Eb meccs miatt egy barátságoson visszavágni, csodálatos lenne.lordgabi írta: Hajrá fiúk, vissza kellene vágni az EB kiesés miatt.![]()
Spanyol a bíró, szóval bármi lehet.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Mint mikor megvertük 2007-ben a világbajnok olaszokat.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. június 11., szombat 20:49
Eb meccs miatt egy barátságoson visszavágni, csodálatos lenne.lordgabi írta: Hajrá fiúk, vissza kellene vágni az EB kiesés miatt.![]()
Spanyol a bíró, szóval bármi lehet.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. június 11., szombat 20:48
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 11., szombat 13:14
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 11., szombat 12:42
sok minden hígult azóta, már egyes játékosokat patkányozni is lehet kontrol nélkül, meg volt valami régen még hogy min. 100 karakter egy posztban hogy ne legyen sok az egyszavas kommentRégen volt valami szabály, hogy a játékosok és csapatok nevét helyesen kell leírni. Nem volt az akkora hülyeség
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 11., szombat 12:08
Akkor még voltak szabályok! Tudták a fiatalok, hogy hol a helyük!!44!4! ma meg csak isznak meg drogoznak, szülni se szülnek eleget.. Megyek is inkább kapálni egyetSierra írta:Az vagy 10 éve volt.Blowfish írta:
Régen volt valami szabály, hogy a játékosok és csapatok nevét helyesen kell leírni. Nem volt az akkora hülyeség![]()
Még a régi madridistán
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 11., szombat 11:47
Az vagy 10 éve volt.Blowfish írta:Régen volt valami szabály, hogy a játékosok és csapatok nevét helyesen kell leírni. Nem volt az akkora hülyeségPad'em írta: Lesz? Hónapok óta mindenki más néven hívja![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 11., szombat 11:41
VázolomPad'em írta:Sajnos idén esélytelen, alapból az ő ára is 100 körül. Én eleve inkább rá mentem volna Csupacsipsz helyett, fontosabb lett volna egy ilyen jó támadó mint egy 7. középpályás a csapatba. Aurél is biztos fasza lesz, de így nem hiszem, hogy hozunk embert előre, max egy cserecsatárt.kiserik írta:
Nálam ő lenne a prioritás nyáron. Asensio ki, Nkunku be.
Mondjuk ha Asensio kell a MU-nak talán feléled majd a Gnabry vonal.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 11., szombat 11:12
Aurél akkor még beleférhet ebbe a szabályba is.Blowfish írta:Régen volt valami szabály, hogy a játékosok és csapatok nevét helyesen kell leírni. Nem volt az akkora hülyeségPad'em írta: Lesz? Hónapok óta mindenki más néven hívja![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. június 11., szombat 11:02
Régen volt valami szabály, hogy a játékosok és csapatok nevét helyesen kell leírni. Nem volt az akkora hülyeségPad'em írta: Lesz? Hónapok óta mindenki más néven hívja![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 11., szombat 10:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 11., szombat 10:51
Erősen fájdalmas lesz olvasni ezt a fórumot, ha tényleg itt köt ki..Pad'em írta: Csupacsipsz
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 11., szombat 9:46
Sajnos idén esélytelen, alapból az ő ára is 100 körül. Én eleve inkább rá mentem volna Csupacsipsz helyett, fontosabb lett volna egy ilyen jó támadó mint egy 7. középpályás a csapatba. Aurél is biztos fasza lesz, de így nem hiszem, hogy hozunk embert előre, max egy cserecsatárt.kiserik írta:Nálam ő lenne a prioritás nyáron. Asensio ki, Nkunku be.Pad'em írta: Ez a Nkunku elég penge. Benzemával mit butítottak megint.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 11., szombat 9:44
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 11., szombat 9:34
Nálam ő lenne a prioritás nyáron. Asensio ki, Nkunku be.Pad'em írta: Ez a Nkunku elég penge. Benzemával mit butítottak megint.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 11., szombat 8:28
Hát... Ott voltam, nem igen volt másabb, mint a többi franciáé.Pad'em írta:
Karim Benzema was the only French player to receive a standing ovation at the Ernst-Happel stadium in Vienna tonight. @RMCsport
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 11., szombat 0:48
Becserélésekor kapott jókora füttykoncertet. Gondolom nem szeretik a sógorok az álmok helyett a pénzt választó jóképességű fiatal fotbalistákat. De csak tipp.ANDS írta:De miért fütyülték ki Bécsben? Nem értem…Pad'em írta: Moneyppét kifütyüli Bécs
…
Karim Benzema was the only French player to receive a standing ovation at the Ernst-Happel stadium in Vienna tonight. @RMCsportRemy írta: Mindegyik franciát kifütyülték. Bár Bappét talán a legjobban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 11., szombat 0:22
Mindegyik franciát kifütyülték. Bár Bappét talán a legjobban.ANDS írta:De miért fütyülték ki Bécsben? Nem értem…Pad'em írta: Moneyppét kifütyüli Bécs
…
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. június 10., péntek 23:03
Hagyjad. Komolytalan.Remy írta: Korszakos playert raksz a kukába. Nem tudom miért utálod ennyire Henryt. Óriási játékos volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 10., péntek 22:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 10., péntek 22:50
Ronaldo romariohoz kepest kanyrba se lettek volna, ugyhogy nem bankodom, regmult a gyerek, amint megrugdossak kicsit, veszit a sebessegbol, annyi marad mint therry anri, nem mervado.Remy írta:Ja, a gólnál meg a bécsi PSG mezes arabok őrjöngtek.Pad'em írta: Moneyppét kifütyüli Bécs
Kár, hogy ilyen jó ez a kis g*ci, ekkora lehetőséget, hogy tudott eldobni, még mindig nem értem.kurvasok van.
Amúgy óriási zsuga lett volna az a Bappe Karim kettős itt. Basszameg.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem