Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 11., vasárnap 11:33

morientes írta:Moratanal én azt látom hogy sokszor rágörcsöl. Ennél a fickónál meg azt hogy harap. Jó értelemben nem úgy mint Suarez
De a helyzetkihasználása hasonló mint az urué.
Nyilván egy harmad ligás csapat talán nem mérvadó, de annyiból még is, hogy látszott mennyire profin áll hozzá a gyerek. Nem csapkodta a gyepet ha felrúgták mint egyesek
Van benne spiritusz, az biztos, ami nagyon sokat jelenthet. Csak meg van kötve Zidane keze. Mert ha mindenki egészséges lesz, akkor Moratanak is max 20 percei lesznek. Ha meg azt is elvenné és oda adná Marianonak, akkor kezdődne a "háború". Egy Benzema-Mariano duó elég lenne, de nem tudom elképzelni, hogy jövőre lépne Morata. Eladni biztos nem akarjuk majd, mert azért a góljai bőven megvannak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. december 11., vasárnap 11:10

Ramos hosszabbításban gólt szerez és egy saját nevelésünk élete meccsét és gólját nyomja ellenünk.

Csak a szokásos. :coffee: :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 11., vasárnap 11:07

M1Ö írta:
Kerlon írta:Mariano meg érdemelne egy kezdő tagságot.
Szerintem nála is élne az, mint Morata-nál, hogy csereként tud lendíteni igazából a csapaton. De tényleg nagyon hasznos. Nagyon jó taktikai "fegyver", hogy ha baj van, akkor beállítod és alakzatot váltasz vele.
Moratanal én azt látom hogy sokszor rágörcsöl. Ennél a fickónál meg azt hogy harap. Jó értelemben nem úgy mint Suarez :lol:
De a helyzetkihasználása hasonló mint az urué.
Nyilván egy harmad ligás csapat talán nem mérvadó, de annyiból még is, hogy látszott mennyire profin áll hozzá a gyerek. Nem csapkodta a gyepet ha felrúgták mint egyesek :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 11., vasárnap 11:01

Kerlon írta:Mariano meg érdemelne egy kezdő tagságot.
Szerintem nála is élne az, mint Morata-nál, hogy csereként tud lendíteni igazából a csapaton. De tényleg nagyon hasznos. Nagyon jó taktikai "fegyver", hogy ha baj van, akkor beállítod és alakzatot váltasz vele.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 11., vasárnap 10:45

Szerintem mezőnyben Isco volt a legjobbunk tegnap, a cserét akkor nem is értettem, de így, hogy beivelesre fektettuk a hangsúlyt érthető volt, hogy James maradt. Igaz, hogy a kolumbiai utána sem tudott semmit felmutatni.

A spanyol nagyot megy mióta lenyilatkozta, hogy nem az edzők a hibásak, azért, mert nincs fix helye. Tegnap szerintem remekül helyettesítette Lukat, de az elöl lévők nem igazán segítettek. Morata, James nem tudnak levenni egy labdát, se visszatenni, se beindulni. Asensio meg kizokkent. 25 percig mintha aludt volna utána ébredt, de akkor is kevés volt.

Casemiro védekezésben továbbra is world class, támadásban - 1. Tegnap szerintem nem veszített fejparbajt.. A hibája majdnem végzetes volt, ilyet többet ne csináljon.

Szóval tegnap számomra az első hármas volt gyenge és kettő végig fent volt. Mariano meg érdemelne egy kezdő tagságot. Gól az jól láthatóan benne van, Moratanal meg csak nem ugyetlenebb. Jamest meg felejtsük el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 11., vasárnap 10:36

Realista24 írta:Azt meg megértem hogy Beniteznel mindenki okosabb volt. De hogy ZZnel is a többség jobbnak hiszi magát, az bámulatos.
Ancelottinál, Mounál meg sok edzőnél okosabbnak hisszük magunkat. :lol: Ettől még nem tartom magam edzőnek, Zidane-nál jobbnak meg pláne nem. Csak ezeket a döntéseit nem értem. Mert nem 1-1 ilyen esetről van szó, hanem rendszeres. Ha gyenge lenne, akkor nem szólnék egy szót sem, így viszont nem értem. Nem kioktatom, csak nekem érdekes, hogy mégis miért?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 10:31

Azt meg megértem hogy Beniteznel mindenki okosabb volt. De hogy ZZnel is a többség jobbnak hiszi magát, az bámulatos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 11., vasárnap 10:25

donor írta:Mert papíron James jobban tud beadni.
Ezt alá írom, mert igaz. Csak a tegnapi meccsen semmit nem éreztünk belőle. Mondom, szerintem James sem volt annyira gyenge, hozott egy átlagot, de semmi veszély nem volt benne és nem is tette-vette úgy, mint Isco. Főleg egy ilyen betömörülő védelem ellen kellett volna pluszba Isco is. Mert az tisztán látszott, hogy Marcelo és Lucas játéka hozta meg igazából a különbséget. James nem adott pluszt, Isco szerintem tudott volna. Így, hogy behúztuk végülis mindegy, csak Isco lelkének nem tesz jót. Nem azért védem, mert a kedvencem Modric mellett, ha fordítva lenne és James lett volna jogtalanul lekapva, akkor is megjegyeztem volna. A lényeg, hogy én nehezen emészteném meg a helyében. Ha továbbra is ez fog menni, hogy nem fog eleget játszani, csak azért, hogy hátha James formába lendül, meg ő lesz az első csere folyamatosan játszon bármilyen jól, akkor el fog menni a kedve az egésztől és akkor ő sem lesz nyerő ember, meg James sem. Persze lehet azzal jönni, hogy ha ezt nem tudja elfogadni, akkor nyáron el kell adni, csak Zidane is kezelhetné kicsivel jobban ezt a szitut.

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 11., vasárnap 10:13

donor írta:
M1Ö írta:Amit még nem értettem, hogy Zidane miért megint Iscot kapta le... Írtátok többen a Barca meccs után, hogy nem volt szimpatikus a viselkedése. Hát meg tudom érteni. Nem lehet könnyű elviselni, hogy ha jól is játszol, mindig te vagy az első csere... Tegnap is látszott rajta, hogy nem esik jól neki.
Mert papíron James jobban tud beadni.
mondjuk Casemirot is lekaphatta volna, és akkor maradhatott volna a papíron jobb beadó is, de hálistennek felesleges ezen morfondírozni, azzal együtt, hogy a kis görbelábú igencsak remek meccset hozott.

ha ezt állandósítani tudná..

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 11., vasárnap 10:12

Inkább James-t kellene, de annyira hogy olasz honig meg se álljon ........ még nem utáltam egy játékost se annyira mint ezt a szoke disznot :vivo: :-@ :-@ :-@
Én sem kedvelem Hameszt de ez... Ne már, oke hogy megvannak a hiányosságai, amit leírtunk már sokan, de tegnap nem linkeskedett, csak egyszerűen benne ennyi van.
Arról nem tehet hogy annyiba került amennyibe, mit kellett volna mondania, nem jövök madridba mert nem vagyok elég jó? :roll:
Ezek a jelzők meg... No comment.

ZZ meg nem tudom miben volt saras. Van egy keret amit használni kell, nem mindenki Mou hogy van 16 ember aztán míg meg nem döglenek nyomják...
Casrmirot berakta mert kellett a meccsrutin,az hogy a brazil baromságot csinált, az nem Zidane sara, az benne van a fociban. Akkor ezt irnám ha kikaptunk volna, minden meccs 3 esélyes ugyan is. Mindegyik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. december 11., vasárnap 10:10

M1Ö írta:Amit még nem értettem, hogy Zidane miért megint Iscot kapta le... Írtátok többen a Barca meccs után, hogy nem volt szimpatikus a viselkedése. Hát meg tudom érteni. Nem lehet könnyű elviselni, hogy ha jól is játszol, mindig te vagy az első csere... Tegnap is látszott rajta, hogy nem esik jól neki.
Mert papíron James jobban tud beadni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 11., vasárnap 10:09

a történtek tükrében azért ez így még nagyobbat szól..

remek kis ajándék ez - és az összetartó erő szimbóluma - a madridizmus karácsonyfája alá, (és ugyanilyen remek ajándék a katalán fa alá, bontogassák csak a csomagot, jó kis lélekromboló :mrgreen: )

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 9:56

wZoLee7 írta:Nem lattam a meccset, de hogy lett volna a tegnapi mar B csapat? A vedelem ott volt, Danilo barmilyen szar ot megkell szoknunk, Nachot viszont en nem nevezem egy ideje mar B megoldasnak.
A kp n ott volt ket alap kezdo jatekos, melle Isco, aki szinten nem egy B megoldas. Jatszott elottuk az az Asensio akinek mindenki tobb percet adna, es az a Morata aki jelenleg egesz jo formaban jatszik. Lucas jatszotta eddig a szezonban a legtobbet, nalam teljesen ertheto volt, h nem kezdett. Ez nem B csapat volt, ez a mi Real Madridunk
Danilo, Nacho, Pepe, Isco, LV, Asensio, James, Morata. Ők fix kezdők? Nem. Akkor ez bizony B csapat volt. Az mar másnap kerdes hogy erős, de akkor is B.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 11., vasárnap 9:49

Realista24 írta:Amúgy tipikus Ramos hogy kb 1mp választotta el a poklot es a mennyországot nála. Mert ha a balhenal kap egy pirosat akar, akit sem lepodhetunk meg túlságosan.
Inkább LV, Morata és a Deporos érdemelte volna meg. Ramos egyszer arrébb rakta a gyereket aztán kb ennyi volt. Morata idiotasaga volt amúgy is az egész. Még jó, hogy elsult a lába, mert a teljesítménye egy nagy kalap szar volt. Az állandó hisztis reklamáció meg nevetséges a részéről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 11., vasárnap 9:48

Hát mi volt ez a meccs??? :agree: Azt hittem, hogy egy unalmas, nyögvenyelős meccs lesz, erre lehozták ezt! :ozil: Igazi csapat vagyunk, fergeteges baszki. Igaz, hogy Ramos volt a hős, de le a kalappal mindenki előtt. Hatalmasat küzdöttek és nekem egyébként a játékunk is tetszett. Kicsivel pontosabban kellett volna, meg Casemiro hülyesége is mennyei szintű volt, de amúgy nem volt ez rossz, főleg a körülményekhez képest. James sem volt annyira géz. Igaz azt a ziccert nevetve kellett volna belője, látszódnak a hiányosságai, de nem volt ez rossz, cserének lehet használni, aztán nyáron mehet. Danilo egyedül aki nemhogy leveri a lécet, de még szét is töri... Az az ember mér nevetséges komolyan. Utálni nem tudom, mert nem tehet róla, hogy ennyi van benne. De az ő perceit egyértelműen Nachonak kell adni. Morata is idegesítő volt, nem is játszott jól, de az nagyon tetszik benne, hogy akar. Mondjuk hülye volt, hogy felült a provokálásnak, mert akár ki is lehetett volna szórni. De nagyon gusztustalan volt ez a Depor. Amit még nem értettem, hogy Zidane miért megint Iscot kapta le... Írtátok többen a Barca meccs után, hogy nem volt szimpatikus a viselkedése. Hát meg tudom érteni. Nem lehet könnyű elviselni, hogy ha jól is játszol, mindig te vagy az első csere... Tegnap is látszott rajta, hogy nem esik jól neki.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. december 11., vasárnap 9:21

Nem lattam a meccset, de hogy lett volna a tegnapi mar B csapat? A vedelem ott volt, Danilo barmilyen szar ot megkell szoknunk, Nachot viszont en nem nevezem egy ideje mar B megoldasnak.
A kp n ott volt ket alap kezdo jatekos, melle Isco, aki szinten nem egy B megoldas. Jatszott elottuk az az Asensio akinek mindenki tobb percet adna, es az a Morata aki jelenleg egesz jo formaban jatszik. Lucas jatszotta eddig a szezonban a legtobbet, nalam teljesen ertheto volt, h nem kezdett. Ez nem B csapat volt, ez a mi Real Madridunk

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 8:52

Amúgy tipikus Ramos hogy kb 1mp választotta el a poklot es a mennyországot nála. Mert ha a balhenal kap egy pirosat akar, akit sem lepodhetunk meg túlságosan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 11., vasárnap 8:32

El lettünk kényeztetve rendesen. Ezért a sírás, ha bukóra áll a buli.
De azért a csicskacsapat és amatőr Zidane odamondás tipikus madridista hozzáállás... :roll:

Amúgy meg nem vágom miért ZZ sara volt a tegnap bekapott 2 gól és hogy ott lógott a levegőben a pontvesztés? Csak azért mert a "B" csapatot küldte fel, nem azt jelenti, hogy a srácoknak el kell felejteni védekezni?! Vagy el kell bacni a meglévő helyzeteket.

A Depor csatárának, Andonenek, egész a 60.percig semmi nem termett Pepe, Casemiro és Ramos szorításában...utána gondolt egyet Kázmér és adott egy sanszot a depor és barca fanoknak a boldogságra.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 11., vasárnap 1:04

Sergio Ramooos !!!

Immortal Madrid :D mák mákos tézsta makk elfogyunk majd.. halhatatlanok vagyunk, ez a Madrid,mindig is ez volt.bajnokságokat bl döntőket hozunk vissza a sírból és kurvara élvezzük...végig vertük a világot joga bonitoval,kontrákkal,küzdelemmel,nekünk teljesen mind1 mert győztesek vagyunk.Nekik meg ha nem áll tökéletesen össze minden akkor leszegett fejjel sétalgatnak a 80ik percben 1 gólos hátrányban.És annyira korlátoltak,hogy nem látják,hogy ezekben a gólokban nem a mák van benne hanem iszonyat nagy munka és a címer ami a világ legjobb legnagyobb és legsikeresebb klubjának címere,ha fejre állnak akkor is az lesz, ha kell örömfocit játszunk R9el,Zidane-al,figo-val... ha kell 10 mp-es kontrákkal butitjuk a világot Mourinho vezétletével és ha kell az utolsó utáni momentumban kotorjuk be a győztes gólt és rohadt jó érzés.Gyenge időszakok vannak de mindig is a győzelem lesz a klub védjegye, barcáéké meg lehet a labdabirtoklás nem bánom.Irány a klub vb :D

Ramosról már nem tudok mit írni, a legnagyobbak között lesz emlegetve,egyszerűen ő az első arc ami beugrik ha meglátom a címert.

Danilo egy kabaré, még szinészkedni sem tud normálisan.James iszonyat kevés.

Morata viszont nekem pozitiv meglepetés, ma egy kicsit túltolta de a címerért játszik,győzni akar,hajt.Van egy olyan érzésem,hogy tavasszal is fontos gólokat fog lőni.

Sergio Ramooos!!!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

LosBlanco
Kedvenc játékosaid: Guti, Modric, CR, Zidane, Isco, Hazard,
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: LosBlanco » 2016. december 11., vasárnap 0:30

A verekedésnél csak Ramos meg Navas kapott lapot? :-@
iii HALA MADRID !!!

Vissza: