi szakadtunk meg a győzelemért jobban.

Nem teagédia ez. Ilyen a foci.Fel a fejjel. Menni előre.Hala Madrid!

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. január 15., vasárnap 23:12

Várható volt ez, meg is érdemeltük. Ahogy kupából kiejtettük ôket éreztem most revansot vesznek. Nem kell csüggedni, ha x lett volna vagy nyerünk akkor se lehetett volna hátra dôlni, sok meccs van még hátra. Szerintem egészen a végéig nyitott lesz a párharc a 3 nagy között. Ronaldo no komment, nem tudok mit mondani.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 15., vasárnap 23:10

7 percig jatszottunk szarul. Ki is kaptunk.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 15., vasárnap 23:05

poronty írta:
2 CR lehetosegre is emlekszem. Nem tudom melyikre gondolt Samy, az egyik egy Benzema centerezes, a masik egy CR ballabas loves, amibol mar eleg sokat elrakot karrierje soran.
Mondjuk ilyen "helyzete" a Sevillának is volt, hogy 16-oson belülről lőhettek, vagy, hogy egy utolsó bepassz kellett volna, de blokkoltuk. Azt hittem lemaradtam valami ténylegesen nagy helyzetről, ahogy itt olvastam a kommenteket.

Amúgy szerintem borzalom volt, amit produkáltunk.
Jo de az elsoben meg ilyen sem volt nekik, sot tobb is lehetett volna belole, ha egy-ket veg passz Modrictol v Marcelotol jobban sikerul.
Steve
Nekem sem szivugyem ez a fel allas, es biztos vagyok benne, h a katalanok ellen ez nem lesz ujra jatszatva. Sokkal tamadobb jatekert ulok le a tv ele...ma ez volt, es nem volt annyira szar, mint sokan mondjak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 15., vasárnap 23:04

Nem kell itt kétségbe esni.

Pechünk volt. Több halvány teljesítmény is volt.

Van ilyen. Menni kell előre tovább.

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. január 15., vasárnap 23:03

Kikaptunk egy parázs meccsen,már a kezdés előtt lehetett tudni ilyen lesz.Úgy érzem,lehet elfogult vagyok,a mérkőzést a nagy részében kontroll alatt tartottuk a taktikai formáció mellett vagy ellenére.A Ramos fejes mindenkit sokkolt,szerintem ezért alakult így,ez valahol érthető is belegondolva.Tanulni kell a hibákból,a taktikai dolgokat meghagyom a szakavatottabbaknak,de a 2 csere a padon szerintem megbosszulta magat,Morata és Lucas is képes lehetett volna segiteni,Zidane majd levonja a konzekvenciákat.Egyszer mindenki kikap,minden veretlenségi sorozat megszakad,sokkal jobb így mint később,a spanyol rekord megvan,akárhogyan is dörmögnek odaát,a játékon meg tényleg van mit még csiszolni,előre,sose hátra,csak pozitívan! :agree:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 15., vasárnap 23:02

numberone1 írta:Jo persze... :D
Szerintem nem kell egymásnak bemutatkoznunk és szerintem láttunk nem egy támadó szellemű Real meccset.

Na ma minden volt csak nem az.

Azért azt nehogy kitaláljuk, hogy mindent megtettünk a győzelemért és 1000-el támadtunk.

Ma bevállaltunk egy szokatlan védekezőbb taktikát és egy Realhoz képest igen ez feltett kéz.

Ami majdnem be is jött.Ha nincs pechünk Ramos fejesével akkor lehet kivédekezzük.

De mi itt ma nem ostromoltuk a Sevilla kapuját, ez tény.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 15., vasárnap 22:59

Tamadasban ez nagyon gyenge volt, ezzel a felállással labdatartast vártam volna a többlet emberek miatt, viszont csak a szélén próbáltuk előre gyomoszolni a labdát. Szerintem eltaktikazas lett ebből, xszel kiegyeztrm volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 15., vasárnap 22:59

2 CR lehetosegre is emlekszem. Nem tudom melyikre gondolt Samy, az egyik egy Benzema centerezes, a masik egy CR ballabas loves, amibol mar eleg sokat elrakot karrierje soran.
Mondjuk ilyen "helyzete" a Sevillának is volt, hogy 16-oson belülről lőhettek, vagy, hogy egy utolsó bepassz kellett volna, de blokkoltuk. Azt hittem lemaradtam valami ténylegesen nagy helyzetről, ahogy itt olvastam a kommenteket.

Amúgy szerintem borzalom volt, amit produkáltunk.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 15., vasárnap 22:56

Én talán egy kicsit máshogy látom.

Csütörtökön páran írtuk hogy ez nagyon meleg meccs volt,és talán nem is reális a 3:3.
Azt gondolom hogy Zidane is így láthatta,és ennek köszönhetjük a 352-őt.
Én amondó vagyok hogy valamit egyszerűen kikellett találni,átkellett állni,mert már csütörtökön is látszott hogy az úgy nem fog működni.Esélyünk nem volt nyerni.
Sajnos nem sikerült.
Nem vagyok a 352 híve,pontosabban annak hogy bajnokság közben,januárban,ekkorát változtassunk a felálláson,de ez miatt én nem hibáztatom Zizout.
Nézhetjük úgy is,hogy volt egy felvezető meccs,a csütörtöki,annak a szempontjából hogy idegenben hogy is kéne játszani.
Talán azzal hibáztunk kicsit hogy azt mi el lazáztuk,a kelleténél is jobban,Ők meg erre elképesztően ráharaptak,és fölhoztuk őket fejben,a csütörtöki meccsután biztos vagyok benne,elhangzott az a mondat a trénerük szájából,hogy ezek után ilyen játékkal a Real Madridot megtudjuk verni hétvégén.
Szóval,a csütörtöki tüzijáték után muszáj volt,de azt gondolom hogy nem lesz itt semmiféle 352 huzamosabb ideig.
Az viszont gyönyörű ahogy Casemiro befogja a sok károgó száját,helye van a kezdőben.

Vissza: