Sorozatok, TV műsorok
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Kenobi 5.
Alakul, kár hogy már csak egy rész van hátra. Reva tényleg nem olyan rossz, legalábbis itt voltak jeleneteket, ahol mint színészkedés történt volna. Ezek szerint leginkább az ostoba egybites karakter írással volt a baj.
Sajnos sejtettem hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tala nem éli meg a végét, abban a sztoriban lett volna még kakaó. Illetve nem szeretem ha valakit a halálból hoznak vissza, bár itt csak pár rész volt közte, illetve tudtuk, hogy a sztori szerint a főinkvizitor nem halhat meg
Alakul, kár hogy már csak egy rész van hátra. Reva tényleg nem olyan rossz, legalábbis itt voltak jeleneteket, ahol mint színészkedés történt volna. Ezek szerint leginkább az ostoba egybites karakter írással volt a baj.
Sajnos sejtettem hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tala nem éli meg a végét, abban a sztoriban lett volna még kakaó. Illetve nem szeretem ha valakit a halálból hoznak vissza, bár itt csak pár rész volt közte, illetve tudtuk, hogy a sztori szerint a főinkvizitor nem halhat meg
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Új kenobi elég baszó lett végre. Bár egy kis CGI ráfért volna valaki arcára...
Nem illik.
- h3x0r
A helyszin (Hawaii hotel), a zenek, a karakterek, a tortenet. Szeretem az ilyen rovid sorozatokat, ahol minden igy egyben van. Nehany estes szorakozasnak tokeletes. Sydney Sweeney kivetelesen nem volt mutogatos kedveben , Daddariot viszont mindig orom nezni Tanya sztorija kevesbe erdekelt, Armond viszont hatalmas karakterkierkegaard írta: The white lotus: hbo uj mini sorozata. Nagyon jok a karakterek, jo atmoszféra, megjobb soundtrack.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kenobi
Megérkezett a sorozat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bázz, nem volt +20 dollárjuk CGI-re, hogy Hayden ne kétszer annyi idősnek nézzen ki, mint McGregor? na, de ez most másodlagos. Végre volt történés, opság. ez most oda volt rakva.
Megérkezett a sorozat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bázz, nem volt +20 dollárjuk CGI-re, hogy Hayden ne kétszer annyi idősnek nézzen ki, mint McGregor? na, de ez most másodlagos. Végre volt történés, opság. ez most oda volt rakva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kenobi
Na ez egy tenyleg jo resz volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Revanak, Maulnak es a Grand Inquisitornak azert esik nehezere meghalni, mert nem fogadjak el a sorsukat, hajtja oket a bosszuvagy, gyulolet, stb. Qui-Gon amint megtudta, hogy Obi-Wan ki fogja kepezni Anakint, nyugodtan elment, tudva mar akkor azt, hogy force ghostkent vissza fog jonni.
A sotet oldal felhasznaloi az erot "hajlitjak", mig a Jedikben aramlik, harmoniaba vannak vele, ezert ok elfogadjak a halalt, mint az eletnek a velejaro reszet, mig a masik oldalnel ez nincs meg.
Na ez egy tenyleg jo resz volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Revanak, Maulnak es a Grand Inquisitornak azert esik nehezere meghalni, mert nem fogadjak el a sorsukat, hajtja oket a bosszuvagy, gyulolet, stb. Qui-Gon amint megtudta, hogy Obi-Wan ki fogja kepezni Anakint, nyugodtan elment, tudva mar akkor azt, hogy force ghostkent vissza fog jonni.
A sotet oldal felhasznaloi az erot "hajlitjak", mig a Jedikben aramlik, harmoniaba vannak vele, ezert ok elfogadjak a halalt, mint az eletnek a velejaro reszet, mig a masik oldalnel ez nincs meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric
- Kedvenc csapatod: Real
Kenobi:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ó de jó lett volna végig flashback-szerűen ez a sorozat, az se érdekelt volna, hogy Hayden ráncosabb, olyan jó volt ez így. Van mélysége végre a sztorinak.
Indiai fickó továbbra is eszméletlenül kilóg.
Nekem Revá-val eddig se volt problémám, de most meghalhatott volna. Ha életben hagyják remélem valami hihető indokkal, mert ahogy írtátok Qui-Gon halála is ilyen volt.
UI. Köszi múltkor válaszokat kérdésemre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ó de jó lett volna végig flashback-szerűen ez a sorozat, az se érdekelt volna, hogy Hayden ráncosabb, olyan jó volt ez így. Van mélysége végre a sztorinak.
