Jó én se erre gondoltam, nyílván. De azért az felbassza az agyamat, hogy ismét így x-elünk. Csak nehogy ez legyen a komoly meccseken is, hogy elkezdünk lazázni, aztán amikor kellene, nem fogunk tudni felpörögni, helyzeteket belőni.R.M.C.F írta:Nyilván nem kell arra gondolni , hogy ez direkt volt, de azért arra mérget vehetsz, hogy a real 2:0 után már nem tette annyira magát és ha ez egy bl döntő pl, akkor nincsen egyenlítés.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
leheto legszebb x. csak a juvet keruljuk el. lesztert akarom.
- ___Samy___
Ha annyira x-re mentünk volna, akkor már az elején úgy állunk hozzá, de erről szó sincs. Ez egész egyszerűen el lett baszva, úgy mint már oly sokszor idén, főleg a BL-ben.
Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ez lett a vége, pedig jól játszottunk. Most nagyon nagyot csalódtam.
Az meg mar idén bebizonyosodott, hogy nem pörögnek fel a srácok a kisebb csapatok ellen, szóval ezzel a második hellyel lehet még szarabbul járunk.
Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ez lett a vége, pedig jól játszottunk. Most nagyon nagyot csalódtam.
Az meg mar idén bebizonyosodott, hogy nem pörögnek fel a srácok a kisebb csapatok ellen, szóval ezzel a második hellyel lehet még szarabbul járunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én is mélységesen csalódott vagyok. Talán szomorú is.
+ azidán monnyon le
+ azidán monnyon le
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2016. december 7., szerda 23:00-kor.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Teljesen egyértelmű, hogy leadtuk a meccset... Marcelo az első gólnál HÁTAT FORDÍTVA A TÁMADÁSNAK már akkor jelezte egyhelyben állva, hogy les, mikor még ki sem ért a labda a szélsőhöz. A 2-nál meg a hülyeségéhez még Ramos is asszisztált.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ez győzelem döntetlen győzelem döntetlen ritmust megtarthatnank.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem kommentálnám ezt , ennél már csak az a feltűnőbb amikor fifaban 2-0ás vesztésnél átnyomom a joystickot az ellenfélre es verek 2 öngólt,hogy tizipárbaj legyen
Útwengerék a veretlen novemberért vergődtek,nekünk veretlen 7 hónap van.jöhetnek is februárban.
Útwengerék a veretlen novemberért vergődtek,nekünk veretlen 7 hónap van.jöhetnek is februárban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tényleg van itt olyan, aki azt mondja, hogy direkt adtuk le?!
Simán elcseszték.. semmi tudatosság nem volt ebben..
Nem azt mondom, hogy nem fért bele az x, de nem 2-0 után..
Csalódtam.
Simán elcseszték.. semmi tudatosság nem volt ebben..
Nem azt mondom, hogy nem fért bele az x, de nem 2-0 után..
Csalódtam.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát vagy belenyúlunk a Juve-Arsenal kombóba, vagy megkapjuk a 3 viszonylag gyenge csoportelsőt és akkor nagyon szakítunk, hiszen ebben az esetben biztosan lesz több nagy rangadó is rajtunk kívül, így a legjobb 8 már akár híg is lehet..
meglátjuk majd a sorsolásnál (tényleg az mikor lesz??)
Aztán a többit meg márciusban, az meg még jó messze van.
meglátjuk majd a sorsolásnál (tényleg az mikor lesz??)
Aztán a többit meg márciusban, az meg még jó messze van.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nyilván nem kell arra gondolni , hogy ez direkt volt, de azért arra mérget vehetsz, hogy a real 2:0 után már nem tette annyira magát és ha ez egy bl döntő pl, akkor nincsen egyenlítés.rashidm írta:Hát ha ezzel akarod magadat nyugtatni, lelke rajtad. Ez a "mi vagyunk a jobb csapat, mi nyernénk ha komolyan vennénk" meg hát... nah. Kicsit erős.sebydani írta:Azért ennyire ne legyetek már letörve. Oké, hogy direkt kapufát nem lehet rúgni és akkor valószínűleg meg is nyerjük ha az bemegy, de tök evidens számomra a látottak alapján, hogy egy valós tétre menő meccsen nyernénk, mert mi vagyunk a jobb csapat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem sem volt ebben semmi szándékosság. El lett ez b... bénázva, ja.petiamadridista írta:hát lehet itt nekem azt mondani, hogy 2-0 után szépen lesétáltuk, de én ezt nem veszem be.
Vagy CR direkt lőtt a kapufára 2-1nél???
ugyan már, elbénáztuk ez a helyzet..
MInd az öt lehetséges ellenfelet vernünk kéne, de a Juvével jó lenne inkább később összefutni.
Arsenalnak örülnék, van miért visszavágni
Merci Zizou!
-
Hát ha ezzel akarod magadat nyugtatni, lelke rajtad. Ez a "mi vagyunk a jobb csapat, mi nyernénk ha komolyan vennénk" meg hát... nah. Kicsit erős.sebydani írta:Azért ennyire ne legyetek már letörve. Oké, hogy direkt kapufát nem lehet rúgni és akkor valószínűleg meg is nyerjük ha az bemegy, de tök evidens számomra a látottak alapján, hogy egy valós tétre menő meccsen nyernénk, mert mi vagyunk a jobb csapat.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megprobaltuk lazazva megverni oket, ha mar igy alakult hogy nem tudtuk eldonteni a meccset, kihoztuk x-re. Csak a hulye nem latta, hogy a vegen beleszartunk az egeszbe...petiamadridista írta:hát lehet itt nekem azt mondani, hogy 2-0 után szépen lesétáltuk, de én ezt nem veszem be.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Azért ennyire ne legyetek már letörve. Oké, hogy direkt kapufát nem lehet rúgni és akkor valószínűleg meg is nyerjük ha az bemegy, de tök evidens számomra a látottak alapján, hogy egy valós tétre menő meccsen nyernénk, mert mi vagyunk a jobb csapat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Haha. A Portugálok megcsinálták az EB-n, most megcsináltuk mi is
Így kell ezt a játékot játszani
Így kell ezt a játékot játszani
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egy pillanatra kezdtem aggódni a 2-0-nál. Mondom ennyire hülyék nem lehetünk.
Viszont CR filmje lófax ehhez az előadáshoz képest.Szépen meg lett rendezve.
Hollywood Madrid siker film!
Csak a Juve ne jöjjön. Agy faxt kapnék ha Higu verne ki minket.A többi mindegy.
Viszont CR filmje lófax ehhez az előadáshoz képest.Szépen meg lett rendezve.
Hollywood Madrid siker film!
Csak a Juve ne jöjjön. Agy faxt kapnék ha Higu verne ki minket.A többi mindegy.
-
Csak a szokásos. Lötyögős semmi 2-0 után, helyzetek sokaságát hagyták ki kis túlzással: CR 1-t tuti, Benzema 2-t, stb... de hát mindegy. Kapják a fizut, meg #yolo. Elszomorító az ilyen. És le merném fogadni, hogy fullra leszarja sok játékos hogy csak x lett...
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
sargak ellen csak az iksz jatszik...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát lehet itt nekem azt mondani, hogy 2-0 után szépen lesétáltuk, de én ezt nem veszem be.
Azért egészen elképesztő, hogy az elmúlt 6 meccsen 1x bírtuk megverni a Dortmund.
szerk: ja nem, mert volt még egy oda-visszavágó, szóval 8 meccsen 2x.
szerk: ja nem, mert volt még egy oda-visszavágó, szóval 8 meccsen 2x.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2016. december 7., szerda 22:39-kor.