Igen, régen is jellemző volt(galaktikus korszakban is),mármint hogy egy 2:0-s meccsen kiengedtek és feljött az ellenfél , mondtam is sokat,hogy a realnál a 2:0 még nem jelent semmit, 3 kell,hogy nyugodtan hátradőljek.Kíváncsi lennék, hogy RMCF mit szól ehhez az ingadozó motiváltsághoz.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Engem amúgy bánt, hogy ennyire lazán taktikazunk. Tegnap belefert volna az x is, de nem kéne így hozzaallni. Volt már párszor, hogy leultek a fiúk aztán képtelenek voltak felporogni és szivtunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Allons enfants de la Patrie...numberone1 írta:Orulok, h Benzema gollal tert vissza. Amit korabban is emlitettem nem biztos, h CR hosszutavon bevalik, mint "9"-s.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Orulok, h Benzema gollal tert vissza. Amit korabban is emlitettem nem biztos, h CR hosszutavon bevalik, mint "9"-s.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Sajnos ez a mentalitás jellemző a mindenkori realra.
Amikor tapintható a tudásbeli különbség a javunkra, akkor jönnek a nagyképű fegyelmezetlenségek, mint ma is. Több ziccert alakítottunk nekik, ahelyett , hogy pár perc nyomással lezártuk volna a meccset. Az ellenfeleink, legyen BM, Juventus, Barcelona az ilyen szitukban a gyilkos lehengerlést válasz tják, mi meg szórakozunk hátul az elpasszolt ziccerbe hozásokkal. Ebben főleg Marci jár elöl, Ramos követi, aztán jön Varane és Carvahal és elöl az ilyenkor életunt csatáraink. Ezen kéne változtatni, hogyan kell stabilan lezárni a meccseket és aztán jöhet a híres pihentetés, amit ma rotációnak neés veznek a nagyok. Bocs, hogy rég nem írtam, de a főnök nem kedvel, annak ellenére, hogy meg se kérdezte, mióta szenvedélyem a foci. Kíváncsi lennék, hogy RMCF mit szól ehhez az ingadozó motiváltsághoz.Remélem, hogy megemésztitek egy öreg fradista, madridista gondolatait és nem tilt ki a főnök megint. Sásdi dr. az FC Dabas alelnöke, aki szeretettel vár Benneteket Dabason, a klasszikó kivetítéses közvetítésén a XXI.- ik századi utánpótlás központunkban.
Hajrá RM, hajrá FC Dabas és fradika!!!
Amikor tapintható a tudásbeli különbség a javunkra, akkor jönnek a nagyképű fegyelmezetlenségek, mint ma is. Több ziccert alakítottunk nekik, ahelyett , hogy pár perc nyomással lezártuk volna a meccset. Az ellenfeleink, legyen BM, Juventus, Barcelona az ilyen szitukban a gyilkos lehengerlést válasz tják, mi meg szórakozunk hátul az elpasszolt ziccerbe hozásokkal. Ebben főleg Marci jár elöl, Ramos követi, aztán jön Varane és Carvahal és elöl az ilyenkor életunt csatáraink. Ezen kéne változtatni, hogyan kell stabilan lezárni a meccseket és aztán jöhet a híres pihentetés, amit ma rotációnak neés veznek a nagyok. Bocs, hogy rég nem írtam, de a főnök nem kedvel, annak ellenére, hogy meg se kérdezte, mióta szenvedélyem a foci. Kíváncsi lennék, hogy RMCF mit szól ehhez az ingadozó motiváltsághoz.Remélem, hogy megemésztitek egy öreg fradista, madridista gondolatait és nem tilt ki a főnök megint. Sásdi dr. az FC Dabas alelnöke, aki szeretettel vár Benneteket Dabason, a klasszikó kivetítéses közvetítésén a XXI.- ik századi utánpótlás központunkban.
Hajrá RM, hajrá FC Dabas és fradika!!!
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem vagyok én biztos, hogy a derbiről van szó. Ezt a lötyögést (ma nem volt olyan durva amúgy, csak a második félidőben) már jó párszor láttuk. Komolyan lassan jobban tartok egy Granadától, mint egy Dortmundtól mondjuk. A nagy meccseken rendkívül összeszedett a csapat rendre. Ez a dolog nem BL függő. A Dortmund ellen odatették magukat és szerintem két hét múlva sem lesz baj. A Barca ellen sem lesz lazulása, az biztos.Mit vártatok egy ilyen derbi után?
Ha BL-ben jönne egy Monaco komolyan most már tartanák tőlük. Nehezen tudom elhinni, hogy ezek tudatos dolgok lennének. Szinte észre sem vettük, de ez egy nagyon rutinos, nyertes mentalitású csapat lett, ami nem igazán hiszi el, hogy meg lehet őket verni, csak amikor a nagyvadak jönnek. Ez nincs kimondva, de valahogy ez lehet e mögött. Érdekes a Barcánál, Bayernnél kevésbé éreztem ezt a nyerőszériák után, de cáfoljatok meg. Talán Zidane személyisége, módszerei hozzák ezt elő. Van ennek pozitív oldala, utolsó perces győzelmek, küzdés a végsőkig stb.
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Igaz,valamennyire benne volt a pakliban a lötyögés.Abban is van valami hogy ez a csapat nehezen pörög fel a kissebb mérkőzésekre. Játékban még van mit csiszolni,rengeteget kell hozzátenni fizikàlisan a gálához(egyébként a mai fociban szinte mindig),és ehez nem mindig fűlik a fogunk.Ennek ellenére a bajnokság szerintem idén meglesz,a barcaban szerintem több a botlás mint bennünk(változhat még de így érzem),a bajnokok ligája meg hazai terep nekünk .Szerencsén is múlik,meg sok mindenen,de én bízok benne hogy meg lesz a kellő motivàltság a címvédésért.Hogy utánna mi lesz,vagy ha esetleg triplázunk na az érdekes,de legyen ez a problémánk jövőre.Azért gáz lett volna ha ez a ,,csikócsapat"dortmund tét nélkül focizgathatna a Bernabeuban,magunkat ismerve abból lehetett volna egy pofon.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Még annyit a meccshez, hogy általában a bírók nem éppen nekünk fújnak.
Diplomatikusan megfogalmazva ma nem éppen ellenünk fújt.
Diplomatikusan megfogalmazva ma nem éppen ellenünk fújt.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Itt is ott is lehet majd nagyot kapni.
Jelenleg Leicester és Monaco tuti csoportelső.
Bayern valószínűleg 2. lesz. Juve meg első, szóval mindegy igazából.
Jelenleg Leicester és Monaco tuti csoportelső.
Bayern valószínűleg 2. lesz. Juve meg első, szóval mindegy igazából.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
igen, en is igy ertettem.Kercsó írta:Semmi elvárás nem volt. Csak úgy az idei BL hozzáállására értettem.Tádám írta:Mit vártatok egy ilyen derbi után?
na mindegy, eddig nincs veszve semmi, azt is nehez eldonteni jelenleg, hogy egyaltalan jo-e nekunk az elso hely.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem hiszem, hogy kell legyen ok elégedetlenségre, vagy aggodalomra.
Teljesen várható volt a lötyögés.Le is néztük a Sportingot, nem vettük öket legalabbis komolyan.
Én azt mondom a 3pont a lényeg.Elég lesz tavasszal 100%-on pörögni a bl-ben.
Teljesen várható volt a lötyögés.Le is néztük a Sportingot, nem vettük öket legalabbis komolyan.
Én azt mondom a 3pont a lényeg.Elég lesz tavasszal 100%-on pörögni a bl-ben.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Semmi elvárás nem volt. Csak úgy az idei BL hozzáállására értettem.Tádám írta:Mit vártatok egy ilyen derbi után?
Mondjuk, a nagy dolgok úgyis tavasszal történnek.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Mit vártatok egy ilyen derbi után?
Főleg, hogy hamar megvolt a vezetés most, ráadásul jött a piros is az ellenfélnek, és még az ikszel is ott lettünk volna a következő körben..
Tipikus lagymatag, 0-1 volt.. csak aztán jött a tizi.
Főleg, hogy hamar megvolt a vezetés most, ráadásul jött a piros is az ellenfélnek, és még az ikszel is ott lettünk volna a következő körben..