Indiai fickó továbbra is eszméletlenül kilóg.
Nekem Revá-val eddig se volt problémám, de most meghalhatott volna. Ha életben hagyják remélem valami hihető indokkal, mert ahogy írtátok Qui-Gon halála is ilyen volt.
UI. Köszi múltkor válaszokat kérdésemre
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Kenobi:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az epizód már majdnem tökéletes volt, Vader egy állat.
De az, hogy Reva gyerekként megúszta azt, hogy Anakin átdöfte, majd most másodjára is...
Csóró Qui-Gon az egyetlen a galaxisban, aki belehalt egy ilyen mértékű sérülésbe?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az epizód már majdnem tökéletes volt, Vader egy állat.
De az, hogy Reva gyerekként megúszta azt, hogy Anakin átdöfte, majd most másodjára is...
Csóró Qui-Gon az egyetlen a galaxisban, aki belehalt egy ilyen mértékű sérülésbe?
- babaking
Ha az egészet erre húzták volna fel az szenzációs lenne, de az nagyon sötét lett volna. Helyette kell bele egy gyerek (teszem hozzá nagyon fasza a színészkislány) illetve egy cuki droid akit megvehetsz az R2, BB8, Grogu plüss mellé. Sajnos ez a sötét/ komolyabb vonal nehezen illeszkedik a Disneybe.géza írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Kenobi PTSD-je meg a legerosebb dolog a sorozatban, oszinten en megneztem volna het reszt arrol hogy hogyan tudja feldolgozni az egeszet flashbackekkel, es hogyan fedezi fel azt hogy eggyé tudjon válni az erovel.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az hogy OT-ban es Rebelsben sincs benne az nem jelent semmit, sok karakter van akik nem szerepelt ezekben, de eletbe vannak.babaking írta: Obi Wan
engem Fifth brother még jobban is irritál mint Reva, viszont Tala remélem még fontos lesz és visszatér, benne van kakaó. Bár ha jól tudom Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az OT ben és REbelsben sincs benne, szóval vagy 2 rész alatt hős lesz és hősi halált hal, vagy elpazarolják, és feledésbe merül.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! szerintem Reva karakterét is jobban felépíthették volna, nem tudom, hogy más sorozatban már megjelent-e és tudjuk, hogy miért lett olyan amilyen. Az első részben volt egy visszajátszás a Jedi templomból, de nem fejezték be. Viszont az alakítása kritikán aluli.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem a Kenobis PTSD vonal is nagyon bejön, de jobban kibonthatták volna, hogy évekig nem használta az erőt, hogy ne találjanak rá, és ezért lett gyenge.
Revanak ez az elso megjelenese, sokan spekulalnak hogy valojaban csak beepult az inkvizitorok koze, es a sorozat elejen levo gyerekek kozott volt o, is mindenki mast offolt Vader.
Kenobi PTSD-je meg a legerosebb dolog a sorozatban, oszinten en megneztem volna het reszt arrol hogy hogyan tudja feldolgozni az egeszet flashbackekkel, es hogyan fedezi fel azt hogy eggyé tudjon válni az erovel.
- babaking
Obi Wan
engem Fifth brother még jobban is irritál mint Reva, viszont Tala remélem még fontos lesz és visszatér, benne van kakaó. Bár ha jól tudom Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az OT ben és REbelsben sincs benne, szóval vagy 2 rész alatt hős lesz és hősi halált hal, vagy elpazarolják, és feledésbe merül.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! szerintem Reva karakterét is jobban felépíthették volna, nem tudom, hogy más sorozatban már megjelent-e és tudjuk, hogy miért lett olyan amilyen. Az első részben volt egy visszajátszás a Jedi templomból, de nem fejezték be. Viszont az alakítása kritikán aluli.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem a Kenobis PTSD vonal is nagyon bejön, de jobban kibonthatták volna, hogy évekig nem használta az erőt, hogy ne találjanak rá, és ezért lett gyenge.
En speciel a Netflix-et kb csak amerikai vpn-nel tudom nezni, mert az itthoni sorozat kinalat, az nem tul jo (az uj generacios del-koreai sorozatok at nem szeretem), a filmek pedig, haaaaat... De nyilvan embere valogatja. Csak azt mondom eddig szamomra ez a legmegerosebb, pedig tartottam tole, hogy a Hulu-bol nem hoznak el sok mindent.TheBull6 írta: Szerintem mindegyiken találni minőségi cuccokat. Főleg hogy mindenkinek más jön be, a Netflixen is elég komoly minőségi cuccok vannak azért, akár sorozatok is.
Nálunk ment eddig mind a kettő, meg most megy a Disney+ is majd.
Anyumék fizetik az egyiket, nővéremék a másikat, mi meg a harmadikat, de ha nekem kéne előfizetni mindegyikre is valószínűleg megtenném. Persze le lehet mindent tölteni, de az emberek többsége örül, hogy van 1-2 órája nézni valamit hétközben, nem fogok még perceket eltölteni letöltéssel stb-stb. Főleg ha a TV gond nélkül viszi az appokat.
Szerintem mindegyiken találni minőségi cuccokat. Főleg hogy mindenkinek más jön be, a Netflixen is elég komoly minőségi cuccok vannak azért, akár sorozatok is.
Anyumék fizetik az egyiket, nővéremék a másikat, mi meg a harmadikat, de ha nekem kéne előfizetni mindegyikre is valószínűleg megtenném. Persze le lehet mindent tölteni, de az emberek többsége örül, hogy van 1-2 órája nézni valamit hétközben, nem fogok még perceket eltölteni letöltéssel stb-stb. Főleg ha a TV gond nélkül viszi az appokat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tényleg jó a kínálat. Ezzel a Netflix + HBO Max + Disney+ kombóval már el lehet lenni
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
A Disney+ felhozatal messze a legjobb eddig a streaming szolgaltatok kozul. Legalabbis nekem sok kedvenc ami sehol sincs fent, bekerult. Simspons, Futurama, Bob Burger, X-Files, AHS.. Sorozat fronton talan meg az HBO Max hasznalhato, a tobbi kuka szinte teljesen
CsababarcaSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hat az a karakter eleg eroteljes gyilkolasa lenne, ha meggyengult volna. Kilencedik resszel mar szetbasztak az OT egy jelentos reszet, nem kene meg a tobbit is.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Vagy a klasszikus magyarázat, ami már a GoT-nál is bejött: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Vader elfelejtette, hogy meg akarja ölni/el akarja kapni Obi-Want"
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vagy egyszerűen karakteridegenül "elgyengült", hagyta elmenekülni, de már bánja.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vagy egyszerűen karakteridegenül "elgyengült", hagyta elmenekülni, de már bánja.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Vagy logikatlan, vagy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azzal volt a baja, hogy egy sikeres akciot vegrehajtott, es ugy menekult el, nem pedig az o kegyelmebol.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric
- Kedvenc csapatod: Real
Pls valaki, aki értette segítsen, mert eddig nem derült ki a sorozatból:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vader hagyta elmenekülni Obi wan-t.
Erre a következő részben majdnem megöli Revat, mert kicsúszott a keze közül a jedi.
Most akkor miért is engedte el? Vagy a tűz miatt nem fért oda? Vagy csak logikátlan simán? /spoiler]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vader hagyta elmenekülni Obi wan-t.
Erre a következő részben majdnem megöli Revat, mert kicsúszott a keze közül a jedi.
Most akkor miért is engedte el? Vagy a tűz miatt nem fért oda? Vagy csak logikátlan simán? /spoiler]
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Igen, valószínűleg ez a gond.géza írta: Legfobb problema az inkvizitoroknal szerintem az, hogy nagyon egydimenziosra vannak megirva. Fifth Brother is csak nyogdecsel ossze-vissza, ha o lenne kiemelve, akkor ot szidna mindenki. Pedig tenyleg vannak nagyon eros jelenetek, de aztan a kovetkezo jelenet meg olyan amator, hogy azt faj nezni.
Szubjektív de engem Reva karaktere konstans kidob az élményből. Rettenet gyenge az egész amit csinál, szubjektív, de nekem ő a leggyengébb pontja az egész sorozatnak.
Ilyen rossz karaktert én sw sorozatban/filmben még nem láttam, de lehet semmilyen sorozatban sem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Legfobb problema az inkvizitoroknal szerintem az, hogy nagyon egydimenziosra vannak megirva. Fifth Brother is csak nyogdecsel ossze-vissza, ha o lenne kiemelve, akkor ot szidna mindenki. Pedig tenyleg vannak nagyon eros jelenetek, de aztan a kovetkezo jelenet meg olyan amator, hogy azt faj nezni.