Premier League
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Premier League
Hát ez a Chelsea harmat gyenge
- Galacticos
Egyet itt nyert ceek hatan.Realista24 írta:Mikor lett bajnok? Vagy Cenek ma van a szulinapja?BBeno írta:boldogat bajnok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mikor lett bajnok? Vagy Cenek ma van a szulinapja?BBeno írta:boldogat bajnok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A Watford az idei PL szezon üde színfoltja.
Nem lesznek egy Leicester, de eddig jól munkálkodnak.
Nem lesznek egy Leicester, de eddig jól munkálkodnak.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
BBeno írta:boldogat bajnok
Erről jut eszembe. Ahhoz képest hogy mekkora szerelem volt köztük nem követik egymást instán
Ez ma már felér egy bulvár hirrel
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
90ik perces Rooney tizivel mentette X-re az Everton a Brighton ellen. Koeman lassan csomagolhat
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szépen fű alatt az Arsenal is kikapott a Watfordtól. születtek ma érdekes eredmények az biztos
Chelsea :DDDDDDD
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
semmi meglepő nincs benne. nézd meg a gólokat. mint vmi idióta taktikai nulla arccal beleállnak Pep focijába. City meg szépen tolja a Barcás gólokat.
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
City meccsen mi van? 7-2..
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
city ott folytatja ahol abbahagyta 2-0 a 19. percben. jesus és sterling. cmon
Nem ide.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
https://twitter.com/Caley_graphics/stat ... 2587140097
Ez nem az volt, hogy eljött az 1 pontért és megis szerezte. Szimplán szarok voltak. ilyen mutatóink a kiscsapatok ellen szoktak lenni.
Ez nem az volt, hogy eljött az 1 pontért és megis szerezte. Szimplán szarok voltak. ilyen mutatóink a kiscsapatok ellen szoktak lenni.
- RaúlCF
távol álljon tőlem hogy tapsoljak neki. ez Mou. mindig ezt tolta. örülök hogy nem itt van. savazni se kell ezért mert minden csapatával ezt tolta. nekem is cink hogy egy United ennyire defenzív de ha ilyen az edző akkor ez van. itt volt a Pool semmire nem mentek. ugyanez lesz a City ellen is, a Chelsea ellen is. nekik lehet menni és megverni őket. a Pool béna volt ennyi.M1Ö írta: És mondjuk ha a Barca, vagy ellenünk játszottak volna, akkor meg azért lett volna példás, hogy csak vágják ki a labdákat, mert az ellen általában 70%-on tartja a labdát? Lehet ezt csűrni-csavarni, de gusztustalanul célfocit tolt a naaagy MU a lesajnált Pool ellen... Nem azért álltak vissza, mert gyors a Pool. Bárki ellen vissza álltak volna, ami fontos meccs, mert Mou egy tutista pöcs, már elnézést. El nem hiszem, hogy van aki tapsol neki és imádja, mert hogy "ő hozott vissza minket az elitbe"...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
RaúlCF írta:és szarul is játszottak nekem se tetszett, de ha mondjuk Lukaku megtart pár labdát amire fellép Martial meg Mhiki már más a fekvése. én teljesen ezt vártam a meccstől józan ész hogy egy baromi gyors kontracsapat ellen nem nyílsz ki és nem hagysz nekik nagy üres teret ahol körbefutnak.
És mondjuk ha a Barca, vagy ellenünk játszottak volna, akkor meg azért lett volna példás, hogy csak vágják ki a labdákat, mert az ellen általában 70%-on tartja a labdát? Lehet ezt csűrni-csavarni, de gusztustalanul célfocit tolt a naaagy MU a lesajnált Pool ellen... Nem azért álltak vissza, mert gyors a Pool. Bárki ellen vissza álltak volna, ami fontos meccs, mert Mou egy tutista pöcs, már elnézést. El nem hiszem, hogy van aki tapsol neki és imádja, mert hogy "ő hozott vissza minket az elitbe"...RaúlCF írta:és szarul is játszottak nekem se tetszett, de ha mondjuk Lukaku megtart pár labdát amire fellép Martial meg Mhiki már más a fekvése. én teljesen ezt vártam a meccstől józan ész hogy egy baromi gyors kontracsapat ellen nem nyílsz ki és nem hagysz nekik nagy üres teret ahol körbefutnak.
az megint egy másik kérdés hogy egy Unitednél ezt tolják. beleegyeztek mert odavitték Mou-t de én se ezt várnám egy Unitedtől.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
isten ments hogy védjem. szarul játszottak tisztán egy pontért mentek az volt a cél. csak savazni nem kell. mindig ilyen volt ilyen is marad. toltak egy szervezett védekezést hogy ne kapjanak ki. ha nekik ez kell legyen ott sokáig. amikor ennél durvább bunkert tolt a Reallal a Barca ellen nem volt ekkora fújjolás pedig ott is csak annyi volt a más hogy volt elől Ronaldo akivel lehetett kontrázni. elment idegenbe nem kikapni ez megvolt jöhet a kövi. nem rúgdosódtak nem volt durva semmi. a Pool volt balhere hogy csak ennyi tellett tőlük.Remy írta:Ne védd már. 2. félidőben se kapura lövés, se szöglet. Egy bajnokesélyes csapattól. Hagyjuk már. Egy épkézláb kontrát képtelenek voltak megcsinálni. Pedig tudjuk, hogy a Pool védelme lényegében nem is létezik.
- RaúlCF
és szarul is játszottak nekem se tetszett, de ha mondjuk Lukaku megtart pár labdát amire fellép Martial meg Mhiki már más a fekvése. én teljesen ezt vártam a meccstől józan ész hogy egy baromi gyors kontracsapat ellen nem nyílsz ki és nem hagysz nekik nagy üres teret ahol körbefutnak.
az megint egy másik kérdés hogy egy Unitednél ezt tolják. beleegyeztek mert odavitték Mou-t de én se ezt várnám egy Unitedtől.
elment az 1 pontért. elhozta az 1 pontot. semmi több.