Hasonló edzőkeringő megy ott is, mint itthon.Anthony írta:Hodgson
Hát ez a Palaca mit akar, kiesni?
Amúgy meg kurva szomorú, hogy fogalmatlan, alkalmatlan vénemberek még most is kaphatnak állást, egyszerűen felháborító
Ez a balfasz 20 csapatot edzett + az angol válogatottat, és olyan óriási eredményeket ért el, mint a svéd kupa, meg a norvég szuperkupa, valamint a dán szuperkupa!
Értem én, hogy a Palace nem egy világelit csapat, de ez az ember még a 3-ik ligába sem lenne szabad hogy állást találjon.
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hodgson
Amúgy meg kurva szomorú, hogy fogalmatlan, alkalmatlan vénemberek még most is kaphatnak állást, egyszerűen felháborító
Ez a balfasz 20 csapatot edzett + az angol válogatottat, és olyan óriási eredményeket ért el, mint a svéd kupa, meg a norvég szuperkupa, valamint a dán szuperkupa!
Értem én, hogy a Palace nem egy világelit csapat, de ez az ember még a 3-ik ligába sem lenne szabad hogy állást találjon.
Danilo made more passes vs Liverpool (115) than any other player has managed in a Premier League match this season
már-már kroos magasságokban danilo
már-már kroos magasságokban danilo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ma is okosabb lettem. Amsterdam nem Európa.BBeno írta:olvastam egy írást, hogy de boer taktikája filozófiája merőben más mint amit a palace eddig képviselt úgyhogy ez is megerősíti hogy értelmetlen volt őt elhozni. a játékosok sem barátkoztak meg ezzel a rendszerrel amit boer alakított ki. ajaxnál még kiskirály volt de európában megbukott.
A vezetőségnek meg eleve tudnia kellett, hogy mit szeretne az edző, ha meg az állásinterjú során ezt nem beszélték át, akkor vérprofik. Ha meg igen, és ennek ellenére kirúgták, az sem sokkal jobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez a bajuk hogy nincs többéves tervük. mindig megvesznek valakit 1-2 évre aztán lesz ami lesz. ott van a West Brom példának. nem szépek de amikor Pulis átvette mindig limbóztak pl és championship között. jött az első cél fentmaradni fixen ez megvolt, jött a kövi 13nál előrébb végezni, aztán tovább és tovább most pedig már stabil középcsapat és idén is már szépen igazoltak. mindezt ugyanazzal az edzővel stábbal. ez egy terv volt. stabilan megvan a pénz és lehet építkezni. Stoke is hasonló évek óta 10 körül végeznek. ezzel szemben a Palace össze vissza minden.
Pedig a Palace végre elkezdett jól játszani az utolsó meccsén, kaptak egy gólt egy borzasztó hátrapassz miatt aztán elől meg 5méterről se tudtak kaput eltalálni, Benteke egyedül 4et lőhetett volna.
Csak a játékosokat lehet hibáztatni egyedül, csak a vezetőség rövid távra tervez és inkább cserélnek edzőt csak hogy rájuk ne lehessen mutogatni.
Csak a játékosokat lehet hibáztatni egyedül, csak a vezetőség rövid távra tervez és inkább cserélnek edzőt csak hogy rájuk ne lehessen mutogatni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a jó kis Pulis-Allardyce vonal után egy játszó taktikát akart ami egyébként kezdett működni is a hétvégén kb toltak egy olyat mint mi semmi nem ment be.
a Palacenak semmi ötlete hogy mi akar lenni. egy sima pl csapat 12-17 között vagy egy esetleg egy jobb játszó csapat. ezzel most kidobtak megint mindent és marad a fentmaradásért a menet mint cél. semmi fejlődés. pedig amilyen keret van ott lehetne ambiciózusabb is a vezetés.
a Palacenak semmi ötlete hogy mi akar lenni. egy sima pl csapat 12-17 között vagy egy esetleg egy jobb játszó csapat. ezzel most kidobtak megint mindent és marad a fentmaradásért a menet mint cél. semmi fejlődés. pedig amilyen keret van ott lehetne ambiciózusabb is a vezetés.
olvastam egy írást, hogy de boer taktikája filozófiája merőben más mint amit a palace eddig képviselt úgyhogy ez is megerősíti hogy értelmetlen volt őt elhozni. a játékosok sem barátkoztak meg ezzel a rendszerrel amit boer alakított ki. ajaxnál még kiskirály volt de európában megbukott.
- RaúlCF
sky szerint De Boert Hodgson fogja váltani
nem volt jó De Boer egy teljesen új stílust akart csinálni de nem várták ki inkább jön az öreg vicc az egész
nem volt jó De Boer egy teljesen új stílust akart csinálni de nem várták ki inkább jön az öreg vicc az egész
http://www.sportbible.com/football/funn ... m-20170911 Jó a Citynél a hangulat, szarrá oltják egymást. Sterling
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
na ezt en sem ertem mert tuti volt hogy bukik. mint nekunk benitez. 100%ig bukasra volt itelve. akkor megmondtam hogy max telig fog maradni. rossz felsovezetoi dontes es kesz.
- RaúlCF
nem vitatom csak ez az egész hogy akár ha elveszti az öltözőt 4 meccs után kb óvódás szint a csapattól. egy fos Crystal palace azért nem egy elit valami. ha meg 4 meccs után kiteszik minek őt vették fel?
ha elvesztette az oltozot akkor kar tovabb huzni. 4 meccs 0 rugott gol. nincs mit magyarazni. rossz edzo.
- RaúlCF
akkor is nevetséges hogy 4 meccs után kiraknak egy edzőt ha szar ha nem szar 4!! meccs
BREAKING: Frank De Boer sacked by Crystal Palace after just 4 games in charge.
varhato volt. bar benteke utotte be az utolso szoget hogy 2 meterrol sem lotte be.
nem is ertem mit lattak benne az interes feleve utan...
varhato volt. bar benteke utotte be az utolso szoget hogy 2 meterrol sem lotte be.
nem is ertem mit lattak benne az interes feleve utan...
Gabriel Jesus in the #PL:
19 shots on target
10 goals
19 shots on target
10 goals
Meanwhile in Leicester...Morata befejeli, amit kreténBale nem tud.
Én sajnálom a legjobban, hogy így alakult, mert szívesen láttam volna egy idei Pool bajnoki címet, de ez csak egy álom volt. Azért ahol egy Can meg egy Henderson a középpálya esze, ott túl sokat nem lehet elvárni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De az is túlzás amit ítál, hogy be lett árazva. Amennyit láttam belőle, addig bőven jobb volt a Pool és csak Manénak meg Salahnak köszönhették, hogy nem 0-2 a meccs.illgner írta:Igen, mert egy kiállítás után muszáj volt ennyire összeomlaniuk. A Pool kb. 100 éve nem kaptt egy ötöst, ma ez is sikerült. Bár gondolom, azóta nem is játszottak emberhátrányban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Igen, mert egy kiállítás után muszáj volt ennyire összeomlaniuk. A Pool kb. 100 éve nem kaptt egy ötöst, ma ez is sikerült. Bár gondolom, azóta nem is játszottak emberhátrányban.