Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Jó ez a Celtics, de két 7 meccses szériával a lábakban azért necces lesz. Ők lesznek az underdog viszont, ami jól áll nekik. Jó kis döntő lesz remélem Tatumtól kell majd az extra, nem csak 2-3 meccsen
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Butler rendesen odatette, de amúgy az megvan, hogy Lowry a 6. fault után nem volt leültetve? Most futottam szembe ezzel a hírrel.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akármi lesz a vége: Miami hogy a picsába drótozták össze őket?
- nmate
Én leszarom, csak legyenek végre már szoros meccsek, elcseszett unalmas ez a playoff 1-2 párharcot leszámítva.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha a Boston bejut,akkor kényelmes helyzetben leszek, két kedvenc csapatom már régóta.
Csak legyenek szoros meccsek a döntőben, meg minél több izgalom, akkor rendben van.
Mindegy kinyer számomra, bár még egy Curry sikernek tudnék örülni, viszont ha azt néztem, hogy ők már nyertek eleget, a Boston meg végre odakerült, és semmi garancia hogy jövőre is oda tudnak keveredni, akkor lehet egy picit a Celtics felé húzok majd.
Csak legyenek szoros meccsek a döntőben, meg minél több izgalom, akkor rendben van.
Mindegy kinyer számomra, bár még egy Curry sikernek tudnék örülni, viszont ha azt néztem, hogy ők már nyertek eleget, a Boston meg végre odakerült, és semmi garancia hogy jövőre is oda tudnak keveredni, akkor lehet egy picit a Celtics felé húzok majd.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Klay = Finals for GSW --> 2015 óta 6/6 amikor bevethető volt. 0/2 amikor nem
Ma megy tovább a Boston is, sajnálom hogy a Miamiban mindenki járókeretes.
Finals: Boston in 6. Védekezésben lefárasztják a warriorst, támadó oldalon sem érzem őket gyengébbnek.
Ma megy tovább a Boston is, sajnálom hogy a Miamiban mindenki járókeretes.
Finals: Boston in 6. Védekezésben lefárasztják a warriorst, támadó oldalon sem érzem őket gyengébbnek.
- nmate
...és ezt miből számolta ki?Ladislao Suarez írta: Nagyon úgy tűnik, hogy Celtics - Warriors lesz ebből.
Lowry combhajlító, Butler térd, PJ Tucker szintén térd problémákkal játszik, Herro meg ágyéksérülés miatt nem is volt. + rakás ember a padról sántít. Így lefőtt nekik már a széria elején igazából. Egész szezonban szenvedtek ezzel, nem ártana az erőnléti edzők körmére nézni.
Ma meg mehet a ház a GSW-re.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Anno az édesapját lelőtték, így nem hiszem, hogy rájátszik. Egyszerűen régi sebeket tép fel neki ez a lövöldözés. Teljesen megértem.hehetheoriginal írta: steve kerr oscar dij
nem tudom, en vagyok erzeketlen, hogy ezt nem tudom aterezni? rengeteg ember hal meg gyilkossag utjan nap mint nap, megsem pityereg meg veri az asztalt az egesz vilag.
Az, hogy emberek milliárdjai fel sem fogják, hogy milyen trauma ez, az főleg annak köszönhető, hogy nem voltak hasonló helyzetben illetve rohadtul egy antiszoc társadalom van alakulóban
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Nagyon úgy tűnik, hogy Celtics - Warriors lesz ebből.
-
Atyaég Oladipo, se dobni,se passzolni nem tud, óriási luxus a pályán tartani.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tudom tisztaban vagyok vele
a szenátorosdis mondokajaval egyetertek, de akkor sem ertem miert erzekeny vki ennyire, akkor ahanyszor meglat egy halalhirt, osszeroskad?
tul van ez tolva, sajat magat lovalja bele
de megint ez a téma az egesz vilagon, csak mert amerika, kozben itt keletre nap mint nap halnak meg gyerekek, afrikaban szinten.
alszent vicc az egesz.
a szenátorosdis mondokajaval egyetertek, de akkor sem ertem miert erzekeny vki ennyire, akkor ahanyszor meglat egy halalhirt, osszeroskad?
tul van ez tolva, sajat magat lovalja bele
de megint ez a téma az egesz vilagon, csak mert amerika, kozben itt keletre nap mint nap halnak meg gyerekek, afrikaban szinten.
alszent vicc az egesz.
thereisonly1ronaldo
- flori
Ha jól rémlik tanár volt az apja, és őt is lelőtték. Ettől még persze érzéketlen vagy.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
steve kerr oscar dij
nem tudom, en vagyok erzeketlen, hogy ezt nem tudom aterezni? rengeteg ember hal meg gyilkossag utjan nap mint nap, megsem pityereg meg veri az asztalt az egesz vilag.
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Valamiből állni kell a fizetéseketnmate írta: Kell a game 5 a Warriorsnak
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Playoff games decided by 20+ points in a postseason:Tjacks írta:Oké, pont ezért vártam a boston-heat meccseket, de ez eddig kuka. Butler ha nem tud majd játszani akkor szerintem ez eldőlt.nmate írta: Egesz po ilywn, amióta NBA-t nézek ez a leggyengébb amit láttam.
22 gms - 2021-22 (and counting)
15 gms - 2020-21
-
Oké, pont ezért vártam a boston-heat meccseket, de ez eddig kuka. Butler ha nem tud majd játszani akkor szerintem ez eldőlt.nmate írta:Egesz po ilywn, amióta NBA-t nézek ez a leggyengébb amit láttam.Tjacks írta: Oké hogy 2-2 lesz az állás, de sok izgalom nincs eddig ebben a szériában, közte 20,30 pontokkal
- nmate
Egesz po ilywn, amióta NBA-t nézek ez a leggyengébb amit láttam.Tjacks írta: Oké hogy 2-2 lesz az állás, de sok izgalom nincs eddig ebben a szériában, közte 20,30 pontokkal
-
Oké hogy 2-2 lesz az állás, de sok izgalom nincs eddig ebben a szériában, közte 20,30 pontokkal
-
Egyetértek, talán a Miamit ütne w Gsw, bostont nem érzem. 2nd chance pontokban a Boston ellen szerintem szarban lenne a haza.pheco írta: Szerintem a Boston ütni fogja a döntőben a GSW-t és egy többnyire egészséges Miami is nyerne. De ettől függetlenül örülnék, ha a splash bros behúzna egy újabb gyűrűt.