Utazás Madridba
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Utazás Madridba
Koszi!
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
[email protected]node írta: Ugyanez engem is érdekelne. Pont úgy jártam, mint Kercsó.
Elvileg itt kapcsolatba lehet lépni velük
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Ugyanez engem is érdekelne. Pont úgy jártam, mint Kercsó.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Peñan keresztül? van esetleg kontaktod oda?KovaLlos írta:Celta Vigo ellen valami egyesületen keresztül kaptunk 4 egymás mellé szóló jegyet .Kercsó írta: készülünk a Celta elleni meccsre. hatan mennénk.
hárman rendelkezünk Premium tagsággal, 10kor nyitott a "piac"
egyikünk se kap jegyet... kezdjünk pánikolni?
elengedtük, hogy egymás mellé üljünk, szinte még azt is, hogy egy szektorba legyünk. de bullshit, hogy nincs teltház szinte soha, még se tudunk legalább 1 jegyet venni
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A lényeg a kitartás és a gyakori próbálkozás. Nem ismerem az oldal működési elvét de időről időre folyamatosan szabadulnak fel a helyek, azokat kell megcsípniKovaLlos írta:Lipcse ellen mi is így jártunk,de annyiszor frissítettuk az oldalt, hogy végül sikerült 4 jegyet is vennünk, szóval semmiképp se adjátok fel. Celta Vigo ellen valami egyesületen keresztül kaptunk 4 egymás mellé szóló jegyet .Kercsó írta: készülünk a Celta elleni meccsre. hatan mennénk.
elengedtük, hogy egymás mellé üljünk, szinte még azt is, hogy egy szektorba legyünk. de bullshit, hogy nincs teltház szinte soha, még se tudunk legalább 1 jegyet venni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Lipcse ellen mi is így jártunk,de annyiszor frissítettuk az oldalt, hogy végül sikerült 4 jegyet is vennünk, szóval semmiképp se adjátok fel. Celta Vigo ellen valami egyesületen keresztül kaptunk 4 egymás mellé szóló jegyet .Kercsó írta: készülünk a Celta elleni meccsre. hatan mennénk.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
készülünk a Celta elleni meccsre. hatan mennénk.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Aki látta e régi/régebbi tourt az tudja,hogy ez a mostani a nyomába sem érhet,gondolok itt ez alatt:kispad,öltöző kilőve,sokkal közelebb hozta a régebbi meccsek hangulatát például amikor a BL meccseket játszották vissza(gondolok itt a Puskásra mikor beszél),az egész nekem most olyan mintha jó ok itt voltál láttad azt ennyi....Dupla D írta:A tourt kifejtenéd miért volt csalódás?tcskhun írta: Sziasztok! Kint voltam a meccsen es előtte voltam touron… nem éri meg most! Csalódás volt a régi tourhoz képest! A meccsen a hangulat az nagyon jó volt(nem értettem amúgy,hogy a Ramost miért fütyülték) de az első félidő végén azért szólt a korrupcion a birokra! Ja,meg rengeteg magyar volt kint a stadionban… Luka gólja meg egy hatalmas robbanás volt! Ennyi az összegzésem a meccsről!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
A tourt kifejtenéd miért volt csalódás?tcskhun írta: Sziasztok! Kint voltam a meccsen es előtte voltam touron… nem éri meg most! Csalódás volt a régi tourhoz képest! A meccsen a hangulat az nagyon jó volt(nem értettem amúgy,hogy a Ramost miért fütyülték) de az első félidő végén azért szólt a korrupcion a birokra! Ja,meg rengeteg magyar volt kint a stadionban… Luka gólja meg egy hatalmas robbanás volt! Ennyi az összegzésem a meccsről!
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Sziasztok! Kint voltam a meccsen es előtte voltam touron… nem éri meg most! Csalódás volt a régi tourhoz képest! A meccsen a hangulat az nagyon jó volt(nem értettem amúgy,hogy a Ramost miért fütyülték) de az első félidő végén azért szólt a korrupcion a birokra! Ja,meg rengeteg magyar volt kint a stadionban… Luka gólja meg egy hatalmas robbanás volt! Ennyi az összegzésem a meccsről!
- whitemadrid
Amúgy Realista24 es a többiek akik regi motorosok.
Nem szoktatok közösen meccsre menni ?
Vagy nem lehetne osszehozni ?
Szerk.:
Realista, koszi a sok kerdesre a választ.
Nem szoktatok közösen meccsre menni ?
Vagy nem lehetne osszehozni ?
Szerk.:
Realista, koszi a sok kerdesre a választ.
- h3x0r
2050-ig mindenkepp varj.Remy írta: Meg mindig nem teljes?
Van esetleg arrol valami info, hogy mikor lesz teljes a stadiontura? Tesomat csak nem viszem ki igy…
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Bizony! Én már nagyon kíváncsi vagyok az új stadionra! Bár a régi is brutál szép volt! Azt meg kétlem, hogy az új stadiontúra rövidebb, vagy kevésbé látványos lenne...Realista24 írta:Sajnos nem a teljes stadiontura, amit kaptal, mert az valami parade, es legalabb egy ket oras program.Voltunk stadiontúrán, hát... azt nem ereztem akkora durranásnak, de mivel első alkalom befizettem.
Kb 20p lett volna az egész ha nem ülünk ki a lelátón egy kicsit.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg mindig nem teljes?
Van esetleg arrol valami info, hogy mikor lesz teljes a stadiontura? Tesomat csak nem viszem ki igy…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sajnos nem a teljes stadiontura, amit kaptal, mert az valami parade, es legalabb egy ket oras program.Voltunk stadiontúrán, hát... azt nem ereztem akkora durranásnak, de mivel első alkalom befizettem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- whitemadrid
Igen már irtam egy kisebbet az értékeldbe.RealVazquez írta:Na hogy sikerült a meccsnézés? írtál a meccsről, hogy élőben milyen volt, hogyan láttad a csapatunkat és az ellenfelet… sikerült egymás mellé ülni? Gondolom voltak azért üres székekwhitemadrid írta:
Ez így nagy kibaszas
Hát én kb. 2002 óta követem a csapatot, és ez volt az első meccs amit a Bernabeuban láttam előben.
Hat egy regi álom vált valóra.
Nagyon sok mindenre nem emlékszem mert nagyon izgultam...
De pl az első félidő hosszabítását mar nem neztem meg, mert annyira felbaszott, hogy erre kellett ki jönnöm.
Nem voltam egyedül
Már jó korán beültünk a stadionba, meg néztük a bemelegitést, imadták a nezők, tapsoltak stb. Óriási volt.
Aztan elkezdték bemondani a kezdőt de a neveket nem teljesen a végét a nézők fejeztek be ( meg is van videón)
Kapanal kb. síri csend.
Kroos és Bellinghamnél kb. felrobbant a stadion.
A bíró rendesen kapta a füttyöt sokszor meg a csapat is ahogy lefujták az első félidőt.
Be kellett fognom a fulem...
A kispaddal szemben ültünk harmadik karéj (vagy hogyhìjják ) es közepén 502 szektor.
Tökéletesen lattunk mindent, nem volt messze, pont közepen es a jegy is 100eur volt. Tökéletes.
Ultrák nagyon jó hangulatot csinálnak.
A meccsről meg ami nagyon latvanyos volt, hogy kevés a mozgás, Kroos nem egyszer mutogatott, hogy basszus valaki induljon mar vagy , hogy huzzák szét őket.
Aki szerintem gyenge volt az Nacho de nem is jott ki a masodik felidőre meg talán Rodrygo.
Ami még feltűnt, amkor Cama bejott es a legvégén egymás utan elkövetett 2 szabálytalanságot ami nagyon buta dolog volt 2:2 nél amikor mar az Almeria semmit nem akart csak húzni az időt.
Sokszor nagyon csúnyán rajatszottak az Almeria jatékosok.
Voltunk stadiontúrán, hát... azt nem ereztem akkora durranásnak, de mivel első alkalom befizettem.
Trófeákat szepen végig néztük, meg volt a falon egy kis idő vonal ami nagyon tetszett.
A libabőr az a Zidane kapaslövés RC beadásából a Bl. Döntőben ami ment egy kijelzőn es alatta ott volt a cipő amiben lőtte.
A másik libabőr a 10.ik es a tripla az gyönyörű.
Es kb. ennyi.
Utana lehetett leulni a lelátóra (második karéj).
Mentünk tovább, itt volt lehetőség képet csinálni egy Bl. Serleggel es utána pedig egy zöld háttér előtt egy altalad választott játékossal. Ez király volt, h lesz ilyen képünk csinaltattunk is párat.
Es ennyi volt a túra... Igy erre azt mondanám, hogy hát jó jó de szerintem kevés.
A túra végén belépsz a RM. shoppba ahol rengetegen vannak es amit készítettél kepeket itt lehet kinymtattatni.
Na itt ez meglepetés volt, hogy milyen osszeget kérnek egy ilyen képért. Hat nem olcsó úgy, hogy ugye egy túrát is kifizettél.
A shop az drága, egy mez 185 euró. Ugy voltunk, hogy jövünk ki es veszünk mezt. Nem vettünk.
Az a baj, ha egyszer így elkap a hangulat nem birsz le állni... Mar nezem a következő lehetőséget egy meccsre idén.
Madrid szép de nagyonnagy, megneztük a Cibelest, a parkot, Plaza de mayor, meg még sétáltunk sok felé.
Mindenkinek ajánlom aki még nem volt kinnt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára whitemadrid 2024. január 22., hétfő 18:48-kor.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na hogy sikerült a meccsnézés? írtál a meccsről, hogy élőben milyen volt, hogyan láttad a csapatunkat és az ellenfelet… sikerült egymás mellé ülni? Gondolom voltak azért üres székekwhitemadrid írta:Ez így nagy kibaszaskodo írta: Hét elején még teljesen sold out volt a mai Almeria elleni meccs. Most ránéztem és még egymás mellé is lehet venni jegyet.
- whitemadrid
Ez így nagy kibaszaskodo írta: Hét elején még teljesen sold out volt a mai Almeria elleni meccs. Most ránéztem és még egymás mellé is lehet venni jegyet.
Hét elején még teljesen sold out volt a mai Almeria elleni meccs. Most ránéztem és még egymás mellé is lehet venni jegyet.
- whitemadrid
2 kellene csak, nem muszáj egymás mellé, de legalább egy szektorban legyen.Realista24 írta:Hany jegy kell? Mostanaban az altalanos tapasztalat, hogy egymas melle ket jegyhez nagy szerencse kell, a korabban leirt okok miatt.whitemadrid írta:
Az nem hangzik jól szinte nincs is hely...
Mennyi a realitasa , hogy ebből meg szabadul fel vagy mondanak le ?
Reggel ott kell lenni tizkor, elotte mar ki tudod nezni, hogy hol vannak helyek (ha meg vannak), es celiranyosan odamenni, kosar es fizetes, nem ugralni a szektorok kozott.
Talan korabban irtam mar, hogy volt olyan, hogy az ido elorehaladtaval szabadultak fel jegyek tucatjaval, szoval itt mindenkinek maganak kell tudnia, hogy mit es mennyit rizikozik a jegyekkel.
Este még át nézzük, de eddig elég lehangolo a dolog, hogy hiaba a madridista kartya is ugy is nehéz lesz.