Értékeld a legutóbbi meccset
- ___Samy___
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tényleg pazar évkezdés, főleg ha a jövőheti Sevilla derbiket is hozzuk, vagy nem kapunk ki. Viszont én nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogja kezelni ZZ a mélyponton a dolgokat. Bár ha ezt már az év elejivel letudtuk, akkor egy szavam sincs, de sztem lesz még egy gödör a szezonban. Ez ráadásul elég kritikus lesz, mert ha sokáig húzzuk, akkor az kupákba kerülhet.
Egyébként nem tudom elképzelni, hogy nem nyerünk trófeát az idény végén.
Egyébként nem tudom elképzelni, hogy nem nyerünk trófeát az idény végén.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez az évkezdet jobb, mint amilyen szokott lenni. Döbbenet, hogy bárkit dob be Zidane összejön a meccs neki - most Isco ugye. Pszichésen fantasztikusan fel vannak készítve még a sokszor padozó játékosok is.
És akkor az ilyen finomságok, hogy Nacho, az elvileg 4. számú kh folyamatosan tökéletes meccseket hoz le fel sem tűnik az embernek, annyira olajozott minden. Számomra az az egy kérdés maradt idénre, hogy később a kritikus pillanatokban Zidane mennyire mer és tud taktikailag lépni. A sérüléseket már nem is mondanám, mert már azt sem tudom mi is lenne itt az igazi "gálakezdő" .
CR ma sem volt jó, ha az egyre több padozást el tudja viselni, akkor ha más nem szellemi vezetőként mindenképp fontos tagja lehet a csapatnak. Egy ekkora bajnok 4x-es aranylabdással, meg Zidanennal a soraiban nem lehet nem nyertes mentalitású egy csapat. És ez rengetegszer kulcs, pláne a BL nehéz pillanataiban, ahogy láthattuk tavaly is.
És akkor az ilyen finomságok, hogy Nacho, az elvileg 4. számú kh folyamatosan tökéletes meccseket hoz le fel sem tűnik az embernek, annyira olajozott minden. Számomra az az egy kérdés maradt idénre, hogy később a kritikus pillanatokban Zidane mennyire mer és tud taktikailag lépni. A sérüléseket már nem is mondanám, mert már azt sem tudom mi is lenne itt az igazi "gálakezdő" .
CR ma sem volt jó, ha az egyre több padozást el tudja viselni, akkor ha más nem szellemi vezetőként mindenképp fontos tagja lehet a csapatnak. Egy ekkora bajnok 4x-es aranylabdással, meg Zidanennal a soraiban nem lehet nem nyertes mentalitású egy csapat. És ez rengetegszer kulcs, pláne a BL nehéz pillanataiban, ahogy láthattuk tavaly is.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hogy miért nem tettem meg a pontos eredményt, pedig megálmodtam.
Hál' Istennek szó nincs visszaesésről, mint Ancelottinál. Sőt, én azt látom/érzem, hogy tavaszra ez még jobb is lesz. Ma is meg a Sevilla ellen is pihenhettünk a 2. félidőben. Rengeteget jelent. Benzema és CR második 45 perce kicsit zavart, de pihenjenek csak. Ha nem vesznek vissza az alapból 50%on pörgő játékból és csak egy picit jobban koncentrálnak, akkor lehet nem állunk meg 10 alatt. Ami azért nem semmi, gyenge Granada ide vagy oda. Isco meg bizonyított ma is, remélem a hétvégén megint kezdő lesz.
Hál' Istennek szó nincs visszaesésről, mint Ancelottinál. Sőt, én azt látom/érzem, hogy tavaszra ez még jobb is lesz. Ma is meg a Sevilla ellen is pihenhettünk a 2. félidőben. Rengeteget jelent. Benzema és CR második 45 perce kicsit zavart, de pihenjenek csak. Ha nem vesznek vissza az alapból 50%on pörgő játékból és csak egy picit jobban koncentrálnak, akkor lehet nem állunk meg 10 alatt. Ami azért nem semmi, gyenge Granada ide vagy oda. Isco meg bizonyított ma is, remélem a hétvégén megint kezdő lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nosza.
Ha a Sevilla a maradék két meccsen is ilyen gyenge lesz, akkor nehéz dolgunk nem lesz. Nem tudom, hogy mi volt az elképzelésük, nem igazán akarnak szerintem ők a kupával foglalkozni. A keretük kevés is hozzá.
A csapatot meg csak dicsérni lehet. Bár Carvajal oldalán talán kétszer is komoly helyzetbe kerültek, de nem igazán éreztem rajtuk, hogy sok keresnivalójuk van a mérkőzésen. Asensio kicsit kiesett az év eleji ritmusból sajnos, de szerintem őt nem is a baloldalon kellene használnunk. Túl egysíkúan játszik azon az oldalon. Másik gyengébb teljesítményt Morata hozta le. Néha labdát vezetni nem tud, de legalább a felívelt labdákat lekapkodta. Modric-Kroos meg zseniális, ha szabadságot kapnak.
Gyakorlatilag jó érzés, hogy a kezdő fele még a padon sincs és simán nyertünk a bajnokság harmadikával szemben. Ha nem ez a keret, akkor nem tudom, hogy melyik tudna triplázni.
Ha a Sevilla a maradék két meccsen is ilyen gyenge lesz, akkor nehéz dolgunk nem lesz. Nem tudom, hogy mi volt az elképzelésük, nem igazán akarnak szerintem ők a kupával foglalkozni. A keretük kevés is hozzá.
A csapatot meg csak dicsérni lehet. Bár Carvajal oldalán talán kétszer is komoly helyzetbe kerültek, de nem igazán éreztem rajtuk, hogy sok keresnivalójuk van a mérkőzésen. Asensio kicsit kiesett az év eleji ritmusból sajnos, de szerintem őt nem is a baloldalon kellene használnunk. Túl egysíkúan játszik azon az oldalon. Másik gyengébb teljesítményt Morata hozta le. Néha labdát vezetni nem tud, de legalább a felívelt labdákat lekapkodta. Modric-Kroos meg zseniális, ha szabadságot kapnak.
Gyakorlatilag jó érzés, hogy a kezdő fele még a padon sincs és simán nyertünk a bajnokság harmadikával szemben. Ha nem ez a keret, akkor nem tudom, hogy melyik tudna triplázni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem láttam a meccset csak az összefoglalót, de azért tsubasaék a rendes játékidő végén majdnem megcsinálták.
Azért ez cink.
Azért ez cink.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Carvajal Varane kettős mindkét kapott gólnál elég szépen muzsikált..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A meccs fasza volt, talán a Dortmund elleni visszavágót élveztem ennyire. A játékunk, ha az fos volt 25 és 80 között.Seraf írta:japánok megint kitesznek magukért a showval
a meccs meg fos volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én nem nevezném fosnak. barmilyen dontoben is ritkán látni 6 gólt.Seraf írta:japánok megint kitesznek magukért a showval
a meccs meg fos volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
japánok megint kitesznek magukért a showval
a meccs meg fos volt.
a meccs meg fos volt.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Belinkelhetem?MorataMartin írta:Van link a kupaatadoshoz?
http://www.kajoosports.ml/p/id694-width ... on_18.html
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Van link a kupaatadoshoz?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ez a videóbíró szvsz eddig nagyon nem jön be.
Ezek az extra percek, amíg lecsokkolják a dolgokat, gyilkolják rendesen a foci szépségét.
Ezek az extra percek, amíg lecsokkolják a dolgokat, gyilkolják rendesen a foci szépségét.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Jó, én kiszálltam ebből....TheBull6 írta:Videóbírós cucchoz még:
A középkezdést mutatta szerintem. Nem pedig az irányt. Az irányt egy közvetett szabadrúgásnál nem mutogatnak a feltett kéz után, hanem előtte. Itt azt mutatta amit Bbeno mondott: megvolt a videóvisszanézés, ez alapján a döntés középkezdés, tényleg új még a dolog, nekem is meg kellett néznem vagy 10-szer, hogy lássam, hogy mit is akar a jelzés jelenteni.
Az hogy miért futott, az szintén annak köszönhető, hogy számára is új volt ez az egész. Simán gondolhatta azt is, hogy csak közepet akarnak kezdeni, gyorsan visszafut ő is, hogy tudjanak kezdeni. Utána látta, hogy ezek támadni akarnak, azért fütyült és mutatta, hogy neeeeem szabad van srácok, hanem középkezdés.
Spori biztos kajak sprintel vissza közepet kezdeni, mikor mögötte ott duzzog CR meg még voltak ott bőven....
Ronaldo is biztos azért rázta a fejét, meg mosolygott a meccs vêgén, mert a spori megerősítette a góljàt, véletlen se azért mert elvette először...
Videóbírós cucchoz még:
A középkezdést mutatta szerintem. Nem pedig az irányt. Az irányt egy közvetett szabadrúgásnál nem mutogatnak a feltett kéz után, hanem előtte. Itt azt mutatta amit Bbeno mondott: megvolt a videóvisszanézés, ez alapján a döntés középkezdés, tényleg új még a dolog, nekem is meg kellett néznem vagy 10-szer, hogy lássam, hogy mit is akar a jelzés jelenteni.
Az hogy miért futott, az szintén annak köszönhető, hogy számára is új volt ez az egész. Simán gondolhatta azt is, hogy csak közepet akarnak kezdeni, gyorsan visszafut ő is, hogy tudjanak kezdeni. Utána látta, hogy ezek támadni akarnak, azért fütyült és mutatta, hogy neeeeem szabad van srácok, hanem középkezdés.
ez a mexikói csapat erősebb mint a japán. nekik óriási szenzáció hogy a döntőbe kerültek. szerintem nagyon sima döntő lesz. nem olyan mint az argentínok elleni ahol csak a fát vágták.kíváncsi vagyok, hogy Zizou jobban tartott-e a mexikóiaktól, mint a japcsiktól, hogy ezt a kezdőt küldte be? Elméletileg vasárnap jöhet Isco, Kovacic, Ramos, Pepe...
Nemgondoltam komolyan a visszaolvasast gyerekek
Egyébként a meccsel kapcsolatban, a depor a pár évvel ezelőtti gijoni magassagokba emelkedett szimpatiaban. Jobban mondva, sullyedt.
Egyébként a meccsel kapcsolatban, a depor a pár évvel ezelőtti gijoni magassagokba emelkedett szimpatiaban. Jobban mondva, sullyedt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igen, ezekre gondoltam. Vissza ne olvass, én megtettem.Kercsó írta: Nem kell visszaolvasd.
Nem volt anyázás. Csak hogy Zidane az amatőr, a balfasz és csicskacsapat
Nem illik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nem kell visszaolvasd.Toti írta:Na mostmar visszaolvasom a topicot, h történt -e tényleg anyázás, mert kb. negyedjere írod le ezt.ziro4vr írta:Tegnap tökös volt ZZ, aki anyázta habzó szájjal a meccs közben, az igyon savat.
Nem volt anyázás. Csak hogy Zidane az amatőr, a balfasz és csicskacsapat
#whatisyourexcuse
Na mostmar visszaolvasom a topicot, h történt -e tényleg anyázás, mert kb. negyedjere írod le ezt.ziro4vr írta:Tegnap tökös volt ZZ, aki anyázta habzó szájjal a meccs közben, az igyon savat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért azt tegyük hozzá, hogy az alapcsapat egy kezemen meg tudom számolni hányszor állhatott fel. EB, hosszú előző szezon, sérülések, újfajta erőnléti munka, formahanyatlások, volt itt minden. Ehhez képest döntjük a rekordokat, a játék nem hibátlan, de ne legyünk már ekkora fotelharcosok. Ennél többet nehezen lehetett volna kihozni az őszből.
A tanulságokat le lehet vonni, a keretet lehet csiszolgatni, a játékot is. Tegnap tökös volt ZZ, aki anyázta habzó szájjal a meccs közben, az igyon savat.
A tanulságokat le lehet vonni, a keretet lehet csiszolgatni, a játékot is. Tegnap tökös volt ZZ, aki anyázta habzó szájjal a meccs közben, az igyon savat.
Nem illik.