Diego López - 25

Archívum
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Diego López - 25

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. augusztus 11., hétfő 23:44

R.M.C.F írta:Azért ez még mindig nem tudom megemészteni.

Navas szóba kerül........oké,szuper kapus,iker biztos elmegy. Kell akkor.

Navas ügye áll......gyanús kezd lenni.......gondolom vita kezdett kialakulni,Lopez nem akart elmenni.

Lopez a sarkára áll...........navast megveszik nagy nehezen.....hogy nyomás gyakoroljanak lopezre,végig őt akarták eladni.

Iker maradni akar....lopez is....vita van.

Iker győz,ő a leyendas....

Lopezt ingyen is elengedik,ami nekem azt jelenti: Menj,mindegy hová,mennyiért csak menj innen....gusztustalanok.

Miért?
Egy válaszom lehet rá,Ikernek DL mellett már nem kellett sok sót megennie,és igy "új vendég mosogat jelszó alatt" tudta a vezetőség visszaadni ikernek a kezdő poziciót....aztán majd lesz ami lesz....

Konklúzió: 10 milla bukó,azért hogy ikernek legyen még egy esélye....a klubnak meg nagyon nagy problémája továbbra is.

Arbeloa meg: :salute: :salute: :salute: a valaha volt legnagyobb egyén,aki előtt le lehet borulni a twitteres bejegyzése miatt. Az bátorság volt.
A következő akit ki fognak vágni az ezért majd ő lesz. :he:

Engem is nagyon mélyen érintett meg, hogy elengedtük Diegot . . . Egyszerűen minden észérv ez ellen szól. :(

Tényleg undorító, amit művelt vele a klub.
Iker pedig újfent sikeresen csökkent, mint ember a szememben, amit Joseval is leműveltek ketten.... na mindegy.
Sokan pont ezért is mondják, hogy jobb, ha nem ismered meg a példaképeidet.
Mi egy picit "megismerhettük"

BTW Arbeloa mit rakott ki? :hmmm:
ZIDANE

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. augusztus 11., hétfő 23:07

sok siker a Milanban!

egy normális szituációban iker elfogadja hogy ő a cserekapus,
és még 2-3 évig maradhatott volna ez a két kapus a csapatnál---

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 11., hétfő 22:23

Realista24 írta:
lordgabi írta:Fel a fejjel, a legeslegjobbakat Diego! :agree: :)
Legalább írnátok spanyolul az ilyet, ha már úgy gondoljátok, hogy olvassa :mrgreen: :|
Ha ezt a fórumot akarja olvasni tanuljon meg magyarul wazze :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 11., hétfő 22:19

Azért ez még mindig nem tudom megemészteni.

Navas szóba kerül........oké,szuper kapus,iker biztos elmegy. Kell akkor.

Navas ügye áll......gyanús kezd lenni.......gondolom vita kezdett kialakulni,Lopez nem akart elmenni.

Lopez a sarkára áll...........navast megveszik nagy nehezen.....hogy nyomás gyakoroljanak lopezre,végig őt akarták eladni.

Iker maradni akar....lopez is....vita van.

Iker győz,ő a leyendas....

Lopezt ingyen is elengedik,ami nekem azt jelenti: Menj,mindegy hová,mennyiért csak menj innen....gusztustalanok.

Miért?
Egy válaszom lehet rá,Ikernek DL mellett már nem kellett sok sót megennie,és igy "új vendég mosogat jelszó alatt" tudta a vezetőség visszaadni ikernek a kezdő poziciót....aztán majd lesz ami lesz....

Konklúzió: 10 milla bukó,azért hogy ikernek legyen még egy esélye....a klubnak meg nagyon nagy problémája továbbra is.

Arbeloa meg: :salute: :salute: :salute: a valaha volt legnagyobb egyén,aki előtt le lehet borulni a twitteres bejegyzése miatt. Az bátorság volt.
A következő akit ki fognak vágni az ezért majd ő lesz. :he:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 11., hétfő 21:58

lordgabi írta:Fel a fejjel, a legeslegjobbakat Diego! :agree: :)
Legalább írnátok spanyolul az ilyet, ha már úgy gondoljátok, hogy olvassa :mrgreen: :|
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 11., hétfő 21:57

Fel a fejjel, a legeslegjobbakat Diego! :agree: :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. augusztus 11., hétfő 21:03

:taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :agree: :salute:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 10., vasárnap 10:40

Ott legalább megbecsülnek majd!
Hát én meglepődnék. Nem kellett érte fizetni, és van értéke, valószinűleg amint lehet, pénzzé teszik. Jó nekik egy ingyen Lopez, de inkább az ingyen mint a Lopez.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 10., vasárnap 9:58

Irány Milánó!
Ott legalább megbecsülnek majd!
:salute: :hmmm:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 9., szombat 23:34

@RMCF:

Jose Mourinho?

A pozitív/negatív elfogultság nálad ugyanúgy megfigyelhető. Ha valakit kedvelsz (Mou), mellette minden körülmények között kiállsz.
Ha valakit nem (Del Bosque), őt teljesen lehúzod,az egész pályafutására nézve.
Egyiket kedvelem,a másikat nem.....ez igy van...talán tudjátok is miért..... de nem megyek bele, a két alak szakmai megitélése a szimpátiámtól független. A játékosok megitélése is,ezt persze vitatják sokan,mert elképelhetetlennek tartják,és magukból indulnak. Én meg ismerem magam,a gondolataimat ...és mást mutatnak. Ezeket megpróbálom kifejezni,jól vagy rosszul.
Azt aláirom,hogy vannak akikeket vehemensebben védek,mint pl JM,de ennek az oka,a sok gusztustalankodás,lenézés amit itt kapott.
DE JM csak egy.....számos más példa is lehet. Viszont ha véleményeznem kell,pl a munkáját amit itt csinált,100%osan elfogaltlanul itélem meg,nyilván a magam kis eszéhez mérten.
VDB dettó. Már 4 éve kilátszott a bugyogója az öregnek,és meg is láttam a csunyáját.

Ibránál viszont számomra nagyon ellenszenves, ahogy a volt klubjáról beszél, még akkor is, ha az a Barcelona.
OLvasd el a könyvét,és valós képet kapsz róla,hogy milyen valójában...mit gondol magáról,mit miért tesz....és másként nézel rá talán. Egy tök őszinte szív lélek srác.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. augusztus 9., szombat 23:14

dzsi91 írta:AZ ilyen Mourinho Ibra szerű emberekre azért érdemes odafigyelni, akár szimpatikusak akár nem...általában pont azért nem szimpatikusak mert mindig kimondanak mindent őszintén legyen az pozitív vagy negatív.
Erősen off, de filozofálok egyet. :)
Szerintem az őszinteség egy túlértékelt tulajdonság, és önmagában se nem jó, se nem rossz. Ha jóindulattal és empátiával társul, akkor értékes, olyankor igenis ki kell állni, el kell mondani, amit akarunk. Ha viszont valaki az ostoba, kicsinyes gondolatait akarja ráhányni a világra, mindenki jobban jár, ha inkább magában tartja.

Mourinhónál ezt a tendenciát rá lehet ezt fogni a showmanshipre, bár hosszú távon unalmas, Ibránál viszont számomra nagyon ellenszenves, ahogy a volt klubjáról beszél, még akkor is, ha az a Barcelona. Mondom ezt úgy, hogy mint sportolót kedvelem, és az elmúlt évtized legjobb befejezőcsatárjának tartom.

On:
Sajnálom Diegót, becsületesen és magas színvonalon tette a dolgát, miközben egy rossz szót nem hallottunk tőle. Ilyen egy profi sportoló. Egyetértek azokkal, akik Ikert küldték volna el helyette.

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 9., szombat 22:52

@dzi91:

Önérdek.

Arbeloa Mourinho távozásával és Carvajal érkezésével vált ennyire "őszintévé".

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 9., szombat 22:45

AZ ilyen Mourinho Ibra szerű emberekre azért érdemes odafigyelni, akár szimpatikusak akár nem...általában pont azért nem szimpatikusak mert mindig kimondanak mindent őszintén legyen az pozitív vagy negatív.

Arbeloa is ilyesmi fazonnak tűnik, ezé a figurák nen szoktak sablon szarokat nyomni, hazudni meg mi okuk lenne?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealMiki

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 9., szombat 22:32

@RMCF:

Jose Mourinho?

A pozitív/negatív elfogultság nálad ugyanúgy megfigyelhető. Ha valakit kedvelsz (Mou), mellette minden körülmények között kiállsz.
Ha valakit nem (Del Bosque), őt teljesen lehúzod,az egész pályafutására nézve.

Ami a legendáinkat illeti, hadd idézzem megint a Zidane- példát.
Tudom, hogy neked Zidane az abszolút kedvenced. Nekem ő Raúl mögött a második egy all time rangsorban.
A 2006-os vb életem egyik legnagyobb futball- élménye volt. Imádtam Zidane-t nézni, soha nem felejtem el.
A vége viszont ocsmány lett. Méltatlan. Egy vb- arany múlt rajta.
Érdekel valakit? Biztos nem.
Ha bárki idejönne rendszeresen Zidane- t szidni a Materazzi- fejes miatt, elhajtanánk és kiröhögnénk.
Attól még tény, hogy a vége sajnos borzasztó lett.

Ugyanígy, egy Iker Casillas 15 éves pályafutását én csak értékelni tudom.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 9., szombat 22:10

Én JM nak hiszek. De ez nem fontos.

A kedvencemet meg soha sem helyeztem a klub elé. soha.

RealMiki

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 9., szombat 21:59

@dzsi91 és füst:

Mindkettővel egyet lehet érteni.

@ziro4vr:

Ez nem jó érv. Minden egyes fórumozó hajlamos a kedvencét (ideiglenesen) a klub elé helyezni.

Emellett kevés olyan hsz-t olvastam, ami kezdő státuszt követelt Ikernek.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 9., szombat 21:55

Casillas teljesítménye nem elég a madridi kezdőkapuba
Van valaki aki ezt vitatja? Ha nem lesz jobb mint Navas, kezdő sem lesz. Tavaly sem volt bérelt helye, idén sem lesz.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 9., szombat 21:48

füst írta: De ez hülyeség.... Mourinhóval a fél keretnek gondja volt, miért Ikerre húzod rá a vizes lepedőt? Arbeloával is pont ez volt a gond, a fél keretnek tele van fele a zoknija, mert Mounak nyalt. Ha bármi személyes konfliktus lenne kettejük között, akkor emlékezz vissza, hogy kronologikus sorrendben hogyan kezdődött; Arbeloa taccsra tette Ikert fél évre.
Lopezzel semmi problémája nem volt Ikernek, és ez odavissza igaz, máskülönben egész évben erről szólt volna a fáma. Csak azóta van fasirt, amióta Perez marasztalta Ikert és utat mutatott Lopeznek. Lopez maradni akart, Perez elküldte, történet vége. Inkább csak az van, hogy minden konfliktust Iker Casillas nevéhez fűzünk.
vagy az, hogy páran egy embert egy intézmény/klub elé helyeznek

csupaszítsuk le a dolgot: Casillas teljesítménye nem elég a madridi kezdőkapuba. a többi már mellékág vagy személyes vélemény, de a lényeg ez
Nem illik.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 9., szombat 21:44

Amit látunk és tapasztalunk is az az ,hogy minden egyes probléma amit olvasunk minden konfliktus amiről infót kapunk Casillas nevéhez fűződik
De ez hülyeség.... Mourinhóval a fél keretnek gondja volt, miért Ikerre húzod rá a vizes lepedőt? Arbeloával is pont ez volt a gond, a fél keretnek tele van fele a zoknija, mert Mounak nyalt. Ha bármi személyes konfliktus lenne kettejük között, akkor emlékezz vissza, hogy kronologikus sorrendben hogyan kezdődött; Arbeloa taccsra tette Ikert fél évre.
Lopezzel semmi problémája nem volt Ikernek, és ez odavissza igaz, máskülönben egész évben erről szólt volna a fáma. Csak azóta van fasirt, amióta Perez marasztalta Ikert és utat mutatott Lopeznek. Lopez maradni akart, Perez elküldte, történet vége. Inkább csak az van, hogy minden konfliktust Iker Casillas nevéhez fűzünk.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 9., szombat 21:32

RealMiki írta:Nincs szükség boszorkányüldözésre.
A Mou vs Iker vita valójában Mou vs Iker&Ramos vita volt.
Emellett Mou távozásakor mindenki önérdekből választott oldalt.Pepe Mou ellen, Arbeloa Mou mellett szólalt fel.
A Lopez-Iker kapcsolatról semmit nem tudunk, de amellett mindenki elsiklik, hogy olyan hír is volt, miszerint Iker bejelentette távozását a vezetőségnek, akik nem fogadták el azt.

Mondom ezt úgy, hogy a mai sajtóhírek(feltéve, hogy igazak), tényleg méltatlanok egy madridistához és csapatkapitányhoz.
Engem itt már kurvára nem érdekel mi az igazság úgy se tudjuk meg soha, hogy kinek van igaza, ki mit csinált és mit nem stb... Amit látunk és tapasztalunk is az az ,hogy minden egyes probléma amit olvasunk minden konfliktus amiről infót kapunk Casillas nevéhez fűződik. Innentől kezdve én annyit látok ,hogy Iker egy probléma forrás legyen akármekkora madridista, számomra ő nem lesz kevesebb ettől a 2-3 év bohóckodásától, Raúl se lett az, de itt volt az ideje lépni, egy tökéletes búcsú lett volna a 10ikkel... azt is megértem ,hogy nehéz nem vetem meg ezért, nem sok mindenki szállt ki időben.Csak már egyszerűen nem ad pluszt a Madridnak, a karszalag sincs jó helyen nála(soha nem is volt, nem az a csk típus) és az 1es mezszám se. Megutálni én nem fogom mert 10 év még mindig odabasz annak a pár rossz évnek, csak aztán nehogy a pár rossz évből végül sok rossz év legyen. Ha már így alakult és elment Lopez vagy basszon oda a régi Iker(persze ez csak egy álom szerintem) vagy jöjjön Navas...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: