FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
ferni

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 29., péntek 12:54

adam_1519 írta: Sziasztok,
Olvasni szoktalak csak titeket, tippeket szeretnék kérni, hogy hogyan lehet hatékonyabbnak lenni FUT-ban? Elég zavaró, hogy az ellenfélnél olyan játékosok futkároznak akiknek az ára bőven 100K fölött vannak. Hogy lehet ez? Ennyi pénzt ölnek bele? Vagy valamit én csinálok rosszul, hogy nincs ilyenre COIN-om? :D

Bármilyen tippet szivesen veszek.

Ilyen a csapatom jelenleg:
https://www.futbin.com/22/squad/2294610
SBCket csinálni folyamat, játszani, WL, Div Rival, adnak szépen pakkot meg mondjuk nem 0 chemin játszani valakit a csapatodban is hasznos.

Olcsó mindenki is, elég jó csapatokat lehet építeni elég hamar, aztán jön a szakadék egy idő után, ahol Bappé, Messi, Neymar, CR a kövi lépés már.

Tipp, Morientes csak 220k most, nevetségesen olcsó és köröket ver az ilyen 500k-s icon csatárokra.

Most itt tart a haverom csapata, úgy hogy csak az Ultimate Edition 4600 Fifa pont, ami úgy mond plusz pénz volt ráköltve.

https://www.futbin.com/22/squad/2295174

adam_1519

HozzászólásSzerző: adam_1519 » 2021. október 29., péntek 12:30

Sziasztok,
Olvasni szoktalak csak titeket, tippeket szeretnék kérni, hogy hogyan lehet hatékonyabbnak lenni FUT-ban? Elég zavaró, hogy az ellenfélnél olyan játékosok futkároznak akiknek az ára bőven 100K fölött vannak. Hogy lehet ez? Ennyi pénzt ölnek bele? Vagy valamit én csinálok rosszul, hogy nincs ilyenre COIN-om? :D

Bármilyen tippet szivesen veszek.

Ilyen a csapatom jelenleg:
https://www.futbin.com/22/squad/2294610

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 8., péntek 11:30

ferni írta:
69erssam írta:

Mi történt a játékkal, hogy kb már a nulladik napon ilyen csapatot össze lehet állítani?
250ezret SBCztem össze, csak az alap SBCk amik a játékba vannak alapból nagyon jól hoznak, Marquee is jól hoz, lett nyitva utána egy IF Jesus meg most egy Frank De Jong, a többi meg Div Rival meg FutChamps tudtommal.

SBC nagyon jó dolog csak foglalkozni kell vele.

Pedig úgy jött az a 250 hogy olyan óriásit nem is nyitottam, csak pl minden non rare gold lap 600ért ment az elején.
Aztán mikor az SBC-kből kinyitod a Kroos, Verratti, Rodri 3ast, akkor agyfaszt kapsz. True Story :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 8., péntek 9:14

69erssam írta:
ferni írta: Hát a haveromnak akinek segítettem a csapatot összerakni néztem ma 4 meccsét, 4231, a Goretzka Pogba duó kb magától szűrt, nagyon betegek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
link

Cut Pass Lanes elég jól megy náluk
Mi történt a játékkal, hogy kb már a nulladik napon ilyen csapatot össze lehet állítani?
250ezret SBCztem össze, csak az alap SBCk amik a játékba vannak alapból nagyon jól hoznak, Marquee is jól hoz, lett nyitva utána egy IF Jesus meg most egy Frank De Jong, a többi meg Div Rival meg FutChamps tudtommal.

SBC nagyon jó dolog csak foglalkozni kell vele.

Pedig úgy jött az a 250 hogy olyan óriásit nem is nyitottam, csak pl minden non rare gold lap 600ért ment az elején.

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. október 8., péntek 7:41

ferni írta: Hát a haveromnak akinek segítettem a csapatot összerakni néztem ma 4 meccsét, 4231, a Goretzka Pogba duó kb magától szűrt, nagyon betegek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
link

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. október 7., csütörtök 22:51

kiserik írta: És nem unalmas minden meccset a PSG-MU páros ellen nyomni? :mrgreen:
Ez valótlanság, 21-ben senki nem volt MU-val! :mrgreen:
Jogos a felvetés.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 7., csütörtök 22:32

Hát a haveromnak akinek segítettem a csapatot összerakni néztem ma 4 meccsét, 4231, a Goretzka Pogba duó kb magától szűrt, nagyon betegek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
link

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 7., csütörtök 22:09

Összeállt a csapat: https://www.futbin.com/22/squad/1233159

SB-ben WC szinten remek kis csapat, persze Puskás csak loan. Rivalsot csak hetente 7 győzelemig játszom max, ott Bale-Dembele, Kroos-Valverde, Modric-Berchiche cserékkel operálok. Mendyre még sajnálom a pénzt.
filatáska írta: Amúgy sokszor olvasom, hogy idegeli az embereket a FUT, időt és energiát beleölve. Elég jó fifásnak gondolom magam, 21-ben sima online seasonsbe 50 meccs után buktam az első pontjaim.
A kérdésem, miért nem játszátok sima online seasons-t Reallal? Igazi csapatok, nincs minden poszton futobolond az ellenfélnél, móka az egész. :)
És nem unalmas minden meccset a PSG-MU páros ellen nyomni? :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 7., csütörtök 17:40

filatáska írta: Amúgy sokszor olvasom, hogy idegeli az embereket a FUT, időt és energiát beleölve. Elég jó fifásnak gondolom magam, 21-ben sima online seasonsbe 50 meccs után buktam az első pontjaim.
A kérdésem, miért nem játszátok sima online seasons-t Reallal? Igazi csapatok, nincs minden poszton futobolond az ellenfélnél, móka az egész. :)
Én azt nyomom mikor megunom a futot,nagyjabol marciustól. :mrgreen:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. október 7., csütörtök 17:34

Amúgy sokszor olvasom, hogy idegeli az embereket a FUT, időt és energiát beleölve. Elég jó fifásnak gondolom magam, 21-ben sima online seasonsbe 50 meccs után buktam az első pontjaim.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 7., csütörtök 15:37

16-oson belul low driven shotot hasznaljatok, ott az az OP, kb minden bemegy.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. október 7., csütörtök 15:14

ferni írta: Kapusok nevetségesen OPk, Védők mindent blokkolnak, Timed Finesse túl OP meg az R1+passz is.
+1

Nekem nincs viszonyítási alapom, a tavalyival nyomtam fél évet. Ott a túltolt skillerkedés volt nevetséges, itt viszont nekem túl lassú a játékmenet. Ha beáll valaki védekezni, akkor a kettős falat átlőni is nehéz, annak ellenére, hogy a timed finesse shot nevetséges lett, főleg annak fényében, hogy a 16-oson belülről leadott lövéseket meg úgy védik a kapusok, mintha az életük múlna rajta.
géza írta: Milyen idén a játék?
Összességében szerintem nem vesztesz vele sokat, kicsit már én is bánom, hogy pénzt adtam rá. És természetesen script meg DDA nincs, de a játékosok egyik pillanatról a másikra elfelejtenek engedelmeskedni a controllernek. Aztán lehet csak üldözési mániás vagyok...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 7., csütörtök 14:28

Kapusok nevetségesen OPk, Védők mindent blokkolnak, Timed Finesse túl OP meg az R1+passz is.

chronic

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 7., csütörtök 14:03

géza írta:Milyen idén a játék
Nem jó,de nem is tragikus.
Az elmúlt évek legjobb fifája(ps5).
A hülyeségei megvannak,bár ezek száma is csökkent,tudni kell vele játszani,de a játék fizikája javult bőven,plusz sokat lassult a játékmenet.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 7., csütörtök 13:56

Milyen idén a játék? Én tavaly div 2-ig eljutottam viszonylag hamar, aztán ráment az idegeimre a szétszkriptelt szar, és eladtam a játékot decemberben. :mrgreen:

Az új a polcon pihen megjelenés óta, de nem volt meg az akarat, hogy fel is installáljam a ps-re, szóval még bontatlanul ott áll. Lehet, hogy ha sokan mondjátok, hogy fos, akkor megy is fel eladásra. :mrgreen:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. október 7., csütörtök 13:28

Nekem 4-3-2-1, a szélső támadók stay centrallal, védők alapvetően stay back, de manuálisan felhúzom őket ha úgy adódik és a támadóharmadban emelt passzok. A timed finesse meg elég beteg benne, de azt gyakorolni kellene, ennyi meg nekem nincs benne. Ja, és a players in box nálam 7-esen van, amúgy nem mozdult senki.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

chronic

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 7., csütörtök 13:27

4222
Div 5 átlagos laliga csapat,wl-re nem sikerult kvalizni,kibaszott velem a játék az utolso két meccsen.
Amúgy azt hittem rövidebb lesz idén a wl,erre fel ugye rivalsba 1500 pont utan mehetsz 9kvali meccset,plusz maga a wl 20 meccs. Csodás.

Nekem a játék alapvetően jól megy,tudom mi benne ami működik és ami nem,de nincs annyi időm grindolni meg sbc-zni mint egy ált sulis(ezek nyomják) kölyöknek,szóval nekem marad még jó sokáig a Depay-Dembele-Valverde féle vonulat.. :lol:

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2021. október 7., csütörtök 13:08

Sima 433.
30 meccs alatt div6 teteje egy ócska csapattal.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2021. október 7., csütörtök 12:59

21-ben div 4, gold 3-gold 2-es voltam, de most egyszeruen nem megy a jatek. Nem all ossze valahogy.
Nektek mi valt be tamadasban?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 2., szombat 0:18

Nekem a guaranteed otw packbol Otw Alaba jott, szoval nem is rossz. Eleve bent volt a sima lapja a kezdomben es jol is tolta, szoval orulok neki. Nala csak CR vagy Ramos lett volna a jobb, de nem vagyok telhetetlen. :D

Vissza: