Oltsunk be mindenkit és megoldódik a probléma? Ez az egyetlen fegyver?Realista24 írta:Nyilván. Meg megint be lehet zárni az országot hónapokra, az meg jobb megoldás.Nzedge írta:
Persze, ebben is lehet logika. Mindenbe bele lehet magyarázni bármit. Azt is ertem, hogy most nincs maszkviseles, es mas korlatozasok. De en is tenyleg csak azt tudom mondani, ezek alapjan is, hogy nemazoltatlanokhibaja.
Minden korlatozast betartottam en is, lehetne most is, es akkor lehet nem lenne ekkora nagy a baj, nem lenne ekkora ellentet oltott es oltatlan kozott se.
Miért, a médiából várod a hiteles infót ezekről?
Imádtam amikor úgy kellett elmennem tekerni is, hogy bujkálni kellett a rendőrök elől.
Én se imádtam maszkot hordani alváson kívűl all day, utazás és munka során is, sőt kb attól lettem rosszul és gyenge, de a szakértők szerint működik. Vagy csak az oltás működik, meg az ország és csak a maszk hiánya miatt nem látszik?
Arról már ne is beszéljünk hogy a joynapok, glamour, black fiday mehet vegig, nevetseges. Tomegek mindenhol. Nagyobb hulyeseg, minthogy valaki nem oltakozik szerintem.