Tipikus lagymatag, 0-1 volt.. csak aztán jött a tizi.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ezek tényleg komolyan gondolták "az idén a bajnokság a prioritás" szöveget.
#whatisyourexcuse
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ha csak a bl teljesitmenyt nezzuk iden, akkor nem tul biztato.
viszont ami meg ennel is jobban aggaszt, az bale es marcelo. egyszeruen hanyinger, hogy FOLYAMATOSAN jonnek a serulesek.
viszont ami meg ennel is jobban aggaszt, az bale es marcelo. egyszeruen hanyinger, hogy FOLYAMATOSAN jonnek a serulesek.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
csak a nagy meccsek mérvadóak, a kicsik ellen meg mindegy, hogy mi a felallas, vagy lazaznak vagy daralnak felallastol fuggetlenul.
szerintem tovabbra is 433 kell modric - kova- kroosszal meg elol bbc-vel egy barca vagy bm ellen és fejben ott lenni, akarni és akkor le tudunk focizni barkit
szerintem tovabbra is 433 kell modric - kova- kroosszal meg elol bbc-vel egy barca vagy bm ellen és fejben ott lenni, akarni és akkor le tudunk focizni barkit
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Igen talán ez a járható út, a folyamatos helycserék. Nekem mondjuk nagyon tetszett a mostani felállás. Végig kontroll alatt volt a labda. Gördülékeny volt a passzjáték megvoltak a ritmusváltások. Nem tetszik a 4-3-3. Nekem statikus és kiszámítható az egész csapat úgy. Isco meg jól látszik,hogy sem Modric sem pedig Kroos helyére nem rakható.M1Ö írta:Mondjuk ez a 4-5-1 védekezésben g**i jól működik. Már tavaly is így vertük a Barca-t és most az Atlético-t is. Mindkét meccsen a mi akaratunk érvényesült, 10-15 perc kimaradások voltak. De ez csak úgy működik, ha CR-t előre tolod. 4-3-3-ban ezt Karim szívná meg. 4-5-1-ben meg ha oda is teszi magát, akkor sem jár vissza annyit, mint Isco. Tehát végülis így is, úgy is Karim jár rosszul.csabi* írta:5 ember középre, azért van a rotáció, hogy mindenki játsszon
De tuti marad a 4-3-3 nagy meccsekre is, ahol Benzemanak még többet kell mozogjon, mert a bal szélre is ki kell húzódjon. Volt már példa bőven, hogy helyet és szerepet cseréltek CR-rel.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk ez a 4-5-1 védekezésben g**i jól működik. Már tavaly is így vertük a Barca-t és most az Atlético-t is. Mindkét meccsen a mi akaratunk érvényesült, 10-15 perc kimaradások voltak. De ez csak úgy működik, ha CR-t előre tolod. 4-3-3-ban ezt Karim szívná meg. 4-5-1-ben meg ha oda is teszi magát, akkor sem jár vissza annyit, mint Isco. Tehát végülis így is, úgy is Karim jár rosszul.csabi* írta:5 ember középre, azért van a rotáció, hogy mindenki játsszon
De tuti marad a 4-3-3 nagy meccsekre is, ahol Benzemanak még többet kell mozogjon, mert a bal szélre is ki kell húzódjon. Volt már példa bőven, hogy helyet és szerepet cseréltek CR-rel.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
igen, siman padra raknám kázmért a horvátért, isco meg nem jobb se kroosnál se modricnál, ronaldo meg ellehet a baloson, kicsik ellen nem számít jóformán nagyok ellen meg felszívja magát úgy is. nem kell 5 ember középre, azért van a rotáció, hogy mindenki játsszonmarkmadrid írta:
Casemirot padra rakod ? És Isco ? Ronaldo újra baloson ? Szerintem előnyösebb a formációváltás. Persze ezt majd Zidane eldönti.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
csabi* írta:kova mar miert ne ferne el 433ban?markmadrid írta:...
luka - kova - toni, perfect.
Casemirot padra rakod ? És Isco ? Ronaldo újra baloson ? Szerintem előnyösebb a formációváltás. Persze ezt majd Zidane eldönti.