OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
OFF
Itt Szlovákiában eddig 123 beteget regisztráltak, de egyik se súlyos. Legtöbben házi karanténban vannak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
link
en innen szoktam tajekozodni, bar nem tudom, mennyire megbizhato, de az remiszto, hogy kb 5 percenkent frissitik es ugralnak fel a szamok.
amit ki lehet venni, hogy szepen lassan afrikaban is gyulnek az esetek.
bar a halalozasi szazalek az ottani korulmenyeket figyelembe veve meglepoen alacsony, de ki tudja, ahol meg az anyakonyvi kivonatok sincsenek meg, mi az igazsag.
en innen szoktam tajekozodni, bar nem tudom, mennyire megbizhato, de az remiszto, hogy kb 5 percenkent frissitik es ugralnak fel a szamok.
amit ki lehet venni, hogy szepen lassan afrikaban is gyulnek az esetek.
bar a halalozasi szazalek az ottani korulmenyeket figyelembe veve meglepoen alacsony, de ki tudja, ahol meg az anyakonyvi kivonatok sincsenek meg, mi az igazsag.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Legalább kevesebben mint tegnap.- halálozás.-Realista24 írta:Újabb olaszországi rekord, egy nap alatt 5322 fertőzött, már több halott van, mint Kínában.gkovi írta: Olasz adatok: https://imgur.com/a/QeSz2Sj
65 felett kijárasi tilalmat kéne bevezetni, a fiatalabbaknál meg hagyni, hogy lefusson ez a betegség.
Szerdáról csütörtökre 427-en haltak meg a járványban Olaszországban, 41 ezer beteg van.
legalább
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Újabb olaszországi rekord, egy nap alatt 5322 fertőzött, már több halott van, mint Kínában.gkovi írta: Olasz adatok: https://imgur.com/a/QeSz2Sj
65 felett kijárasi tilalmat kéne bevezetni, a fiatalabbaknál meg hagyni, hogy lefusson ez a betegség.
Szerdáról csütörtökre 427-en haltak meg a járványban Olaszországban, 41 ezer beteg van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Olasz adatok: https://imgur.com/a/QeSz2Sj
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Spanyolország,Mallorca:
Na szoval! Itt húztak még egyet a szigoritásokon:kocsiban a sofőrön kívűl más nem tartózkodhat!,a boltban el kell kérned a számlát mert azt is ellenőrzik,hogy mikor vásároltàl és a lakhelyedhez a legközelebbi boltban voltál-e,ezeket a rendőrök,katonák ellenőrzik és a büntetés 600€ és 1000€-tol kezdődik... a szigetre csak ide jöhet repülő,kamion(kompal) csak élelmiszert hozhat a sofőr nem szállhat ki a fülkéből... kb nagyvonalakban ennyi! Ja a munkába engedélyt kell kérned még az építőanyag vásárláshoz is! Szóval holnaptól vakációt adok magamnak
Na szoval! Itt húztak még egyet a szigoritásokon:kocsiban a sofőrön kívűl más nem tartózkodhat!,a boltban el kell kérned a számlát mert azt is ellenőrzik,hogy mikor vásároltàl és a lakhelyedhez a legközelebbi boltban voltál-e,ezeket a rendőrök,katonák ellenőrzik és a büntetés 600€ és 1000€-tol kezdődik... a szigetre csak ide jöhet repülő,kamion(kompal) csak élelmiszert hozhat a sofőr nem szállhat ki a fülkéből... kb nagyvonalakban ennyi! Ja a munkába engedélyt kell kérned még az építőanyag vásárláshoz is! Szóval holnaptól vakációt adok magamnak
-
Én igazából nem ettől a szar korona virustól tartok..hanem a hozzájáruló gazdasági hatásától. A válság nagyjából már egy éve elkezdődött és most hirtelen elég sok kaki ment át a ventilátoron.
Nálunk a főtávnál lesznek leépítések. relatíve nagy számmal. Remélem nem leszek köztük..D:
Ilyenkor bánom, hogy a megtakaritás mellett becsúszott néha egy új telefon, laptop etc..
Nálunk a főtávnál lesznek leépítések. relatíve nagy számmal. Remélem nem leszek köztük..D:
Ilyenkor bánom, hogy a megtakaritás mellett becsúszott néha egy új telefon, laptop etc..
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Kár ezen még agyalni, majd meg fogunk tudni mindent, ha eljön az ideje. Ha meg valami szabályozás tarthatatlan lesz, azon alakítanak. Nem hiszem hogy az a céljuk, hogy éhen hajlanak az emberek._Bushido_ írta: ha mondjuk tényleg be lesz vezetve a karantén, s bezárnak mindent - csak élelmiszer boltok maradnak nyitva, esetleg még gyógyszertár - meg tabak, mert az fontos... akkor pl a menüs étteremek is? Mert rengeteg szociálisan támogatott idős nénire-bácsira főzünk, akik ellátása nem lenne megoldott, ha mi és a pár másik étterem is bezárna. nem mindenkinek él itt a környéken a családja....
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
ha mondjuk tényleg be lesz vezetve a karantén, s bezárnak mindent - csak élelmiszer boltok maradnak nyitva, esetleg még gyógyszertár - meg tabak, mert az fontos... akkor pl a menüs étteremek is? Mert rengeteg szociálisan támogatott idős nénire-bácsira főzünk, akik ellátása nem lenne megoldott, ha mi és a pár másik étterem is bezárna. nem mindenkinek él itt a környéken a családja....
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Vírus idejére fogadd meg egy villanyszerelő tanácsát: inkább szigetelve legyél, mint földelve.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Szintén pesten 3kg krumplit láttam 3500-ért.Realista24 írta:Pesti piacon meg majdnem 3k a csirkemell. Mindeközben a Sparban 1400.Realista24 írta: Miskolcon, 15 kg-os zsákos krumplit 6Kért árulták ma.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pesti piacon meg majdnem 3k a csirkemell. Mindeközben a Sparban 1400.Realista24 írta: Miskolcon, 15 kg-os zsákos krumplit 6Kért árulták ma.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nekem a nagyszülőkhöz és még egy csomó házhoz ment be egy volt szomszédjuk aki hazajött USA-ból a vírus miatt.
Bár 1 nappal a hivatalos tiltás előtt volt, azért elmehet a picsába.
Nagyszülők meg nyilván szégyellték elküldeni így dumáltak vele vagy egy órát.
Bár 1 nappal a hivatalos tiltás előtt volt, azért elmehet a picsába.
Nagyszülők meg nyilván szégyellték elküldeni így dumáltak vele vagy egy órát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miskolcon, 15 kg-os zsákos krumplit 6Kért árulták ma.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
Értem.Babinho írta: Eü dolgozó. Kórház
Oke.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Na anyos mar felfogta szerencsere, nagyanyam pedig a lelkemre kototte hogy nem megy sehova. Azert megoedzegettem neki hogy van zarcserevel foglalkozo ismerosom akinek most hirtelen keves lett a meloja. Apos tovabbra is minden nap eljar, lehet neki tankolni is fogom a kocsit, hadd menjen, legalabb megszabadulunk tole. Telibeszarja az egeszet.
Tegnap meg vettunk par dolgot a Zasszonnyal, hat az oreglanyok vigan kiflizgetnek az auchan kellos kozepen, neznek korbe-korbe, az meg, hogy a sarki tescoban bazzeg a nyugdijas penztarasokat rakjak ki a hompolygo tomeg ele, beszedes.
En mar elengedtem es nem is irok tovabb a temaban, inkabb beinditom a filmklubot a tilalom idejere. Remelem itt mindenki oregei otthon maradnak, szurkolok nektek!
Tegnap meg vettunk par dolgot a Zasszonnyal, hat az oreglanyok vigan kiflizgetnek az auchan kellos kozepen, neznek korbe-korbe, az meg, hogy a sarki tescoban bazzeg a nyugdijas penztarasokat rakjak ki a hompolygo tomeg ele, beszedes.
En mar elengedtem es nem is irok tovabb a temaban, inkabb beinditom a filmklubot a tilalom idejere. Remelem itt mindenki oregei otthon maradnak, szurkolok nektek!
Eü dolgozó. Kórház
- P. Krisz
Itt, Szigetváron, az egyik pékség már szabályozza. Egyszerre csak 4 ember lehet bent, azok is 1 méter távolságra.___Samy___ írta: En reggel beugrottam a pékségbe hazafelé jövet, mondanom sem kell, hogy tele volt idosekkel. Kajak nem ertem, hogy mindent elhisznek, amit a tv-ben látnak, de ezt nem.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Mickey
Milyen hiteles infok?Babinho írta: Tegnapi infó alapján nyíregyházán 9 koronás beteget kezeltek, 5 gyanúsat vittek be csak tegnap a mentők, ma pedig meghalt egyikük.
Ezek elég hiteles infok.
Tehát ma van halott,kíváncsi vagyok ez visszaköszön e az adatokkal majd később.
- ___Samy___
En reggel beugrottam a pékségbe hazafelé jövet, mondanom sem kell, hogy tele volt idosekkel. Kajak nem ertem, hogy mindent elhisznek, amit a tv-ben látnak, de ezt nem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"