Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 19., kedd 8:42

Kód:

1. pheco 
2. Marci77
3. messideco
Ez már 3rom. B-)
"And my heart will leave you never."

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 18., hétfő 21:53

ha szeptembertől indul akkor jövök :D
Kép

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 18., hétfő 21:50

csabi* írta:no gt, no party :-(
Gyere má' :mrgreen:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 18., hétfő 21:47

no gt, no party :-(
Kép

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 18., hétfő 21:37

pheco írta:Persze, mindenképpen legyen kövi kör. Viszont örülnék, ha valaki besegítene a szervezésbe és lebonyolításba, mert elég feledékeny meg szétszórt vagyok :mrgreen:

Akkor meg is kezdem a jelentkezést, ha legalább 8-10-en összegyűlünk akkor szeptember elején kezdhetjük.

Kód:

1. pheco 
2. Marci77
Segítenék szívesen,csak ugyanez a baj velem mint veled. Meg táblázatot se tudok csinálni olyat :-(

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 18., hétfő 21:31

Persze, mindenképpen legyen kövi kör. Viszont örülnék, ha valaki besegítene a szervezésbe és lebonyolításba, mert elég feledékeny meg szétszórt vagyok :mrgreen:

Akkor meg is kezdem a jelentkezést, ha legalább 8-10-en összegyűlünk akkor szeptember elején kezdhetjük.

Kód:

1. pheco

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 17., vasárnap 14:11

Legyen :)
"And my heart will leave you never."

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 17., vasárnap 11:10

Lesz valami pheco? :)

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 29., vasárnap 22:21

ha egy együttest/előadót már kettő vagy többször hoztak akkor többet ne lehessen
Na látom kifogásolható ez a felvetésem! :mrgreen:
Szerintem két album után egy együttes nagyjából kiismerhető, ezek alapján már az ember eltudja dönteni, hogy érdekli e őt az adott együttes/előadó vagy nem!Persze vannak olyan együttesek, ahol mondjuk egy tag csere vagy csak szimplán stílusváltás miatt lehet mutatni 2 vagy na jó 3 teljesen eltérő stílusú albumot, de valljuk be ez nagyon ritka!Kivételeket meg nem lehet tenni na... :mrgreen: Nekem pld rohadtul nem lenne kedvem ha mondjuk nem is a mostani hanem a következő körben megint egy nemtudomhányadik Tkyd albumot meghallgatni, mert, hogy valakinek az a kedvence!Már bocsi, hogy mindig őt hozom fel! :lol:
Szóval szerintem részben jogos a felvetésem! :) :mrgreen:

Ja igen azt kihagytam a listámról, hogy "szöveg nélküli albumokat" ne lehessen ajánlani, de ezzel nem leszek népszerű, szóval inkább nem írtam fel! :mrgreen:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 29., vasárnap 16:22

h3x0r írta:
RealRaúl77 írta:Ezerszer leírtam már, de mivel nem voltál klubtag, biztos nem olvastad.
Ez igaz, ugyhogy egy kicsit felve is irtam meg az elozo hsz-em.
Kezdesre par korabbi albumot mindenkepp meghallgatok, meg egy kicsit beleolvasok a topikba is, hogy azert ne tunjek full analfabetanak :D
Az ajánlásaim szövegét érdemes elolvasnod, ha érdekelne az album, és belehallgatnál. Ha nem, akkor nyilván nem fontos elolvasnod sem. A hossztól ne ijedj meg :mrgreen: :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 29., vasárnap 15:45

RealRaúl77 írta:Ezerszer leírtam már, de mivel nem voltál klubtag, biztos nem olvastad.
Ez igaz, ugyhogy egy kicsit felve is irtam meg az elozo hsz-em.
Kezdesre par korabbi albumot mindenkepp meghallgatok, meg egy kicsit beleolvasok a topikba is, hogy azert ne tunjek full analfabetanak :D

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 29., vasárnap 15:35

Ezerszer leírtam már, de mivel nem voltál klubtag, biztos nem olvastad. Nagyon féltem a klubtól, mert rengeteg olyan féle zene van, amit nem annyira csipázok, és általában azok a közkedveltebbek. Nagy nehezen rászántam magam, hogy belépjek, főleg GT-nek köszönhetően. Nem titkolt célom volt a belépéssel, hogy a kedvenc bandámat megismertessem a tagokkal, nagyjából ez a célom itt, ha ezt nem tehetem meg.. nos.. akkor el kell gondolkodnom. Szerencsére rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam ahhoz, hogy ha ettől megfosztotok, sem lépnék ki. Legitimnek érzem a törekvésem egyébként. Többször leírtam már, ennek a bizonyos bandának ezer arca van, 40 éves történelme, hasonló számú albummal büszkélkedhet, és alapból 4 nagy korszaka, és rengeteg féle zenével. És nem hoznék két ugyanolyan albumot! Célom az, hogy bemutassam őket, mint írásban, mint zenében, és van annyi féle különböző album, hogy tudok hozni, nem csak kettőt. És ha már úgy érzem, hogy mindent leírtam, és úgy érzem, hogy nem tudnék eddigiektől eltérő albumot hozni, akkor majd nem fogok, addig viszont van még pár.

Nemm akarom ismételni önmagam, ezerszer leírni ezt, vagy rátok erőltetni, hogy elfogadjátok, nem azért írom. Úgy éreztem meg kell védenem magam a "támadástól".
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 29., vasárnap 15:09

RealRaúl77 írta:Ez a két ajánlás egy együttestől magával vonna egy körös tiltást az együttesre nézve, ez még okés lenne nekem is, de az imént említett.... nagyon nem tetszene.
En mar nem tudom hogy mi trollkodas es mi nem, de azert megprobalok komolyan hozzaszolni :D

Az elso ket korben nem vettem reszt, de a harmadikra szeretnek beszallni.

SZERINTEM a Zeneklubnak nem az a lenyege, hogy van egy kedvenc egyuttesunk es megprobalunk minel tobb albumot beajanlani toluk, hanem olyan egyuttesektol ajanlunk a tobbieknek albumot, amit ok valamilyen okbol nem ismernek. (kevesbe szeretik azt a stilust vagy csak nem hallottak meg roluk, stb) Ha megtetszik nekik par szam, akkor rakereshetnek az egyuttes/eloado tobbi albumjara is, ha meg nem, akkor azt az 1 orat kibirja mindenki. Legkozelebb pedig megprobalok valaki mastol ajanlani szamot. (persze lehet hasonlo stilusu mint az elozo)

Addig is meghallgatom az elozo ajanlasokat, ha osszegyul 4-5 album, akkor irok egy rovidke velemenyt roluk :D

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 29., vasárnap 13:45

ok.

megintdirektnemtettemsmilet

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 29., vasárnap 13:25

Akkor ne jelentkezz,nem fogsz hianyozni..

Komolyan.

:mrgreen:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 29., vasárnap 12:22

Nem. :mrgreen: Csak nem akartam smile-kat tenni, mert akkor rájöttök, hogy nem komoly :lol: Csak kicsit be akartam durcázni, mert nem tetszene nekem ez. Ez a két ajánlás egy együttestől magával vonna egy körös tiltást az együttesre nézve, ez még okés lenne nekem is, de az imént említett.... nagyon nem tetszene.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 29., vasárnap 11:31

RealRaúl77 írta:Nekem jó nyáron is a kezdés, és ez a két részre bontás is tetszik, viszont.....
BBarni írta:ha egy együttest/előadót már kettő vagy többször hoztak akkor többet ne lehessen
kiszálltam.
Ez komoly?

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 29., vasárnap 11:27

Nekem jó nyáron is a kezdés, és ez a két részre bontás is tetszik, viszont.....
BBarni írta:ha egy együttest/előadót már kettő vagy többször hoztak akkor többet ne lehessen
kiszálltam.

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. június 29., vasárnap 9:59

BBarni írta:Szerintem
-Induljon minél hamarabb
-1 együttes/előadó egy körben csak egyszer
-ha egy együttes/előadó szerepelt egy körben akkor a következőben ne lehessen ajánlani
-ha egy együttest/előadót már kettő vagy többször hoztak akkor többet ne lehessen
-pheco ötlete sem rossz, igazából nekem mindegy...
-aki meg nem fejezte be a kört, az addig ne jelentkezhessen a következőbe...(most nem akarok köcsög lenni, de zavaró na)
Valahogy így. És én támogatom pheco felvetését is. Az előző két körben 1nél több albumos előadok is essenek csak ki sztem. Nem fog ebbe senki belesértődni, ezt már lerendeztük a előző kör végén is. Ugyhogy az a 6.-a nekem szinte tökéletes.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 28., szombat 21:17

Szerintem
-Induljon minél hamarabb
-1 együttes/előadó egy körben csak egyszer
-ha egy együttes/előadó szerepelt egy körben akkor a következőben ne lehessen ajánlani
-ha egy együttest/előadót már kettő vagy többször hoztak akkor többet ne lehessen
-pheco ötlete sem rossz, igazából nekem mindegy...
-aki meg nem fejezte be a kört, az addig ne jelentkezhessen a következőbe...(most nem akarok köcsög lenni, de zavaró na)

Vissza: