Mondjuk ez még hasznos lehet a későbbiekben.RealMadridFanatic írta: vett 4000 kiló csirkemellet.
Nálunk többnyire sikerült megértetni szerencsére, hogy mi a helyzet... le is kopogom.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 19., csütörtök 9:49
Mondjuk ez még hasznos lehet a későbbiekben.RealMadridFanatic írta: vett 4000 kiló csirkemellet.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. március 19., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 19., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 19., csütörtök 9:43
ezen a heten es jovo heten mar sokminden leall.Angliàban minden nyitva van mèg, szinte semmilyen korlàtozàs nincs.
Iskolàk is csak holnaptòl zàrnak be...
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. március 19., csütörtök 9:41
Angliàban minden nyitva van mèg, szinte semmilyen korlàtozàs nincs.Realista24 írta: Angilában egy konditerem továbbra is nyitva tart, mondván, így is úgy is elkapjuk, akkor minek zárjak be?
Amcsiban meg az emberek leszarják még, mert a kormány nem adott ki szigorú utasításokat, így úgy gondolják, hogy nem olyan nagy cucc ez. Nem hiszik el ami Európában megy és ugyanúgy csapatják a bulikat, stb.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2020. március 19., csütörtök 9:36
+1Realista24 írta:Anyámmal beszéltem ma, kérdezte, kell-e csirkemell. Mondom nem, de a fa.znak mentél boltba???? Hát, mert izé, egy órát állt sorba...EGY ÓRÁT. Úgy, hogy most katéterezték a szívét. Mondom jól van mutter, szólj, ha kell valami. Hát nem várhatja el tőlem, hogy én álljak sorba.ziro4vr írta: Nekem is van olyan ismerősöm aki még tegnap is a kondiból posztolt.
Remélem az orra elől viszik el az összes csirkemellet.
Csatlakozom Faust klubjába
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 9:22
Majd jönnek a lezárás után. Szerintem.kiserik írta: Ezért is mocsokság a kormány részéről, hogy nincsenek területi adatok. Senki nem érzi, hogy veszélyben lenne, mert még úgy is messze van. Persze úgy nehezebb lenne a kozmetika.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 19., csütörtök 9:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 19., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 19., csütörtök 8:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 8:41
Anyámmal beszéltem ma, kérdezte, kell-e csirkemell. Mondom nem, de a fa.znak mentél boltba???? Hát, mert izé, egy órát állt sorba...EGY ÓRÁT. Úgy, hogy most katéterezték a szívét. Mondom jól van mutter, szólj, ha kell valami. Hát nem várhatja el tőlem, hogy én álljak sorba.ziro4vr írta: Nekem is van olyan ismerősöm aki még tegnap is a kondiból posztolt.
Remélem az orra elől viszik el az összes csirkemellet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 19., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 8:17
Jó, küldjük nekik vissza, amit ránk szabadítottak. Fa.om beléjük.Anthony írta: Lehetséges, nem írja milyen állampolgárok.
https://mobile.twitter.com/globaltimesn ... ek-kinaban
Közben kiadták az új magyarországi adatokat is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 19., csütörtök 8:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 8:05
Gondolom kínai volt és hazament, nem?Anthony írta:Hoppácska.Három Magyarországról behurcolt koronavírusfertőzést jelentettek Kínában
Mondjuk van vagy 40 iráni meg egy rakat olasz is. Nem is értem ezek miért utazhatnak, és miért engedi be őket bárki is az országába?
Kínában állítólag már csak a bejövő külföldiek körében mutattak ki fertőzést.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 19., csütörtök 8:05
Hoppácska.Három Magyarországról behurcolt koronavírusfertőzést jelentettek Kínában
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 7:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 6:40
A 37 éves is Civiles volt.tcskhun írta:Realista24 írta: Elvileg spanyolban egy 37 éves faszi belehalt, más baja nem volt.
39 éves Guardia civiles pasi most kapta el és semmilyen betegsége nem volt mellette vagy komolyabb előtte,egyébként az európai vírusos halottak között eddig 17 ember volt fiatal mint 50 éves aki elhunyt
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. március 19., csütörtök 6:37
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem