Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Kellett nagyon ez az idei BL menetelés, erősíti a pozíciónkat, még az olyan zsoldos alakoknál is mint Rüdiger.
Ha jön "ingyen" meg MBappé is, a selejt távozik, már faszák vagyon, és 1-2 patronunk még lesz.
Ha jön "ingyen" meg MBappé is, a selejt távozik, már faszák vagyon, és 1-2 patronunk még lesz.
Nem illik.
Tegnap Tuchel mondta maga, hogy Rüdiger távozik.KAG írta: fabriziorom | Rüdiger-Real: here we go soon!
Antonio Rüdiger has reached verbal agreement to join Real Madrid on a free, here we go soon
There’s NO contract signed yet but after new meeting, Real Madrid are now set to sign Rüdiger.
The agreement has been reached on long term contract while final details will be completed soon.
Rüdiger has already told Thomas Tuchel and Chelsea that he’s gonna leave the club after talks collapsed because of the sanctions for Blues.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jok ezek a Rudigeres hirek, orulok neki.
Tchouamenirol esetleg nincs valami biztato? Kurvara kene a gyerek.
Tchouamenirol esetleg nincs valami biztato? Kurvara kene a gyerek.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
fabriziorom | Rüdiger-Real: here we go soon!
Antonio Rüdiger has reached verbal agreement to join Real Madrid on a free, here we go soon
There’s NO contract signed yet but after new meeting, Real Madrid are now set to sign Rüdiger.
The agreement has been reached on long term contract while final details will be completed soon.
Rüdiger has already told Thomas Tuchel and Chelsea that he’s gonna leave the club after talks collapsed because of the sanctions for Blues.
ZIDANE
nem tudom hogy valid e fbn talaltamRüdiger (2021): “If you could pick one CB in football history to partner? Pepe from his Real Madrid days, yes.”
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Kakát nagyon sajnálom mind a mai napig. Szerintem egy zseniális játékos volt. Balszerencse, hogy nálunk már nem hozta a Milanos formáját. Hátha Haalanddal nagyobb szerencsénk lesz, ha jön.Faust írta: Mondjuk ez akkor is vicc, hogy kb annyira vizsgaljak meg a jatekosokat mint teged, ha lazzal bemesz a haziorvoshoz. Normalis helyen eleg lett volna a Kaka-s malor, hogy tanuljanak belole.
Hazardot top formában igazoltuk le, utana eresztett segget nyáron, addigra már done deal volt. A hája miatt jöttek az izomsérülések, majd a honfitársa kettéreszelte a bokáját végleg. End of story. Nem volt ott semmi előjel.
Mondjuk ez akkor is vicc, hogy kb annyira vizsgaljak meg a jatekosokat mint teged, ha lazzal bemesz a haziorvoshoz. Normalis helyen eleg lett volna a Kaka-s malor, hogy tanuljanak belole.
Mert Hazard kb. nem volt sérült előttünk, valami 17 meccset hagyott ki összesen a Chelseaben anno.flori írta: Dicséretes ha így kivizsgálják, de ezt miért nem lehetett Hazardnál is ennyire precízen? Egy olcsóbb, tehetségesebb és fiatalabb játékosnál meg cicózunk vele.
Bár szerintem nem emiatt maradunk le róla.
És gondolom a Raiola jattot sem akarjuk mindenáron kifizetni. Nem Haaland az első, aki idejönne, de az ügynöke miatt nem fog.Pad'em írta:Haaland prefers Real Madrid. But the ‘puzzle’ has many more pieces and several do NOT fit. @MarioCorteganaLadislao Suarez írta: Na én is azt olvastam, hogy Haalandra továbbra is van esély. Rüdiger nagyon nagy igazolás lesz ingyen.
Szerintem Perez és a board a sérülései miatt hezitál amúgy és ezért előzött be minket a City.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
persze hogy nem, reggel írtam, hogy ez csak egy jó ürügy lesz miért nem vettük megBár szerintem nem emiatt maradunk le róla.
valamelyik univerzumban:
- flori
Dicséretes ha így kivizsgálják, de ezt miért nem lehetett Hazardnál is ennyire precízen? Egy olcsóbb, tehetségesebb és fiatalabb játékosnál meg cicózunk vele.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Haaland prefers Real Madrid. But the ‘puzzle’ has many more pieces and several do NOT fit. @MarioCorteganaLadislao Suarez írta: Na én is azt olvastam, hogy Haalandra továbbra is van esély. Rüdiger nagyon nagy igazolás lesz ingyen.
Szerintem Perez és a board a sérülései miatt hezitál amúgy és ezért előzött be minket a City.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Elvileg mindkettőt akarja a Betis.Babinho írta: Ha a Betis vinné Iscot, akkor mit csinál Ceballossal? Akkor ő nem kell? Az már félkész az az igazolás nem?
Elképzelhető, hogy az utolsó 1 hónapban meggyőzi Carlot és marad? És amúgy örülnék neki, ha bírja a padot...csak szerintem ő stabil húzóember tudna lenni egy spanyol felsőházi csapatban.
Carlónak tetszik a játéka azt írogatták, de azért ha lesz jövőre egy Case, Tchouameni, Kroos, Modric, Valverde, Camavinga 6-os akkor nem hiszem, hogy maradna 7.számúnak, plusz ha pénzt lehetne csinálni belőle luxus lenne megtartani. Remélem kapja a perceket a bajnokságban, az ára mehet kicsit feljebb talán vele.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Ladislao Suarez
Na én is azt olvastam, hogy Haalandra továbbra is van esély. Rüdiger nagyon nagy igazolás lesz ingyen.
- Pad'em
Kedvenc norvég cáfoló expertünk előkerült.
@JanAageFjortoft:
In the Haaland race there are 3 ‘cars’ at the start:
- Man City in pole position.
- Real Madrid position 2.
- Bayern outsider.
They are the only clubs in the race, there is no agreement and no deadline this month.
+ Tuchel megerősítette, hogy Rüdi távozik. Jövő héten már alá is írhat hozzánk.
@JanAageFjortoft:
In the Haaland race there are 3 ‘cars’ at the start:
- Man City in pole position.
- Real Madrid position 2.
- Bayern outsider.
They are the only clubs in the race, there is no agreement and no deadline this month.
+ Tuchel megerősítette, hogy Rüdi távozik. Jövő héten már alá is írhat hozzánk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mbappé kell ide. Az legyen biztos. A franciát jobbnak tartom, mint a norvégot.
dehogy nincs csak így könnyebb lesz beadni hogy azért nem jön mert a további vizsgálatot vagy nem engedélyezték vagy nem felelt megLadislao Suarez írta:Ezek szerint még sincs a City pole-ben? Tegnap amúgy nem látszott Haaland mozgásán semmi olyan jel, hogy baja lenne. Jó lenne, ha jönne és teljesen egészséges is lenne.Realista24 írta: A Real további vizsgálatokat szeretne Haalandot illetoen, a BVB közli ezt az igényt a játékossal, aki ha nem megy bele, a Real kiszall a licitbol.
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezek alapján úgy gondolom, hogy akkor akarunk versenybe szállni, ha tudjuk nem lesz kidobott pénz mint Hazaard.Ladislao Suarez írta:Ezek szerint még sincs a City pole-ben? Tegnap amúgy nem látszott Haaland mozgásán semmi olyan jel, hogy baja lenne. Jó lenne, ha jönne és teljesen egészséges is lenne.Realista24 írta: A Real további vizsgálatokat szeretne Haalandot illetoen, a BVB közli ezt az igényt a játékossal, aki ha nem megy bele, a Real kiszall a licitbol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ladislao Suarez
Ezek szerint még sincs a City pole-ben? Tegnap amúgy nem látszott Haaland mozgásán semmi olyan jel, hogy baja lenne. Jó lenne, ha jönne és teljesen egészséges is lenne.Realista24 írta: A Real további vizsgálatokat szeretne Haalandot illetoen, a BVB közli ezt az igényt a játékossal, aki ha nem megy bele, a Real kiszall a licitbol.