Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 13., péntek 0:33

Most nem azért, de Mariano milyen gólt rúgott már? :ozil: Les volt, de az a labdaátvétel gyönyörű volt tőle. Nem tudom mit csinált a meccsen amíg le nem cserélték (valaki összefoglalhatná röviden), de az a támadás és befejezés gyönyörű volt. Nagyon csípem a srácot.

Asensio szólója pedig elképesztő volt, nem is tudom mikor volt utoljára ilyen szóló gólunk... nem is emlékszem rá. Hatalmas pacsi neki, nagyon komoly sprintet vágott le.

Ramos is megérdemli a dicséretet, amilyen flegmán elrúgta a büntetőt... :lol: :lol: :lol:

A végén pedig Benzema. Az az összjáték Marceloval,az a finom testcsel, aztán egyik lábról áttette a másikra és vissza, és gól. Beleértek a lövésébe, és így lett jó, de ez kit érdekel, mert ez megint olyan támadás volt, ami a Real Madridhoz méltó. :agree:

Ezekért a megoldásokért érdemes leülni Real meccset nézni, és ami még jobb: egy igazi összeszokott csapatunk van, remek vezetéssel, kiváló játékosokkal, világklasszisokkal és fiatalokkal, hihetetlen mentális és fizikális erővel... tényleg egy szavunk sem lehet, el vagyunk kényeztetve. Le a kalappal Zidane előtt is, remek cseréket intézett. :agree:

Hétvégén pedig a legerősebb csapattal, amit ki lehet állítani, meg kell verni a Sevillát. Sok beadásra számítok majd (ma is ezt erőltették, gólt is szereztek belőle...), illetve a széleken kell majd figyelni, hogy ne kerüljenek mögénk. A ziccereket pedig be kell majd verni keményen.

Szerk: utoljára Bale rúgott gólt egy hasonló versenyfutás után még a Barca ellen. :) Közben eszembe jutott...
:goat:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. január 13., péntek 0:21

M1Ö írta:
numberone1 írta:Amilyen nehez sorozaton megyunk keresztul ennyi serulessel ne is varjunk jobbat. Orulhetunk, h van tartasa a csapatnak, aztr meg nem varjuk, h mindenkit mindenhol lefogunk focizni.
Mert az a kapott 7 gól benne volt. Nagyon sok olyan helyzetük volt, ahol csak rajtuk meg a szerencsén múlt, hogy nem gól.
Szerintem 9-et is kaphattunk volt. Hisz 9-szer talált el a kaput a Sevilla statisztikák szerint.

Szerinted kapus miért van? :mrgreen:

Én nem értem ezt. Elég hallgatni a szefos 12-13 éves barcásokat, hogy folyamatosan mákunk van, erre még itt is ez megy. Nem játszottunk jól, senki nem írt ezt. Hétvégén is kemény meccs lesz. De a 7 bekapott gól az valaki kibaszott kurva nagy túlzás, vagy fogalmad sincs a fociról, hogy van egy kapus is a pályán, meg az is hogy nem lesz minden lövésből gól.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 13., péntek 0:18

Ramioli írta:7-0 ra azért durva lett volna ha nyernek
De a 7-0-át sem írtam. :) Necces volt, ennyi a lényeg. Aki érteni akarta az értette, aki nem, annak meg nem tudom érthetőbben leírni. :D
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. január 13., péntek 0:12

M1Ö írta:
numberone1 írta:Amilyen nehez sorozaton megyunk keresztul ennyi serulessel ne is varjunk jobbat. Orulhetunk, h van tartasa a csapatnak, aztr meg nem varjuk, h mindenkit mindenhol lefogunk focizni.
Egy szóval nem írtam, hogy le kellett volna őket focizni. Csak szerintem kicsivel több szerencséje van a Sevillanak, akkor ki is eshettünk volna 3-0-ról. Ez nem tetszett. Mert az a kapott 7 gól benne volt. Nagyon sok olyan helyzetük volt, ahol csak rajtuk meg a szerencsén múlt, hogy nem gól. Előre fele meg ki kellett volna használni a területeket. De nem vagyok kiakadva, írtam is, hogy ha ezt fogja nyomni a Sevilla hétvégén is, akkor az a meccs könnyebb lesz.
7-0 ra azért durva lett volna ha nyernek :D mert ha azt vesszük a Real kicsit szerencsésebb legalább még kettőt elrak(volt rá sansz)(Kroos) 7-5 kb. :agree: nem mentek volna tovább 7-5 el sem :D :D

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 12., csütörtök 23:59

Egy szóval nem írtam, hogy le kellett volna őket focizni. Csak szerintem kicsivel több szerencséje van a Sevillanak, akkor ki is eshettünk volna 3-0-ról. Ez nem tetszett. Mert az a kapott 7 gól benne volt. Nagyon sok olyan helyzetük volt, ahol csak rajtuk meg a szerencsén múlt, hogy nem gól. Előre fele meg ki kellett volna használni a területeket. De nem vagyok kiakadva, írtam is, hogy ha ezt fogja nyomni a Sevilla hétvégén is, akkor az a meccs könnyebb lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 12., csütörtök 23:41

M1Ö írta:Asensio, Benzema góljain és a vertlen sorozat megtartásán kívül nem sok pozitívum volt a meccsben. Nem maguknak köszönhetik, hogy nem kaptak vagy hetet, nyolcat. :/ Előre fele meg nem igazán tudtuk kihasználni azokat a hatalmas területeket.
Amilyen nehez sorozaton megyunk keresztul ennyi serulessel ne is varjunk jobbat. Orulhetunk, h van tartasa a csapatnak, aztr meg nem varjuk, h mindenkit mindenhol lefogunk focizni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 12., csütörtök 23:35

Asensio, Benzema góljain és a vertlen sorozat megtartásán kívül nem sok pozitívum volt a meccsben. Nem maguknak köszönhetik, hogy nem kaptak vagy hetet, nyolcat. :/ Előre fele meg nem igazán tudtuk kihasználni azokat a hatalmas területeket.

Hétvégén ha ugyan ilyen stílusban fogja nyomni a Sevilla és ész nélkül nekünk esnek, akkor könnyebb lesz az a 3 pont, mint amire gondolnánk. Az "A" csapattal hátul sem leszünk ennyire gyengék, a k.pálya ég és föld lesz és elöl is jobbak leszünk. Marcelo kibővülve Carvajal-lal, Iscoval, Modric-csal CR-rel meg Benzemaval ki fogja használni fogja ezeket a területeket. És még Kovacic meg Asensio is jöhet, ha nem menne valamelyiknek. Ma is látszott, hogy ha megindulnak, akkor a 16osig nem nagyon állnak meg. Csak hát Morata... :ike: Meg mondjuk Lucas is nagyon gyenge volt és a Carvajal-Danilo szél sem volt valami sikeres.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 12., csütörtök 23:28

Olyan nehéz lesz, mintha a nou campba menne a csapat...
Nehezebb. Ezek most vért fognak inni. Egy x nekem megint elég lenne.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 12., csütörtök 23:26

Sajnos nem lattam a meccset, de amint tudom bepotolom. Mar a Capelloi csapatot idezhette ez a dontetlen, biztos sok mindenkiben sok energia szabadult fel amikor a francia baratom golt szerzett.
Hala Madrid!!!!!! :) :happy: :zoldsalas: :taps:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. január 12., csütörtök 23:25

csababarca írta:
Buitre írta:
Nem idézünk túlról, de úgyis ez lehet mindenki fejében: "Nem lehet őket megverni, egészen elképesztő."

Én voltam.Tényleg így gondolom.
Ilyen sérthetetlenséget ami titeket körülvesz hónapok óta, utoljára nálunk éreztem, a Pep-érában, 2011 környékén.
adom, tényleg minden benne van (Zizou, Ramos, mák, bírók, hasta el final), ez egy ilyen menetelés, sokszor semmi köze a realitáshoz. És mégis...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. január 12., csütörtök 23:23

Buitre írta:
Nem idézünk túlról, de úgyis ez lehet mindenki fejében: "Nem lehet őket megverni, egészen elképesztő."

Én voltam.Tényleg így gondolom.
Ilyen sérthetetlenséget ami titeket körülvesz hónapok óta, utoljára nálunk éreztem, a Pep-érában, 2011 környékén.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. január 12., csütörtök 23:23

Sevilla kifutotta magát , szerintem nem lesz ilyen kemény meccs a Vasárnapi , kevés a pad hozzá nekik.. benne lesz a lábakban ez jócskán , jó kis lelkes csapat ahogy illik hazai pályán úgy nyomják ügyes játékosaik is vannak... :agree: egy igazi oroszlán barlang bitang nehéz terep :)

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 12., csütörtök 23:19

Hát fel lehet kötni a gatyeszt hétvégére mert ez a Sevilla ölni akar majd.

Ha nem adunk nekik rögtön az elején egy gól előnyt akkor azért nyerni kell.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. január 12., csütörtök 23:17

mondjuk azt jó látni, hogy ez a 40 nekik egy hecc volt. Panenka Ramostól, Karim pedig még a fotósokat is bebőrözte az uccsó percben... Nagyon laza volt :))) Tény, hogy reálisabb lett volna egy 7-5, de ez így még nagyobbat üt az ellen pszichéjén: B csapattal, sétálgatva, öngóllal sem tudunk kikapni :lol:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2017. január 12., csütörtök 23:20-kor.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 12., csütörtök 23:16

Eszméletlen.
Nem volt tétje a meccsnek 90+ban de ők akarták ezt a rekordot és meglett. :salute: :salute: Asensio gólja meg valami bámulatos volt basszus...de itt a vegen a Marcelo+Benzema duo sdm volt rossz B-)

Danilotol már komolyan rosszul vagyok amugy.
Mióta itt van 1db jó megmozdulásáa emlékszem és ennyi. :x
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. január 12., csütörtök 23:13

A vásárnapi legalább ennyire nehéz boogie lesz.

Azt hiszem gyógyszerhez vagy pálinkához kell nyúlnom a lastminute gólok miatt. :smile:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 12., csütörtök 23:13

Nagyon jó ez a Sevilla, nulla emberekkel hozzák ezt a szintet. Sampaoli remek munkát végez.

Olyan nehéz lesz, mintha a nou campba menne a csapat...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 12., csütörtök 23:11

Mondanom sem kell, ezzel ismet jo kis moralis loketet kap a csapat, megmarad a jo hangulat es az onbizalom, hogy nem tudtak minket megverni. :)

Hetvegere viszont Zidanenak nagyon fel kell keszulnie, nagyon durva meccs lesz.
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 12., csütörtök 23:10

Immortal Madrid.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 9., hétfő 15:12

főleg ha a jövőheti Sevilla derbiket is hozzuk, vagy nem kapunk ki.
Én azt se bánom ha a kupa meccsen kikapunk. Csak jussunk tovább. A bajnoki a prioritás,. De sztm mindkét csapatnak.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: