Carvajal is ilyen volt anno. A langyos Coentraonal én többre értékelem a túlzott akarást, meg volt sebesség a srácban.Kerlon írta:Tejero nekem nem tetszett. Eszetlenul tepert. Védekező munkájából sokat nem láttunk, de amikor igen volt pár kétes dolog. Odi meg Mariano tetszett.
Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem illik.
Tejero nekem nem tetszett. Eszetlenul tepert. Védekező munkájából sokat nem láttunk, de amikor igen volt pár kétes dolog. Odi meg Mariano tetszett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Tejero ügyes gyerek, ahogy néztem 20 éves ő is már azért, megnézném néhány lazább bajnokin is, aztán ha jó, Coentraotól el lehetne köszönni. Danilotol is, de őt nem fogják szerintem eladni, mert csak nagyon veszteségesen tudnák.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Odegaard is csak arra használta a jobbost, hogy el ne essen
Nekem tetszettek a fiatalok. Tejero jó volt, hajtott ezerrel. Egyébként Nacho amint ki ment a szélre egyből feljebb kapcsolt. 80 perc után is tudott olyan sprintet tolni h lestem ki az. Nekünk az ég világon semmi szükségünk sem Danilora, sem Coentraora. Nacho és Tejero bőven tudná hozni azt amit ők és jövőre jöhetne középre egy fiatalunk.
A kp azért érdekes volt, aki igazán a védekezőbb osztogatóbb feladatkörbe illene talán csak Casemiro volt. Isco lépett hátrébb. Odegaard, James, Enzo, Asensio mind tkp-s. A kis norvég jól játszott, mert próbálkozni és be is jöttek a húzásai. Enzo azért kicsit görcsös volt, a gólját jól oldotta meg, de neki különösen nehéz volt. Asensiot én többet szeretném látni a széleken, CR kárára is akár. James meg...hát neki még egy ilyen csapat ellen is komoly gondjai voltak. Az indításai jók voltak, szerzett egy gólt is, de mezőnyben semmi. Könnyedén hozták zavarba, ami után már csak visszafelé tudott menekülni, de még sokszor akkor sem passzolta egyből.
Mariano meg egy percig sem gondolkodott, ő az a tipus aki talán CR és Bale között nem tudna érvényesülni, de egy CR utáni időszakban nekünk ő kell.
Nekem tetszettek a fiatalok. Tejero jó volt, hajtott ezerrel. Egyébként Nacho amint ki ment a szélre egyből feljebb kapcsolt. 80 perc után is tudott olyan sprintet tolni h lestem ki az. Nekünk az ég világon semmi szükségünk sem Danilora, sem Coentraora. Nacho és Tejero bőven tudná hozni azt amit ők és jövőre jöhetne középre egy fiatalunk.
A kp azért érdekes volt, aki igazán a védekezőbb osztogatóbb feladatkörbe illene talán csak Casemiro volt. Isco lépett hátrébb. Odegaard, James, Enzo, Asensio mind tkp-s. A kis norvég jól játszott, mert próbálkozni és be is jöttek a húzásai. Enzo azért kicsit görcsös volt, a gólját jól oldotta meg, de neki különösen nehéz volt. Asensiot én többet szeretném látni a széleken, CR kárára is akár. James meg...hát neki még egy ilyen csapat ellen is komoly gondjai voltak. Az indításai jók voltak, szerzett egy gólt is, de mezőnyben semmi. Könnyedén hozták zavarba, ami után már csak visszafelé tudott menekülni, de még sokszor akkor sem passzolta egyből.
Mariano meg egy percig sem gondolkodott, ő az a tipus aki talán CR és Bale között nem tudna érvényesülni, de egy CR utáni időszakban nekünk ő kell.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
És a jobb az ami csak díszlet.Jamesnek meg ugye elsősorban a bal lába az ami kivételes
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintem Isco kezdeni fog. Hétvégén alig játszott, most csak egy félidőt. Varane és Carvajal sem véletlen pihent a hétvégén. Ha Casemiro szóba jött volna, akkor a tegnapi meccsen szerintem eldőlt a sorsa.Szóval Isco legyen, áldásom adom rá, gondolom erre várt ZZ.
Remélem hamar belerázódik a brazil, hasznos taktikai fegyver lehet.
- ziro4vr
Ja igen, Casemiro bazi rozsdás volt, így nem fogja tudni Messit elkapni, másrészt meg a labdakihozatalnál bajok lesznek, mert az meg soha nem volt az erőssége, és most nem is tudja majd Kroosig elalibizni a labdát. Szóval Isco legyen, áldásom adom rá, gondolom erre várt ZZ.
Nem illik.
- Chris
Végül is az sem lenne rossz biznisz, ha már azt a szintet elérné. Alapvetően azért más játékosok. Ödegaard a rövidpasszos játékban jó, jól érzi a csatárok elmozgásait, Jamesnek meg ugye elsősorban a bal lába az ami kivételes. Ödegaardot nem is nagyon láttam eddig messzebről lőni vagy beadni. Nekem Ödegaard gyorsabbnak tűnik. A tegnapi Casemironál gyorsabb volt az biztos .Tehát kis túlzással egy James fiatalabb verzióban.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A kozeppalyasok szerintem alapjaraton kesobb ernek be, teljesen mas a feladatuk, mas szerepkorben jatszanak, mint a tamadok. Ha van egy fiatal srac, lasd Mariano, jo felepitesu, es erzi a kaput, nem mellesleg onbizalma is van, hogy elvallalja, hamarabb befuthat, mint egy kozeppalyas.
Odegaardnak sokkal tobbmindenben kell fejlodnie, finomitani kell a jatekan, meg kell tanulnia iranyitani a jatekot, a bemozgasokat es iranyvaltasokat, hogy labdat kapjon, es tovabb tudja adni azt. Mig egy csatarnak azert egyszerubb a jateka.
En nagy remenyeket fuzok hozza, mert teljesen tiszta, hogy korahoz kepest kiemelkedik a mezonybol, es van benne spiritusz. Kolcson kell adni, vagy megtartani a felnott csapatban, de akkor Jamesnek mennie kell. Egyebkent nemetbe kene eltolni, ott van iram.
Odegaardnak sokkal tobbmindenben kell fejlodnie, finomitani kell a jatekan, meg kell tanulnia iranyitani a jatekot, a bemozgasokat es iranyvaltasokat, hogy labdat kapjon, es tovabb tudja adni azt. Mig egy csatarnak azert egyszerubb a jateka.
En nagy remenyeket fuzok hozza, mert teljesen tiszta, hogy korahoz kepest kiemelkedik a mezonybol, es van benne spiritusz. Kolcson kell adni, vagy megtartani a felnott csapatban, de akkor Jamesnek mennie kell. Egyebkent nemetbe kene eltolni, ott van iram.
- ziro4vr
A norvégot még lehet képezni, de ha még dugdossuk a castillában 1 évig, akkor a tehetséggondozás meg fog bukni. Én itt is azt csinálnám, fél év kölcsön, aztán nyártól tőlem Hamesz helyét átvehetné a keretben. Most fél év castilla, aztán nyártól kölcsön, nem tudom.
Kellenek az agilis fiatalok, Tejero, a khv gyerek, Llorrente, Öde, Asensio, szerintem jól állunk. Enzo se rossz egyébként, egy Getaféban vagy spanyol középcsapatban vígan ellehetne, megvan az esze a focihoz és nem is ügyetlen. Fater sem volt korán érő, csak ma már más a foci.
Kellenek az agilis fiatalok, Tejero, a khv gyerek, Llorrente, Öde, Asensio, szerintem jól állunk. Enzo se rossz egyébként, egy Getaféban vagy spanyol középcsapatban vígan ellehetne, megvan az esze a focihoz és nem is ügyetlen. Fater sem volt korán érő, csak ma már más a foci.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Tehát kis túlzással egy James fiatalabb verzióban.Chris írta:Ödegaard meg nagy meglepetés volt számomra. Miután Ancelotti, meg a média is marketingigazolásról beszélt nem vártam tőle ezt a teljesítményt. Az ellenfél persze adott neki teret, a sebessége, tempója, rámenőssége igen kevés. De ahogy a pályán lát, ahogy a labdához ér az páratlan.
- Chris
A meccs rövid tanulsága számomra: a Mariano, Ödegaard, Enzo hármas egyáltalán nem harmadosztályú szint. Nagyon gyorsan kölcsön kell adni őket onnan. Előző kettő különösön nem. Enzo érdekes, technikailag ok, de hiányzik belőle a rámenősség. Sokszor úgy éreztem, hogy ezek az apjafia megoldásai olyan megfelelési kényszerből mennek nála. Mert technikailag azért belesült, nem oda ment a labda ahova kellett volna. Ami amúgy nem is elvárható egy 21 éves sráctól az első nagy meccsén. Egyébként ő is ügyes.
Mariano olyan mint egy bika, simán ellmenne akár kezdőnek is egy spanyol középcsapatban. Ödegaard meg nagy meglepetés volt számomra. Miután Ancelotti, meg a média is marketingigazolásról beszélt nem vártam tőle ezt a teljesítményt. Az ellenfél persze adott neki teret, a sebessége, tempója, rámenőssége igen kevés. De ahogy a pályán lát, ahogy a labdához ér az páratlan. És nem csak a korosztályában. Keményebb mezőnybe kell őt most már bedobni, mert ez a harmadosztály nem szint neki, ez tegnap is látszott. Valami technikásabb ligába lenne jó, ahol van hajtás. Valami spanyol kiscsapat, vagy ez a Rennes szerintem jó lenne neki. Remélem januárban viszik.
Mariano olyan mint egy bika, simán ellmenne akár kezdőnek is egy spanyol középcsapatban. Ödegaard meg nagy meglepetés volt számomra. Miután Ancelotti, meg a média is marketingigazolásról beszélt nem vártam tőle ezt a teljesítményt. Az ellenfél persze adott neki teret, a sebessége, tempója, rámenőssége igen kevés. De ahogy a pályán lát, ahogy a labdához ér az páratlan. És nem csak a korosztályában. Keményebb mezőnybe kell őt most már bedobni, mert ez a harmadosztály nem szint neki, ez tegnap is látszott. Valami technikásabb ligába lenne jó, ahol van hajtás. Valami spanyol kiscsapat, vagy ez a Rennes szerintem jó lenne neki. Remélem januárban viszik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
kapor_89 írta: Marianot nagyon sajnálom, igazából fogalmam sincs miért szorult ki ennyire a csapatból.. Barca ellen is megnézném csereként Benz 60 perces szenvedése után Viccet félretéve, méltatlan egy picit a helyzete a játékát látva, remélem kölcsön tudjuk adni ha továbbra sem számolunk vele.. Kár lenne leépíteni.. A meccs tökéletes volt, a fiatalok jók voltak, megvolt az átmozgatás/pihenés, jöhetnek a komoly dolgok
Moratat tovább kell passzolni.
A vak is látja, hogy nem illik a játkunkba. A tudásbeli különbséget pedig kisebb-nagyobb (inkább előbbi) sikerrel az akarásával pótolja.
Bukunk rajta sajnos egy komolyabb összeget, de ez a faszi jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy egyben van.
Persze egy kisebb csapat, stb... DE!! Én mindenképp megadnám neki a lehetőséget mert kumma bíztató.
ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Enzoból sajnos soha nem lesz egy Real szint Túl lassú mentálisan és fizikailag is, a technikai képzettsége pedig nem kiemelkedő. Egy spanyol középcsapat kezdőjébe talán jó lehet idővel, de nekem nem nyerte el a tetszésemet a gólja ellenére sem. Asensioval összehasonlítva teljesen jól látszik, hogy szinte mindenben le van maradva utcahosszal, és hogy akinek valóban reális esélye lehet a kezdő szintre, az Asensio. (ma is nagyon penge volt, egyértelműen kilógott a mezőnyból Marianoval együtt) Amin meglepődtem, hogy Ödegaard meglepően összeszedett volt, jól mozgott, nem vitte túlzásba a fineszes dolgokat, hasznosan játszott. Megnézném akár a következő kupa fordulóba is. Marianot nagyon sajnálom, igazából fogalmam sincs miért szorult ki ennyire a csapatból.. Barca ellen is megnézném csereként Benz 60 perces szenvedése után Viccet félretéve, méltatlan egy picit a helyzete a játékát látva, remélem kölcsön tudjuk adni ha továbbra sem számolunk vele.. Kár lenne leépíteni.. A meccs tökéletes volt, a fiatalok jók voltak, megvolt az átmozgatás/pihenés, jöhetnek a komoly dolgok
- morientes
Oke. Lehetett volna talán kicsit harcosabb ha megelőzi a fickót, de nem varrom ezt a nyakába. Modricéba annál inkábbrealistahuni írta:https://www.youtube.com/watch?v=7P9tThVrKS4Modric adta el sz igaz, (nem is először a meccsen), de akkor sem áldogálunk az ember mellett mint fasz a lagziba, hogy hát "onnan úgy se rúgja be... "
Túlzás hogy álldogált, szorosan mellette volt, esélyt nem adott hogy átvegye a labdát esetleg. Ez faszi 100-ból 1-szer találja el így, kifordított testtartással, kűlsővel telibe.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
https://www.youtube.com/watch?v=7P9tThVrKS4Modric adta el sz igaz, (nem is először a meccsen), de akkor sem áldogálunk az ember mellett mint fasz a lagziba, hogy hát "onnan úgy se rúgja be... "
Túlzás hogy álldogált, szorosan mellette volt, esélyt nem adott hogy átvegye a labdát esetleg. Ez faszi 100-ból 1-szer találja el így, kifordított testtartással, kűlsővel telibe.
- morientes
Modric adta el sz igaz, (nem is először a meccsen), de akkor sem áldogálunk az ember mellett mint fasz a lagziba, hogy hát "onnan úgy se rúgja be... "realistahuni írta:Az első jogos, na de a gólban Modric sokkal inkább benne volt. Gijonos gyerek meg egyből lőtte, nem is állítgatott rajta, ilyent tudod mikor fog következőbe lőni...majd xboxon.Egyszer elvették tőle mikor körülményeskedett no meg a gól mellőle.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én azt vettem észre, hogy mióta nincs mindig fixen a BBC eltűnt a statikusság.
Nem tudom, hogy azért-e mert nem a klasszikus 433at játszuk ahol az első 3 ember egy vonalban áll és várják a csodát, ami tavaly annyira jellemző volt, és ez a 442 flexibilisebb (4312, 4411 attól függően mit kíván épp a meccs illetve melyik játékosunk van a pályán). Vagy esetleg azért mert aki helyettesíti a BBC-t többet dolgozik visszafele és ettől rugalmasabb a csapat.
Mindenesetre tetszik, és jelen állás szerint nem is vágyom a régi 433-ra mert ez sokkal jobban tetszik.
Jobban uraljuk a középpályát, és nyomást is könnyebben ki tudunk fejteni
Nem tudom, hogy azért-e mert nem a klasszikus 433at játszuk ahol az első 3 ember egy vonalban áll és várják a csodát, ami tavaly annyira jellemző volt, és ez a 442 flexibilisebb (4312, 4411 attól függően mit kíván épp a meccs illetve melyik játékosunk van a pályán). Vagy esetleg azért mert aki helyettesíti a BBC-t többet dolgozik visszafele és ettől rugalmasabb a csapat.
Mindenesetre tetszik, és jelen állás szerint nem is vágyom a régi 433-ra mert ez sokkal jobban tetszik.
Jobban uraljuk a középpályát, és nyomást is könnyebben ki tudunk fejteni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az első jogos, na de a gólban Modric sokkal inkább benne volt. Gijonos gyerek meg egyből lőtte, nem is állítgatott rajta, ilyent tudod mikor fog következőbe lőni...majd xboxon.Egyszer elvették tőle mikor körülményeskedett no meg a gól mellőle.
- morientes
Hát ez az, hogy tegnap két komolyabb hibát láttam tőle. Egyszer elvették tőle mikor körülményeskedett no meg a gól mellőle.Kovacictól megvárhatjuk a váratlant, de az jól látszik, hogy neki kell biztosítani a kp-t most, ezért tőle most nem érdemes ilyet elvárni.
Most mondhatnánk hogy csak az hibázik aki csinálja, de a barca ellen ilyen nem fér bele.
De ha ezekre odafigyel, fasza lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA