Köszi az érdeklődést, rendes Tőled! Én megúsztam ezt a szart. Már nem szedek gyógyszert és csak időnként köhögök és csak akkor kezdek el erősebben köhögni, ha megterhelem magam.Realista24 írta:Te hogy vagy? Ki kell hogy rakjalak?Steve írta: Itt Svédországban is elkezdett bedurvulni a helyzet. Mivel ugye nem akarnak tesztelni és nem akarnak lezárásokat csinálni.
A fertőzöttek száma az rohamosan elkezdett nőni az elmúlt héten és úgy tűnik annak most kezdenek el megjelenni a következményei.
4-5 halott az elmúlt napokban.
Ezért kell minimalizálni és lassítani a fertőzést. Minél nagyobb a szórás annál több lesz a halott értelemszerűen.
Most “csak” hasmenésem van.
Az izomfájdalmak, légzési nehézségek teljesen megszűntek. Ez a legfontosabb.
Lassan több mint 3 hetet vagyok/voltam beteg. Ilyen még sosem történt velem.
A lányom se lázas már, nem is köhög. Asszony tökéletesen van.
A legjobban azért aggódok ahogy ezt a szart kezelik itt. Senkit nem vizsgálnak csak aki nagyon beteg. A húsvéti szünetre minden szoba le van foglalva a síparadicsomokban. Az ilyen szokás itt, hogy húsvétkor még északon síelnek és minden este after skiing.
Külföldi és svéd idióták keveréke megy oda most. Írják mindenhol, hogy onnantól fog elindulni az olasz példa, de ezeket nem érdekli semmi. Egész kis sífalvak vannak teljesen lefoglalva. Benti medencékkel, szaunákkal, szűkös kis bárokkal. Minden tökéletes és adott a teljes fertőzésre.
Majd onnan ugye hozzák vissza majd a nagyvárosokba és katasztrófa lesz. De senki nem csinál semmit. Hihetetlen.