Egyéb sportok
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Viszont a piros trikot illik védeni. Legalább egyikük maradhatott volna vele, akkor nem is szakadt volna le annyira.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem meg nem. Ha adni lehet, adni is kell az ellenfeleknek, Kuss meg egy ellenfellel egyutt jott meg. Vartak volna ra hatha a vegen elbukjak minden? Egy profi csapatrol van szo, akkor is kopkodtek oket mikor Van Aert atadott egy gyozelmet. Ha megnyeretnek egy segitovel, ugy hogy a vak is katja, hogy a ketto kapitany erosebb akkor meg az lenne, hogy nem tisztelik a vueltat elegge. Nem kell semmit belelatni, nyerjen a legjobb.babaking írta:Kemények, ráadásul mellette kisebb versenyen is dominálnak.nmate írta: Jumbo 1/2/3 megint, ez durva dominancia.
De Ati is nagyon jót ment tegnap, komoly tempót diktált
Tegnap mondjuk a szülinapján igazán megpróbálhatták volna Kussnak adni a szakaszt, jogosan köpködi őket most az egész internet szerintem.
- babaking
Kemények, ráadásul mellette kisebb versenyen is dominálnak.nmate írta: Jumbo 1/2/3 megint, ez durva dominancia.
Tegnap mondjuk a szülinapján igazán megpróbálhatták volna Kussnak adni a szakaszt, jogosan köpködi őket most az egész internet szerintem.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jumbo 1/2/3 megint, ez durva dominancia.
Akkor nem ismered a történetét. Csávó pályafutásának mottója a chip on my shoulder, szerintem ha nincs valami hosszú távú komplikációja, tuti megpróbál egy nagy menetet még.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem lepodnek meg, ha Rodgers ezutan a serules utan visszavonulna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegnap már semmit nem volt kedvem írni annyira durva volt ez az egész. Innentől meglepődnék ha ez nem egy jumbo dobogó lenne és szerintem nem fognak egymás ellen versenyezni. Lesz egy komoly csapatutasítás, miszerint ha csak Kuss nem fogy el nagyon durván, nem támadható, vagy nem tudom. A legjobb lenne számomra, ha versenyeznének egymás ellen is, mert így kissé felesleges lesz nézni. Abszolút az volt az érzésem végig, hogy bármelyikük mehetne még gyorsabban is akár, Roglic is tudott volna menni. Megerőszakolták a mezőnyt, akik ott kapálóztak mögöttük azok előtt is le a kalappal azért, nagyot harcoltak
- babaking
Ez kemény. Jó kis erődemonstráció volt.
- nmate
Ott van az, csak Jumbo top3-ra megy.Anthony írta: Remco odaszart, ezt nem látta senki jönni.
Nagy kár másképp, mert jó versenyt láthattunk volna.
Most meg VIngegard elment, Kuss szerintem bírná jobban, de gondolom csapatutasítás miatt nem nyomhatja neki.
Elég szomorú
Ott is van.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Remco odaszart, ezt nem látta senki jönni.
Most meg VIngegard elment, Kuss szerintem bírná jobban, de gondolom csapatutasítás miatt nem nyomhatja neki.
Elég szomorú
Elég szomorú
- nmate
Van még két hegy, de Remco már 30+ másodperc hátrányban mindhárom Jumboshoz képest...
- nmate
Ezek mondjuk pont annyit is érnekh3x0r írta:Aug. 30, 2023 – The National Basketball Association (NBA) today announced that the Dallas Mavericks will play a preseason game against reigning EuroLeague champion Real Madrid at the WiZink Center in Madrid on Tuesday, Oct. 10, 2023, at 8:45 p.m. CET, marking 35 years since the first NBA games in Spain in 1988.'shutterisland írta: konnyen meg lehetne oldani, az adott szezont europai ferfi kosar bl gyoztese jatszik egy nagydontot az nba gyoztesevel a "vb cimert"
- h3x0r
Aug. 30, 2023 – The National Basketball Association (NBA) today announced that the Dallas Mavericks will play a preseason game against reigning EuroLeague champion Real Madrid at the WiZink Center in Madrid on Tuesday, Oct. 10, 2023, at 8:45 p.m. CET, marking 35 years since the first NBA games in Spain in 1988.'shutterisland írta: konnyen meg lehetne oldani, az adott szezont europai ferfi kosar bl gyoztese jatszik egy nagydontot az nba gyoztesevel a "vb cimert"
- hehetheoriginal
szimpla elnevezes az egesz, hivhatjak magukat vilagbajnoknak, mert az adott evben az a csapat a legjobb a vilagon, plusz az nba-ben jatszanak a vilag legjobbjai, es kozuluk kerul ki a legjobb csapat ertelemszeruen.
de nyilvan ez a klubsport, valogatott sport; nemzeti bajnok es vilagbajnok elnevezesek amerikan kivul mashogy mennek.
felesleges errol beszelni sztem, nem kell logikat keresni az amerikaiak gondolkodasaban, amig az nfl-t futballnak hivjak, aztan nem is labbal jatsszak....
ennyi erovel lehetne a normal foci is kezilabda, mert oldalrol kezzel dobod be a labdat....
de nyilvan ez a klubsport, valogatott sport; nemzeti bajnok es vilagbajnok elnevezesek amerikan kivul mashogy mennek.
felesleges errol beszelni sztem, nem kell logikat keresni az amerikaiak gondolkodasaban, amig az nfl-t futballnak hivjak, aztan nem is labbal jatsszak....
ennyi erovel lehetne a normal foci is kezilabda, mert oldalrol kezzel dobod be a labdat....
thereisonly1ronaldo
A német ligában sem kap mindenk fizetést, és aki igen, abból elég sok minimálbér körül, szóval azért az elég komoly az max Európa többi országához képest komoly.hehetheoriginal írta:Nem egeszen értem, azt mondod, hogy europaban nincs profi amerikaifoci?MVPP írta:
Ne vicceljünk, az európai kosarat hasonlítani az európai amerikai focihoz... Az egyik profi szinten megy kurva régen, másik hobbi szinten a mai napig.
Pedig van, pl nemeteknel eleg komolyan nyomjak, es nem csak ott van profi liga.
Nyilvan az nfl-hez nem merheto.
Ha már valahol elég komoly az Kanada, de az is messze-messze elmarad. Ehhez képest a kosár tényleg teljesen más kávéház.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
konnyen meg lehetne oldani, az adott szezont europai ferfi kosar bl gyoztese jatszik egy nagydontot az nba gyoztesevel a "vb cimert"
- hehetheoriginal
Nem egeszen értem, azt mondod, hogy europaban nincs profi amerikaifoci?MVPP írta:Ne vicceljünk, az európai kosarat hasonlítani az európai amerikai focihoz... Az egyik profi szinten megy kurva régen, másik hobbi szinten a mai napig.ferni írta:
Amúgy ilyenkor belefér, mikor egyértelműen jobb az adott liga nem is kicsivel, mint a világ többi részén.
Egy európai csapatnak se lenne esélye az NBA legjobbja ellen egy 7 meccses szériában. Ugyanez a helyzet pl NFL-ben is.
De érdekes lenne azért néha rendezni ilyesmiket, mint valami Szuperkupa vagy Klub VB
Pedig van, pl nemeteknel eleg komolyan nyomjak, es nem csak ott van profi liga.
Nyilvan az nfl-hez nem merheto.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
7 meccsen nem, de egy VB-n egy meccs dont a tovabbjutasrol, nem het. Egy meccsen meg barmi lehet.ferni írta:Amúgy ilyenkor belefér, mikor egyértelműen jobb az adott liga nem is kicsivel, mint a világ többi részén.Anthony írta:
Az NBA bajnok csapatát általában világbajnoknak nevezik.
Egy európai csapatnak se lenne esélye az NBA legjobbja ellen egy 7 meccses szériában. Ugyanez a helyzet pl NFL-ben is.
De érdekes lenne azért néha rendezni ilyesmiket, mint valami Szuperkupa vagy Klub VB
20/19 USA nyilván, de akkor is ott az az egy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ki hasonlította össze bárhol is a kettőt?MVPP írta:
Ne vicceljünk, az európai kosarat hasonlítani az európai amerikai focihoz... Az egyik profi szinten megy kurva régen, másik hobbi szinten a mai napig.
Leírtam egy tényt hogy egyik sportágban sincs a világon olyan csapat, aki több meccses szériában megverné az aktuális USA legjobbját.