Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Re: Real Madrid vs. Barcelona
jó, hát mit vártok attól az edzőtől akinek ha gólokra van szüksége akkor beállítja sergirobertót meg ferránt. Kezd egyre világosabb lenni, hogy a kompetens szakemberek miért mennek el tőlünk. A tény az, hogy xavi összes embere megbukott.
jut eszembe, szinte 1:1-ben mi fizettük ki a citynek haalandot
jut eszembe, szinte 1:1-ben mi fizettük ki a citynek haalandot
- flori
Akkor itt Vinicius kezét elég korán el lehetett volna engedni. Konkrétan ugyanaz a példa, Roque még sokkal jobban is kezdett.
Óriási a két klub között (most) a különbség, ebből is látszik. Amit nem lehet elvenni Vinitől, hogy bármekkora pojáca tud lenni, valószínűleg mentálisan, munkamorálban nagyon rendben van. Nem csak a klub és a menedzsment türelme kellett ehhez.
De ma az aranylabda egyik legfőbb várományosa. Ennyit jelent.
Óriási a két klub között (most) a különbség, ebből is látszik. Amit nem lehet elvenni Vinitől, hogy bármekkora pojáca tud lenni, valószínűleg mentálisan, munkamorálban nagyon rendben van. Nem csak a klub és a menedzsment türelme kellett ehhez.
De ma az aranylabda egyik legfőbb várományosa. Ennyit jelent.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Alig varom a Xavi Burning Rom cd iro programotBlancoMark írta:Xavi tevkenysege a Barcanal Nero uralkodasara emlekeztet Romaban.flori írta: BREAKING: Deco has decided that Vitor Roque will NOT continue with FC Barcelona next season — he will ask his agents for either a loan or a permanent transfer.
Xavi believes that Roque isn't reliable & the sports management agrees with him.
@La_SER
Számomra meglepő, egyáltalán nem tűnt elveszettnek a srác.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Mondjuk ha ez igaz rola amit xavi mondott,akkor azt mar nem feladatuk es dolguk megtanitani.BlancoMark írta:
Es Xavi nem azert van ott hogy fejlessze ezt a szinte meg gyerek sracot? Fel ev utan kidobjak az ablakon? Nem akarom elhinni ezt az amatorizmust.
ferni megelozott.
Azt neki mar evekkel ezelott tudnia kellett volna,utanpotlasban es akademiakon ezt verik belejuk mindennap.
A kerdes inkabb az,hogy-hogy tudott ez a gyerek akkor idaig eljutni?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nagyon fontos volt leigazolni télen, 40ért, amikor elvileg szarul állunk anyagilag:D
Persze aztán nem játszatjuk, mert fizetni kéne extrát bizonyos pályára lépésenként állítólag:DD
Meg a "pozíciós játékot" nem érti. Az a baj én sem, de ahogy nézem a játékosok sem.
Nem baj, szakmaiság felsőfokon
Persze aztán nem játszatjuk, mert fizetni kéne extrát bizonyos pályára lépésenként állítólag:DD
Meg a "pozíciós játékot" nem érti. Az a baj én sem, de ahogy nézem a játékosok sem.
Nem baj, szakmaiság felsőfokon
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- BlancoMark
Es Xavi nem azert van ott hogy fejlessze ezt a szinte meg gyerek sracot? Fel ev utan kidobjak az ablakon? Nem akarom elhinni ezt az amatorizmust.realmadrid95 írta:Azt mondja rola Xavi, hogy egyszeruen nem erti a feladatkoret. Vedekezesnel es tamadasnal is ossze vissza szaladgal. Technikailag kepzett, viszont nem mondta ki, de arra celzott, analfabeta a focihoz.flori írta: BREAKING: Deco has decided that Vitor Roque will NOT continue with FC Barcelona next season — he will ask his agents for either a loan or a permanent transfer.
Xavi believes that Roque isn't reliable & the sports management agrees with him.
@La_SER
ferni megelozott.
Hát ember, azért vannak ott, hogy megtanítsák erre
De mikor azért nem játszhat, mert túl sok bónuszt kéne utána fizetni, akkor nem is tudom mit várnak...
Vinicius nem tudott kapura lőni, foglalkoztak vele és egy nyár alatt mintha kicserélték volna a lábait...
De mikor azért nem játszhat, mert túl sok bónuszt kéne utána fizetni, akkor nem is tudom mit várnak...
Vinicius nem tudott kapura lőni, foglalkoztak vele és egy nyár alatt mintha kicserélték volna a lábait...
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
a mester szerint a pozíciós játékot nem érti.miközben a mi “focink” 3 éve a beadásokra épül, amire elég lenne luuk de jong.
én mondtam, hogy xavi a legnagyobb igazolásotok és nem Mbappé
én mondtam, hogy xavi a legnagyobb igazolásotok és nem Mbappé
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt mondja rola Xavi, hogy egyszeruen nem erti a feladatkoret. Vedekezesnel es tamadasnal is ossze vissza szaladgal. Technikailag kepzett, viszont nem mondta ki, de arra celzott, analfabeta a focihoz.flori írta: BREAKING: Deco has decided that Vitor Roque will NOT continue with FC Barcelona next season — he will ask his agents for either a loan or a permanent transfer.
@La_SER
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- BlancoMark
Xavi tevkenysege a Barcanal Nero uralkodasara emlekeztet Romaban.flori írta: BREAKING: Deco has decided that Vitor Roque will NOT continue with FC Barcelona next season — he will ask his agents for either a loan or a permanent transfer.
@La_SER
- flori
BREAKING: Deco has decided that Vitor Roque will NOT continue with FC Barcelona next season — he will ask his agents for either a loan or a permanent transfer.
@La_SER
@La_SER
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
oké, hogy egy meccsel többet játszottunk, de jól néz ki az a +17p és +29 gólkülönbség
Mert nincs is. Nezd meg, kapott egy Prime Barca-t nyert, kapott egy eros valogatottat, verhetetlenek voltak. Valogatottbol aztan megkapta a gyengebbik verziot, egy kalap szar lett, ahogyan az osszes tobbi csapata. O tenyleg nem tud mutatni semmit, ha nincs neki egy prime csapata. Talan az egyetlen tudasa, hogy a mocskos jo csapatbol ki tudja hozni a maximumot. A nagy spanyol es Barca era vegebe fogott bele es ennyi.ferni írta: Nem is értem, hogy lett ennyire fos LE azóta, oké hogy nincs alatta egy olyan keret többet, de sokszor mintha köze se lenne a dolgokhoz.
Az a Barca az nagyon kemény volt.
Nem viccelek, nem bánkódtam, hogy kiestünk az elődöntben.
És emellett olyan focit is játszottak végre amit lehetett nézni is, nem az a sok alibipasszos szar ment egyfolytában.
Nálam az a valaha legerősebb Barca volt, mind kezdőre, mind játékra.
Nem is értem, hogy lett ennyire fos LE azóta, oké hogy nincs alatta egy olyan keret többet, de sokszor mintha köze se lenne a dolgokhoz.
Nem viccelek, nem bánkódtam, hogy kiestünk az elődöntben.
És emellett olyan focit is játszottak végre amit lehetett nézni is, nem az a sok alibipasszos szar ment egyfolytában.
Nálam az a valaha legerősebb Barca volt, mind kezdőre, mind játékra.
Nem is értem, hogy lett ennyire fos LE azóta, oké hogy nincs alatta egy olyan keret többet, de sokszor mintha köze se lenne a dolgokhoz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ki milyen kerettel dolgozott, szerintem zongorázni lehet a különbségetHalfkey írta: Szerintem ez erős túlzás, egyik egy BL győztes edző, másik meg a BL-ből való gyors kiesés edzője.
Szerintem ez erős túlzás, egyik egy BL győztes edző, másik meg a BL-ből való gyors kiesés edzője.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szakmailag ugyanaz mindketto. Talan LE stilusa visszafogottabb, korrektebb, de edzokent egyiket sem tartom jobbnak a masiknal.Realista24 írta:LE mondjuk jobb edzo, mint Xavi.realmadrid95 írta: A Barcelona fontolgatja, hogy visszahozza a klubhoz a Paris Saint-Germain menedzserét, Luis Enriquét, aki 2025-ben válthatná Xavit a kispadon. (Sport)
Kezdem azt hinni, hogy Laporta igazabol Real szurkolo.
-
A Barça továbbra is fizeti Messinek, Albának, Busquetsnek és Miroticnak a járványos korszakból származó elhalasztott fizetését. A klub bértömege jelenleg 505 millió euró, és a Líbero elmaradt kifizetései miatt a LaLiga 204 millió euróra csökkentette a klub fizetési plafonját.
- La SER
a realnak mekkora a bértömege?
- La SER
a realnak mekkora a bértömege?
- BlancoMark
Ahhoz kepest vagy 20%-os win rate van ezzel a biroval.flori írta: Most az söpör végig a barcás oldalakon, hogy Marciniaknak valami madridos neszeszere van egy videón.
Meddig tudnak még lemenni?