Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Tebas: "Barça has 250 million less in wages than three years ago, it is at the same level as Real Madrid, but Madrid has done its homework well for many years and that is why it can incorporate [new] players."
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Naptárhoz volt fotózás, de ott voltak a szülei is Yamalnak perszeolivér írta:A kép kontextusa jobban érdekelne, vagy akkor még vállalt babysitterkedést is a "goat"?realmadrid95 írta: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/ ... 467_tn.jpg
Ez volt mar? 2007, Yamal es Messi
Lionel fix telebaszta a fürdővizet gumibogyószörppel....
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hat figyelj, amilyen kommentek erkeztek ala, mar az is lehet.Remy írta:A végén kiderül, hogy Messi is az apja?realmadrid95 írta: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/ ... 467_tn.jpg
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A végén kiderül, hogy Messi is az apja?realmadrid95 írta: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/ ... 467_tn.jpg
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
A kép kontextusa jobban érdekelne, vagy akkor még vállalt babysitterkedést is a "goat"?realmadrid95 írta: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/ ... 467_tn.jpg
-
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahogy leirtam korabban:RaúlCF írta:yesssssss. szórják csak a pénzüket.Realista24 írta: Raphinhat vinnek a szaudiak, a Barca 90-100ert el is adna.
Mas hirek szerint pedig kolcsonok vege ide vagy oda, dolgozni fognak a Joaok leigazolasan.
btw mi van a minden rekordot megdöntő giga nike deal-el? hát Laporta mekkora zseni volt de most fordult az év és hol a pénz?
"Nem oszt, nem szoroz olyan ertelemben, hogy elorebb nem lesznek vele, mivel a jelenlegi megallapodasuk is fix 105 milliot tartalmaz, ami felmehetett 155ig"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
yesssssss. szórják csak a pénzüket.Realista24 írta: Raphinhat vinnek a szaudiak, a Barca 90-100ert el is adna.
Mas hirek szerint pedig kolcsonok vege ide vagy oda, dolgozni fognak a Joaok leigazolasan.
btw mi van a minden rekordot megdöntő giga nike deal-el? hát Laporta mekkora zseni volt de most fordult az év és hol a pénz?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Raphinhat vinnek a szaudiak, a Barca 90-100ert el is adna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hátha meggondolják magukat. Laporta úgyis folyamat hazudozik.Realista24 írta:Ma kommunikáltak hogy nem marad.RaúlCF írta: remélem megveszik jó drágán. nagy erősítés lenne mindenki másnak. nyalták róla a gólokat jobbról balról.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ma kommunikáltak hogy nem marad.RaúlCF írta: remélem megveszik jó drágán. nagy erősítés lenne mindenki másnak. nyalták róla a gólokat jobbról balról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
remélem megveszik jó drágán. nagy erősítés lenne mindenki másnak. nyalták róla a gólokat jobbról balról.
-
BlancoMark írta:Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.Berti írta:
Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.
Cancelo nagy veszteség lenne nekik, nekünk meg kellenek a meccs utáni interjús vámpír mémek
Cancelo nagyon jol jatszott addig, amig at nem kerult balhatvedbe, onnantol kezdett ilyen pocsek formaba lendulni. Balde viszont felepult, erosites lenne nekik a luzitan, ha maradna. Persze nem fog miatta bajnoksagot nyerni a Barca.
- BlancoMark
Aztan utana par nappal kesobb a Klasszikuson LV goljanal ugyanazt a vedekezesi hibat elkovette mint a PSG ellen. Hulyek lennenek ra csapatot epiteni.h3x0r írta: Ha jol emlekszem, a BL kieseskor is osszehozott egy tizit meg kaptak rola egy golt is.
- h3x0r
Ha jol emlekszem, a BL kieseskor is osszehozott egy tizit meg kaptak rola egy golt is.
- BlancoMark
Oke, te ezt olvastad, en meg lattam szinte az osszes meccsen. A szezon elejen valoban jo volt, de tavasszalBerti írta:Es meccseket nyert nekik. Ne hülyéskedj már, több helyen is azt olvastam, hogy Gündi és Yamal után ő volt a legjobbjuk.BlancoMark írta:
Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.
Bevallom a Classicokon kívül egy Barca meccset sem láttam, de elemzéseket olvastam. Sosem tudott elit szinten védekezni, de az a hülye aki arra épít, hogy tud. Fullbacknek viszont elit már évek óta.
Mindegy igazabol leszrom, de furcsállom hogy elengedik.
teljes osszeomlas. Olvass bele a topicjaba az Eurobarcan.
Siman lehet, hogy a szerzodeseben van egy eves disney+, Max elofizetes, azert az vagy 200 euro. Sprolas van.Berti írta:Es meccseket nyert nekik. Ne hülyéskedj már, több helyen is azt olvastam, hogy Gündi és Yamal után ő volt a legjobbjuk.BlancoMark írta:
Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.
Bevallom a Classicokon kívül egy Barca meccset sem láttam, de elemzéseket olvastam. Sosem tudott elit szinten védekezni, de az a hülye aki arra épít, hogy tud. Fullbacknek viszont elit már évek óta.
Es meccseket nyert nekik. Ne hülyéskedj már, több helyen is azt olvastam, hogy Gündi és Yamal után ő volt a legjobbjuk.BlancoMark írta:Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.Berti írta:
Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.
Cancelo nagy veszteség lenne nekik, nekünk meg kellenek a meccs utáni interjús vámpír mémek
- BlancoMark
Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.Berti írta:Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.BlancoMark írta:
Mondjuk teljesen hasznalhatatlan volt a ket portugal, minek megtartani oket? Joao Felix meg mehet vissza az Atmahoz azok utan hogy alazta oket a teatralis goloromevel, karma.
Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.BlancoMark írta:Mondjuk teljesen hasznalhatatlan volt a ket portugal, minek megtartani oket? Joao Felix meg mehet vissza az Atmahoz azok utan hogy alazta oket a teatralis goloromevel, karma.weah írta: A pár hete,vagy hónapja? volt valami 100-150 Milliós deel amit a Nike-val kötnek,most meg mindenkitzavarnak el mert drága a szappan meg a melegvíz:D Nagy mágus az a laporta.