Látom jó Real-drukker szokás szerint ilyenkor a legtöbben az öltözői szekrényeket is lecserélnék
Amúgy komolyra fordítva a szót, Arbeloa-t tényleg el kell zavarni a válogatott kilóméteres körzetéből is. Az egy dolog, hogy a támadások támogatásában egy újszülött kiscica is lekörözi, de a döntő világossá tette, hogy az alapvető feladatát, a védekezést is képtelen megoldani. A második gólnál figyeljétek meg: lejön Neymarról, és elfut arra az emberre, akit rajta kívül már 2-3an fognak. Neymarnak még arra is volt ideje hogy megdörzsölje a szemét a csodálkozástól hogy 5-6 méterre ember nincs körülötte, 10 méterre a kaputól. És kb minden egyes esetben eljátszotta ezt, full üresen hagyta az emberét.
Azpilicueta is ugyanezt játszotta el, de ő még fiatal, úgyhogy én még nem írnám le.
Iker....jó kérdés, nagy kedvencem, nálam mindig ő lesz A kapus, de azért látok a szememtől. A második gólnál világos hogy azt Iker termetével ember ki nem szedte volna- Az első meg a harmadikra mondhatjuk hogy benne volt, akár kihagyás akár más miatt, de én azokban sem őt tenném meg a legnagyobb hunyónak.
Nagyon kellene egy vérbeli csatár, mert Torres lassan önmaga komédiája lesz, és Villa sem a régi már. Egy olyan ember, aki nem kapus mellett begurítja, hanem be is tudja vágni, mint a sz*rt (kb ahogy Neymar csinálta). Jelen pillanatban én legalábbis ezt nagyon hiányolom a spanyolok játékából.
Egyébként grat a braziloknak, most lezsugázták a spanyolokat, de azt hozzátenném, hogy a spanyol védelem gyakorlatilag nem létezett a meccsen. Kulcspillanatban olyan amatőr hibát egyszer sem lehet csinálni, amiből itt minimum 3-at is csináltak, azokról nem is beszélve amiből szerencséjükre nem lett gól.