Ezt a fos barcat agyon kellett volna verni...
De sok a sérültünk,idegenben voltunk és marad a +6 szóval összességében elégedett vagyok.
Ramos még mindig maga a jóisten.És ha már döntetlen akkor az ilyen döntetlen a kedvencem, rendesen lehoztuk őket,valszeg szárnyaltak volna ha mist nyernek így viszont üldözhetnek tovább amit szerintem nem fognak bírni.
Az elmúlt években mindig rosszul jöttünk ki a nagy hármasból,eddig 6ból 4 pont és az idegenbeli meccseket letudtuk, szóval minden happy.
Egyetlen bajom,hogy mi itt ugynentünk ki hogy jó az x is és még ígyse tudták hol vannak az első félidőben.fordított esetben ők legyalulnak minket ha vérszagot éreznek, mi meg bealszunk...
Na mind1 marad a tél mordorban... Zizu jó kezdőt küldött ki,a cseréket viszont nagyon benézte,Modric a világ legjobb kpja, a barca még mindig gusztustalan, a bíró vak Benzema meg felőlem távozhat.
8 éve ő a REAL MADRID 9ese ebből volt 3 max 4 jó szezonja úgy ,hogy folyamat pátyolgatva van nem lett a nyakára hozva klasszis amíg Cé posztján kívűl gyakorlatilag mindenki nyakára hoztak már riválist...szeretem a játékát de ez már nem állapot.Jött már vissza mélyebről de Bale nélkül azért ez így kellemetlen lesz ha Cére marad minden.
-6 boldog télapót barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams