Erre a meccsre muszáj volt kitalálni valami újat, Sampaoli ráérzett, hol lehet keresnivalója a csapatának, kupameccsen majdnem el is kaptak minket. Zidane felkészült, de arra nem számított, hogy a 85. percig hibátlanul működő védelem és a többiek előrébb (pl Benzema) ilyen hibákat csinálnak.
Ami nagyon zavar az csak annyi, hogy Zidane nem cserélt. A vezető gól után frissíteni kellett volna még, nem csak Kroost kellett volna lehozni, hanem Lucast is beküldeni, hogy legyen elől friss ember aki ficánkol, illetve ha visszazár akkor legyen még erő ott.
Ilyen sűrű menetrend mellett, 3. Sevilla elleni meccsen azért elvártam volna, hogy hamarabb frissít, pláne, hogy mi vezettünk. Sajnálom nagyon, biztos vagyok benne, hogy ebből tanult a francia.
Odaát pedig nagyon nagyon reménykednek most, szóval gyorsan össze kell szednünk magunkat és menni tovább, mert az üldözők csak most fognak igazán vérszemet kapni.
A sérültek is visszatérhetnének már, én nagyon bízom Bale-ben, hogy topformában tér vissza, és megerősödik vele a támadószekció, azért néha rám tör az öt perc és szétbasz az ideg, hogy ennyi sérülésünk van és nem tudunk a legerősebb csapattal nyomulni, mert mindig van 2-3 alapember aki kiesik...
Én inkább azt mondanám, hogy okosan játszottunk, láthatóan megleptük a Sevillát ezzel a defenzívebb felállással. Viszont ők is felkészültek alaposan, ezért nem volt annyi helyzetünk. De így is megszerezhettük volna a vezetést az első félidőben, voltak ígéretes támadásaink. A Sevilla érdeme, hogy sem CR sem Benzema nem tudott ficánkolni, nem volt területük. Ellenben Carvajal és Marcelo remekül mentek fel a széleken, megtehették mert volt mögöttük még ember. Jól meg volt ez szervezve, csak nem koncentráltunk a végén. Nem kell pánikolni.Hát de, hogy a 'csába lettünk volna már rendben? Pont ezt írtam félidőben... Hátra fele nagyon rendben voltunk. Kár ezért a 2 hülye gólért, mert akárhogy nyomott a Sevilla, nem volt gól a játékukban. De nálunk mi volt ez a k.pályás játék? Meg a CR-Benzema duó mit csinált? A világ legjobb duója Modric és Kroos, de annyira megvoltak zavarodva, hogy az valami durva. Benzema jól csinálta, hogy visszajárt, még többet mint szokott alapból, de nem tudta, hogy mit csináljon. Nem nagyon volt normális döntése. Ugye alapból az ő labdavesztéséből kaptuk a gólt. CR meg... Neki sem feküdt ez a felállás. Ez egy tipikus 0-0-ás meccs volt, ami nem is lett volna rossz. Tuti az volt a taktika, hogy csak ne kapjunk ki. Inkább mentünk volna bele egy adok-kapokba. Mert nemhogy 85 percig rendben voltunk, konkrétan nem volt játékunk. Vagyis volt, védekezésben, de előre fele rohadtul megbuktunk ma