Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
Nekem is van egy erzesem, se a rabszolgász nem hagyja annyiban, se bappe nem olyan kiforrott kesz személyiség, azaz van az a penz, hogy felulirjon barmit.
thereisonly1ronaldo
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En sem fogadnek nagy penzben MBappe erkezesere (bar inkabb tartom valoszinunek hogy jon mint hogy nem). Ha vegul megsem jon nem hal bele a real, mindig vannak mas jatekosok... MBappe szamara a karrierje szempontjabol sokkal fontosabb hogy eligazoljon mint a realnak hogy a jatekos idejojjon. Ha nem akar idejonni akkor majd talalunk mast, ha ugy alakul nelkule is versenykepesek leszunk hosszutavon. Nem erdemes tulparazni a dolgot. A PSG a jelenlegi allapotaban egy kupleraj, a penzen kivul semmi vonzot nem tudnak ajanlani, ha azt valasztja akkor igy jart. Mi meg majd nyerunk massal a csapatban o pedig nezheti a tv-n, kb ennyi...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
naná hogy nem, sőt ha tanulnak a psg példájából akkor olyan szerződést íratnak vele hogy sosem jár le hogy ne lépjen le ingyenA "Haaland most a city-be, de 2-3 év múlva mehet a madridba, mert lesz ilyen kitétel a szerződésébe" témában nem hiszek.
az lesz a szép ha bappe hosszabbít és haaland is citybe megy
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
A hónap híre. Mondjuk legalább érte nem fizettünk sokat...Vallejo Covid free
Én meg nem Haaland miatt aggódom, hanem a korábbiakhoz képest egy picit Mbappe-t is bizonytalannak érzem... De hétvégén bajnokok, utána hamar eldől a kérdés.
A "Haaland most a city-be, de 2-3 év múlva mehet a madridba, mert lesz ilyen kitétel a szerződésébe" témában nem hiszek. Nem a Benficaról vagy Ajaxról beszélünk, City kapcsán nem tudom elképzelni, hogy ilyenek bekerülhetnek a szerződésbe. Esetleg azt, hogy 4 évre aláír, aztán amikor letelik, akkor jön, de ez is kb max a mostani terve lehet, addig rengeteg idő van még.
Realista24 írta: BREAKING: Erling Haaland GOES to Manchester City.
@MatteMoretto via @BarcaTimes
The bonus for Mbappe for arriving free is going to be HISTORIC, above €80m.
The positions of Bale and Isco will be replaced by players from the Castilla. @diarioas @MarioCortegana
Casemiro offos a City ellen. Alaba és Mendy is kérdéses.
Ramos anno fikázta Rubit Piquének, aki továbbküldte ezt az anyagot Rubinak.
Vallejo Covid free, Militao néhány héten belül aláírja új szerződését., ahogy Modric és Vinicius is. Szezon után egyből.
Barca, Milan és Juve lesznek a nyári ellenfelek az USA-ban, júliusban.
Mbappé 100%ban birtokolni szeretné a nevével fémjelzett bevételeket, a klubnál 50-50% az alap, de ettől jelenleg is van eltérő szerződés érvényben.
Marca szerint brutál rotáció várható az Espanyol ellen...mint pl egy Bale-Mariano támadósor, Lunin a kapuban, Vallejo, Ceba...stb.
Ne írj már ilyet, hát sírok, hogy Haalandot elviszi a City.
MBappé mellett nézünk még valakit a támadószekcióba? Vagy MBappé,Karim,Vini Jr lesz az alap, az oldalak cserélgetve?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
BREAKING: Erling Haaland GOES to Manchester City.
The positions of Bale and Isco will be replaced by players from the Castilla. @diarioas @MarioCortegana
Vallejo Covid free, Militao néhány héten belül aláírja új szerződését., ahogy Modric és Vinicius is. Szezon után egyből.
Mbappé 100%ban birtokolni szeretné a nevével fémjelzett bevételeket, a klubnál 50-50% az alap, de ettől jelenleg is van eltérő szerződés érvényben.
Marca szerint brutál rotáció várható az Espanyol ellen...mint pl egy Bale-Mariano támadósor, Lunin a kapuban, Vallejo, Ceba...stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem Jim kommentjére szánom a választ, hanem úgy eleve..
Nem rohadt mindegy, hogy milyen a bőrszíne a játékosnak?!
Most komolyan nem értem amiket itt írtatok!
Felőlem lehet sötét színű, sárga, lila, hófehér qva mindegy, csak az egyik legjobb legyen a posztján és passzoljon a Realba és küzdjön.
Amúgy eléggé örülnék annak a hármasnak. Haaland miatt kicsit szomorú vagyok, de nem lehet az összes világ legjobbját hozni. Ha MBappe jön én nagyon boldog leszek.
Nem rohadt mindegy, hogy milyen a bőrszíne a játékosnak?!
Most komolyan nem értem amiket itt írtatok!
Felőlem lehet sötét színű, sárga, lila, hófehér qva mindegy, csak az egyik legjobb legyen a posztján és passzoljon a Realba és küzdjön.
Amúgy eléggé örülnék annak a hármasnak. Haaland miatt kicsit szomorú vagyok, de nem lehet az összes világ legjobbját hozni. Ha MBappe jön én nagyon boldog leszek.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Majd bekapcsolom a tv-t ha beáll a 89. percben egy fehér spanyolFaust írta: Mennyi feka lesz, atyavilag.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az eurobarcán úgy hívod, ahogy akarod, itt meg a nevén, ha úgy gondolod.rikko írta:Realista24 írta:
Válogasd meg a szavaidat.
Értelek, ezért írtam így mert valahol ezt a verzióját a bőrszínnek valahogy sokkal emberibbnek találtam, mint az pár hsz-el korábban leírt "fekát".
De a további problémák elkerülése végett, akkor hogy hívjam a fekete bőrű homo sapiens sapiens-t ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
PSG’s offer Kylian Mbappé:
- a 2-year contract + 1 year as an option
- salary of €50M / year
- loyalty bonus of €100M.
Kylian Mbappé has a dream, perhaps now greater than his desire to go to Real Madrid: to win the 1st Champions League of PSG.
His family wants to know if the club will give him the right players and team.
- a 2-year contract + 1 year as an option
- salary of €50M / year
- loyalty bonus of €100M.
Kylian Mbappé has a dream, perhaps now greater than his desire to go to Real Madrid: to win the 1st Champions League of PSG.
His family wants to know if the club will give him the right players and team.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
gutihaz14 írta:dimariaval nem hosszabbitanak. paredes meg icardi atadolistara kerulnek. a bakhatvedjukre nagyon irigy vagyok mert nagyon jo kis jatekos. jobbhatvedjuk szinténAnthony írta: Ez jó a PSG vergődése, én élvezem. Kicsit elkeseredettek lehetnek most hogy maradnak a fél lábú Neymarral, az öreg Di Mariaval és a szuper statokat hozó Messivel. Amúgy Messinek valami sérülése van, ami lehet hogy karrier ende lesz neki, legalábbis azt pletykálják hogy fennáll a veszélye.
Ez van akkor, amikor egy teljesen érdektelen ligába pumpalod a pénzt.
Anno Makhalachka is nagyot akart a ruszkiknál, meg a Monaco is még a PSG előtt.
Egyiknek sem jött be a buli.
Viszont a szuperliga pont ezért lenne elvileg.
Szerintem ha a sejk ezt a pénzt Spanyolországban vagy Angliában tolja bele bármelyik csapatba, akkor most eléggé másképp nézne ki a dolog. A City is kezd pofásodni, illetve ott már van valami szakmaiság is. Chelsea sem volt tényező az angol fociban. Aztán jött a pénz. Ha Abra azt nem Angliában fekteti be, hanem Franciaországban, ugyanúgy járt volna mint Rubljev.
Nincs érdekeltség, nincs bevétel...
Nem mellesleg a játékosok is lemerülnek ebben. Eltűnik a kihívás. Lásd Mbappe. Ha srác nem a zsebét akarja tömni még pár évig akkor megy hozzátok vagy Anglia.
Ahol ugyancsak lenne pénze farhátra és van előtte valami sportcélú motiváció is.
dimariaval nem hosszabbitanak. paredes meg icardi atadolistara kerulnek. a bakhatvedjukre nagyon irigy vagyok mert nagyon jo kis jatekos. jobbhatvedjuk szinténAnthony írta: Ez jó a PSG vergődése, én élvezem. Kicsit elkeseredettek lehetnek most hogy maradnak a fél lábú Neymarral, az öreg Di Mariaval és a szuper statokat hozó Messivel. Amúgy Messinek valami sérülése van, ami lehet hogy karrier ende lesz neki, legalábbis azt pletykálják hogy fennáll a veszélye.
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
tibi18 írta:Leírta pirossal.rikko írta:
Értelek, ezért írtam így mert valahol ezt a verzióját a bőrszínnek valahogy sokkal emberibbnek találtam, mint az pár hsz-el korábban leírt "fekát".
De a további problémák elkerülése végett, akkor hogy hívjam a fekete bőrű homo sapiens sapiens-t ?
Nem én írtam pár sorral előttem , hogy feka.... Pont azért mert az nem igazán megfelelő volt számomra... De ha te úgy gondolod , hogy a "f" -es szó emberibben fejezi ki az illető bőrszinét, mint "n" ... Akkor a hiba valószínűleg nem nálam van. Illetve olvastam itt már mindenféle formában ilyen-olyan népcsoportokról.
A lényeg az,hogy értem , hogy amit leírtam nem oké. De akkor minek hívjam ? Mert a "feka" az sem valami irodalmi stílus... De ha az itt az elfogadott , hát legyen...
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Leírta pirossal.rikko írta:Realista24 írta:
Válogasd meg a szavaidat.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez jó a PSG vergődése, én élvezem. Kicsit elkeseredettek lehetnek most hogy maradnak a fél lábú Neymarral, az öreg Di Mariaval és a szuper statokat hozó Messivel. Amúgy Messinek valami sérülése van, ami lehet hogy karrier ende lesz neki, legalábbis azt pletykálják hogy fennáll a veszélye.
- Süti
Csípem a teknőcöt, nagyon örülnék neki. De ez a Real Madrid, itt ne lobogtasson senki semmit. Több mint jó fizetést kap, ha pénz kell neki, maradjon ott, aztán hazazavarjuk őket jövőre is, és marad a líg ön.
Egyébként meg szerintem már rég megállapodtunk, csak megy a smoke screen.
Egyébként meg szerintem már rég megállapodtunk, csak megy a smoke screen.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pad'em
Az Image rights huzavonát tudom elképzelni, Mbappé 100%-ot akar mert edukálni akarja a fiatal népet, ugye nálunk meg hagyomány az 50%. PSG persze megadná az egészet. Áldott nap lesz amikor hivatalosan eldöl ez az egész így vagy úgy.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ellenben jövőhéten a Real képviselőivel találkoznak Mbappéék, ami bizakodásra ad okot. Szerintem most megpróbálják kipréselni a PSG-ből az utolsó centet is, hogy Madridban ezt az ajánlatot lobogtathassák, és a Realtól is kikényszerítsenek egy jobb ajánlatot. Kissé cigány módszer, de bízom benne, hogy végül megegyezünk vele.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Szerintem meg már rég megegyeztek mindenben és ez a szokásos buzulás a médiától, mert Bappé nem hajlandó semmit mondani, aztán addig megy a találgatás, mert ezzel eladható az újság.Dupla D írta: Elég nyugtalanítóak a hírek. A korábban megegyezett ajánlatnál most szignifikánsabban többet akar tőlünk Mbappé. Kurvára remélem, hogy nem fog kicsúszni a kezünkből.
Egyik azzal jön, hogy több aláírási pénzt akar, a másik, hogy az image rights 100%-a kell Bappénak, a harmadik szerint a sport projekt nem győzte meg. Figyelmen kívül kell hagyni ezt a sok szart, aztán majd a szezon végén bejelenti, hogy mi van. Haaland ugyanez.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
Realista24 írta:Válogasd meg a szavaidat.rikko írta:
A néger erős, de nem okos. Modric apó nem fog 60 meccset hozni. Egy Kimmich ha becsúszna , akkor egy évtizedre le lehet mindenkinek húzni a rolót.