Igen, abszolút előfordulnak ilyen esetek, ez nem kérdés. Meg is haltak oltás után, az oltás következtében a WHO és a gyógyszergyárak véleménye szerint is. Nem véletlenül van az a szokásos szöveg, hogy az oltások veszélyei messze alulmúlják az előnyüket. Nem minden egyes egyénnél egyenként, hanem társadalmi szinten. Sajnos ezzel tényleg nem nagyon lehet mit kezdeni. Elég sok olyan hír is van balesetek kapcsán, hogy az egyik ember kirepült a kocsiból, a másik az öv miatt nem, és bennégett a kocsiban, a kirepült túlélte...De ettől még természetesen a biztonsági öv használata a jó döntés, mert statisztikailag sokkal több ember életét menti meg.
Sajnos az életben gyakorlatilag nincs fekete-fehér dolog, valószínűségek, arányok vannak. Azért is szoktam ebben a témában is mondani, hogy lehet, hogy semmilyen elméletet én nem zárok ki, csak aszerint döntök, hogy melyik a valószínűbb.
De azt is megértem, hogy miért kommunikál úgy ahogy a politika, még ha nem is tetszik annyira nekem. Általánosságban az emberek egyértelmű válaszokat akarnak, nem tudnak valószínűségekben gondolkodni, megnehezíti a az életet, lelassít, leblokkol.
Itt is szó van az ízületi panaszokról:
https://www.hazipatika.com/eletmod/vesz ... 0610150243
pl valakinek fejfajasai jelentkeznek vagy faj a laba, es akkor mikor elmegy az orvoshoz, es elmondja, hogy masfel hete oltottak, akkor biztos azert van es ugy lezarva.
Igen, ilyenből is rengeteg van, sokszor már a barackfa is az oltás miatt nem hozott annyi termést idén. Rohadtul nem egyszerűek ezek a dolgok.
Viszonylag nagy számú emberi bevonással csinálják a kísérleteket, de egyszerűen így se esik bele mindenféle és fajta eset, nem lehet mindenre kiterjedő vizsgálatokat folytatni. A gyógyszeriparban kb még messze a legszigorúbbak az előírások, ami körülvesz minket, amit megeszünk, amit használunk a mindennapok során, ott ehhez képest semmi nincs.