Konföderációs kupa 2013

Archívum
kodo

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 1., hétfő 12:08

matador írta: bár szerintem fejben vannak annyira jók a spanyolok és rosszak a brazilok, hogy egy vb-elődöntőben ne tudják ugyanezt lehozni.
láttad tegnap a meccset? láttad a himnusznál, hogy együtt voltak a közönséggel ? gólok utáni ünneplés? ha egy hazai vb-elődöntőben nem lesznek ott fejben, hazai pályán, saját közönség előtt akkor semmikor.

ja bocs, a spanyolok leszarták a konfettikupát, már mindenki vakáción volt fejben náluk, hát persze :mrgreen:

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: matador » 2013. július 1., hétfő 11:22

Del Bosque hozzátette, összességében jól teljesítettek a Konföderációs-kupán, s tanulni fognak a fináléban elszenvedett vereségből.

"Vissza fogunk vágni. Jó játékosaink vannak, és nem látom szükségét annak, hogy változtassak a csapat összetételén csak azért, mert egyszer jól elvertek minket."
Azt hiszem lehet készíteni a szopóálarcot.
Ha nem változtatnak, akkor a németek (ahogy láttuk a Münchennél is) elverik őket, talán a brazilok is meg tudják ismételni ezt a tegnapi teljesítményt, bár szerintem fejben vannak annyira jók a spanyolok és rosszak a brazilok, hogy egy vb-elődöntőben ne tudják ugyanezt lehozni.
Sportfilozófia: Roger Federer

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 1., hétfő 11:02

Isconak azért bazinagy szezont kéne futni, hogy beférjen egyelőre, de a jövő az övé lehet.
Carvajal ha tényleg annyira jó lenne, hogy kiszorítsa Arbeloát minden fronton annak örülnék nagyon.

Megintcsak egy ha: Navas ha jól tolja az angoloknál akkor kezdőbe vele, Javi Martinez mindenképpen kellene a középpályára, sőt a vb-n még a "nem is hiányzik" Alonsora is szükség lehet.
J.Martinez-Alonso, Iniesta-Fabregas-Navas, Torres. Persze csak akkor működne mint bármi más, ha csúcsformában vannak pont ezek a játékosok.
De millió-egy lehetősége van DelBosqenak, szóval csak elcseszni tudja...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 1., hétfő 10:56

Maga a tilitoli nem hanyatlik, csak a játékosok, akik ezt magasabb szinten művelték.

Nagy változást ne várjatok a spanyoloknál, hülyeség is lenne. Van egy működő rendszerük, amiből csak 1-2 olyan embert kell kivenni, akik befásultak a játékba és ambiciózus, meghatározó játékosokat beépíteni a helyükre. Nehéz ilyet találni, de Isco, Carvajal, Thiago trió talán megfelel erre.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. július 1., hétfő 10:53

Látom jó Real-drukker szokás szerint ilyenkor a legtöbben az öltözői szekrényeket is lecserélnék :mrgreen:
Amúgy komolyra fordítva a szót, Arbeloa-t tényleg el kell zavarni a válogatott kilóméteres körzetéből is. Az egy dolog, hogy a támadások támogatásában egy újszülött kiscica is lekörözi, de a döntő világossá tette, hogy az alapvető feladatát, a védekezést is képtelen megoldani. A második gólnál figyeljétek meg: lejön Neymarról, és elfut arra az emberre, akit rajta kívül már 2-3an fognak. Neymarnak még arra is volt ideje hogy megdörzsölje a szemét a csodálkozástól hogy 5-6 méterre ember nincs körülötte, 10 méterre a kaputól. És kb minden egyes esetben eljátszotta ezt, full üresen hagyta az emberét.
Azpilicueta is ugyanezt játszotta el, de ő még fiatal, úgyhogy én még nem írnám le.
Iker....jó kérdés, nagy kedvencem, nálam mindig ő lesz A kapus, de azért látok a szememtől. A második gólnál világos hogy azt Iker termetével ember ki nem szedte volna- Az első meg a harmadikra mondhatjuk hogy benne volt, akár kihagyás akár más miatt, de én azokban sem őt tenném meg a legnagyobb hunyónak.
Nagyon kellene egy vérbeli csatár, mert Torres lassan önmaga komédiája lesz, és Villa sem a régi már. Egy olyan ember, aki nem kapus mellett begurítja, hanem be is tudja vágni, mint a sz*rt (kb ahogy Neymar csinálta). Jelen pillanatban én legalábbis ezt nagyon hiányolom a spanyolok játékából.
Egyébként grat a braziloknak, most lezsugázták a spanyolokat, de azt hozzátenném, hogy a spanyol védelem gyakorlatilag nem létezett a meccsen. Kulcspillanatban olyan amatőr hibát egyszer sem lehet csinálni, amiből itt minimum 3-at is csináltak, azokról nem is beszélve amiből szerencséjükre nem lett gól.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 1., hétfő 10:52

Na, grat a Baziloknak. Nagyion sokat fejlődtek Scolari alatt, ha ez így folytatósik, reális esélyük lesz megnyerni jövőre a VB-t, ott lesznek a legnagyobb esélyesek között.
A spanyolok jóideje lefelé mennek, nem tudom, hogy tudnak-e újítani annyit, hogy visszatérjenek a csúcsra. :hmmm: Mondjuk nem vagyok nagy brazil fan, de örülök, hogy végre elkenték a spanyolok száját, már erősen untam a focijukat.

Neymar barcába igazolásának meg egyre kevésbé örülök, pedig eleve nem repestem az örömtől... :/

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. július 1., hétfő 10:48

Remélhetőleg levonja a spanyol szövetség a meccsből, a tornából a konzekvenciát, hogy ezt az egészet el kell felejteni. Ilyen minőségi kerettel, merítési lehetőséggel simán meg lehet reformálni egy év alatt ezt a focit, de ahhoz radikális lépések kellenének, amit nem hiszem, hogy a bajszos meg mer húzni.
Az első és legfontosabb Xavi kiiktatása, igazából ő az igazi kerékkötője jelenleg a csapatnak, írtózatosan lassú, semmi extrát nem tud már a csapat számára adni.
Igazából Xavi kieséésvel Busqets is fölösleges, mert ő barca játékán kívül másra nem alkalmas vkp poszton.
Arbeloáról nem is beszélek, mert egy falusi csapatba sem kellene lassan beférnie, támadásokat eddig nem tudta segíteni, de most már a védekezése is élmény számba megy. :-@ Remélem Ancelotti is látta a meccset....
A védőket pedig le kellene szoktatni erről a rizikó passzokról ott hátul, ma is csak két gólt kaptak úgy, hogy a brazilok már a spanyol térfélen labdát szereztek egy védő okos megmozdulásából.
Jöhetnek a Barcások, hogy ez a játék nem hanyatlik, ami lehet igaz is, a játék lehet jó lenne még csak már nem ezekkel az emberekkel, mert ez így olyannak tünt, olyan sebesség különbség volt a két csapat között, mint az öregfiúk vs aktív focisták meccsen szokott.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 1., hétfő 10:40

Ramost egyszerűen nem értem, hogy engedhették a büntetőpont közelébe. Kinek az ötlete volt ez? Vannak nála jobb pontrúgók.
Ramos egyből elkérte a labdát és indult a büntető pont felé.Nem fogják azt mondani neki,hogy "nem kéne".Szóval Ramos akarta lőni,általában ilyenkor nem szólnak az edzők,se a játékosok,mert elvileg aki elkéri a lasztit az érzi a legjobban. :mrgreen:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 1., hétfő 10:23

A legszánalmasabb érv, amikor valaki azzal hozakodik fel, hogy hát ez csak egy KK kupa nem is számított annyira a spanyoloknak nekik már úgy is minden zsebben volt. Na ezek az emberek most kapnak tőlem egy virtuális pofánb*szást. Ott voltak a spanyolok a döntőben és tönkre lettek verve. Ráadásul a nagy Bosque azt se tudta mi merre hány méter és mit csináljon. Hát persze, hogy nem tudta, mert mihenst nem ők birtokolják a labdát 80-20%-ra és megy a tili-toli akkor eluralkodik a káosz és teljes tanácstalanság van. A brazilok MEGÉRDEMELTEN nyerték meg ezt és 90 percen keresztül ők domináltak.

Ramost egyszerűen nem értem, hogy engedhették a büntetőpont közelébe. Kinek az ötlete volt ez? Vannak nála jobb pontrúgók.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 1., hétfő 10:16

Annyira nem temetném a spanyolokat,volt vagy 3-4 100as ziccerük,a braziloknak meg 2 mákos góljuk, ez a Fred meg..   Érdekes volt amúgy,hogy a brazilok sem örültek annyira a végén,a spanyolokon meg kb az látszott,hogy na és
Vegulis minden vereseget meg lehet magyarazni igy. A spanyoloknak mar regota logott a levegoben egy ilyen veres,abban igazatok van,jokor jott nekik meg ez,a VB-n azert ez durva lett volna. Most meg javithatnak...
:goat:

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 1., hétfő 9:55

Akkor most megkezdődhet 1 éven keresztül az ömlengés a brazilokról. Gondolom most már a spanyolok sztárolása el fog felejtődni, a spanyol-német VB álomdöntőt felváltja a brazil-német

Amúgy a spanyoloknak pont jókor jött a pofon. Ha megnyerték volna ezt a döntőt akkor a VBt is ezzel az alibi csapattal játszottak volna végig. Így VdBnek megjöhet az esze és a nem kezdőbe való játékosoktól megszabadulhat

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 1., hétfő 9:26

Összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... N3EUVzswMo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. július 1., hétfő 9:24

Annyira nem temetném a spanyolokat,volt vagy 3-4 100as ziccerük,a braziloknak meg 2 mákos góljuk, ez a Fred meg.. :lol: :lol:
Érdekes volt amúgy,hogy a brazilok sem örültek annyira a végén,a spanyolokon meg kb az látszott,hogy na és? :D
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 1., hétfő 9:20

Marky írta:ezt kellett volna nekünk is és akkor már rég visszaadtuk volna az 5-0-át.
Szerintem mikor B csapattal vertük őket, már visszaadtuk :mrgreen:

Valaki egyébként egy összefoglalót tudna dobni? Nem nagyon találok, meccs meg sajnos későn volt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 1., hétfő 9:17

az egész meccs egy clásicot idézett, a spanyolok tologattak, de szinte semmi veszélyt nem jelentettek a kapura, a brazilok pedig 3-4 húzásból felértek a kapu elé. a különbség annyi volt, hogy nem tököltek és beverték a helyzeteket... ezt kellett volna nekünk is és akkor már rég visszaadtuk volna az 5-0-át.
neymar hatalmas játékos lesz, ezt már a vak is látja. kegyetlen üzletet csinált vele a barca. erőszakos, nem csak sétálgat, technikailag és sebességben és észben is a mezőny fölött volt.
a brazilok ezzel a győzelemmel kicsit feljebb kerültek az esélyesek listáján, a hazai pálya betolja őket az elődöntőbe minimum.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 1., hétfő 9:04

Mondjuk a provokálók nem tudom hogyan maradhattak büntetlenül
Honnan tudod, hogy büntetlenül maradtak? :)

Az eredmény pedig örömmel tölt el. Neymarral meg lesz bajunk, nem kevés, mondhat akárki akármit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 1., hétfő 9:00

Visszaolvastam pár oldalt, hát amit itt páran leművelnek, mintha VB döntő lett volna :lol: Mondjuk a provokálók nem tudom hogyan maradhattak büntetlenül :hmmm:

A meccsről. Nagyon jók voltak a brazilok, de az eredmény túlzó. Szerencse is volt bőven, sajnos kicsit torzult képet kaptunk az eredménnyel. Ennek ellenére örülök neki, picit talán csillapodott a nyomás, megmutatta a Selecao, hogy ők is a térképen vannak és számolni kell velük.
A spanyolok viszont többet húzhatnak ebből a vereségből, ha VDB kinyitja a szemét és frissíti picit a keretet. A szisztéma jó, viszont túlságosan is jóllakott ez a válogatott. Xavit kevesebbet nyomatnám, Arbeloát meg Silvát pedig kivenném. Utóbbit a válogatott közeléből is eltávolítanám. De abszolút nincs akkora változásokra szükség, mint amit itt páran írtak, nem értem miért a világvége hangulat..?

Felmerült a kérdés, hogy Lucas/Hulk. Nos, itt azt mondom, Hulk azért kezdő, mert az ő stílusa jobban illik a képbe. Nem azért, mert jobb. Lucas teljesen más stílusú, inkább a játékot, a passzt keresi. Hulk pedig befelé tör, egyenest a kapura és Scolarinak kell egy direktebb játékos, mert különben csak a zsuga meg a csel menne a meccseken.

Mindenesetre örülök, mert jó úton jár a Selecao. A VB-re ez a kisebb kupagyőzelem löketet ad és mindenképp az első 4-be várom őket. Persze, ez változhat, ha útközben jön egy német vagy egy spanyol csapat, de ezek tipikusan azok a fifti-fifti meccsek leszek.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 1., hétfő 8:51

Mi lehetett itt a fórumon az éjjel :lol: :lol: :lol:
És mi lesz még ma :lol:

Kicsit későn volt nekem a meccs, nem láttam sajna, most néztem meg az összefoglalót, meg olvastam beszámolókat.
Kicsit megszúrták a spanyolokat. Ilyen ez, amikor semmi nem jön össze gondolom (kihagyott tizi, béna gól a 2-ik percben). Nem ki lelki előny lesz a braziloknak a hazai pálya, bár egyben teher is.

Ez a Fred eszméletlen koca ember, mi volt ma is az első gólja, eszem megáll.

Látom Arbeloa elkezdte a barátkozást Neymarral :lol:

Mivel nem láttam a meccset nem tudom mit kellett volna másképp csináljanak a spanyolok, de egy más kezdőcsapat nem ártott volna az biztos.

Meglátjuk majd mit húz a bajszos, de nem érzi ő ezt a tiki-takát azt látom. Majd szépen áttér a 2 szűrőre figyeljétek meg.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 1., hétfő 8:32

ericco írta:Iker meg egy centivel sem lett jobb kapus. Tavaly sem azzal volt a baj, hogy belefásult, egyszerűen a képességei kopnak, ahogy öregszik, főleg azok, amelyekkel idáig is gond volt. Maradt egy nagyon jó vonalkapus, jó reflexekkel, de összességében kevés. Ívelések, kirúgások, 5-ösben horror. Nagyon remélem, hogy nem lesz automatikusan első számú kapus Ancelottinál. A többi spanyolról kb. mindent leírtatok. Van egy év helyrehozni a dolgokat, és pár játékost végre elfelejteni.
megspóroltál nekem egy posztírást :)

lehet, hogy ha ezt is behúzzák (D. Luiz nem ér oda a gólvonalra, stb.), maradt volna minden a régiben, és a VB-n menthetetlenül felsülnek. Így viszont biztos vagyok, hogy levonják a következtetéseket és húznak valami újat. Mint ahogy a Barca is lenyúlt egy Neymart (tényleg nagyon jó ez a gyerek, nem néztem ki belőle, hogy ezen a szinten ilyen penge lesz), a spanyolok is előhúzhatnak pár új kártyát.

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. július 1., hétfő 8:11

de ki volt az az idiota aki ramosnak adta a 11-est? :lol:

Vissza: