Hattrick
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Hattrick
Nos,a hatodosztályban az első helyen végeztem,11 győzelemmel,2 döntetlennel,és egy,a zárómérkőzésen szerzett könnyfakasztó vereséggel... Így szombaton osztályozó mérkőzést kell játszanom a feljutásért. Verhető az ellenfelem,a középpályán várhatóan én fogok dominálni,de ez még kevés lesz a győzelemhez,főleg az utolsó fordulóbeli meccsemből kiindulva.
A védelmemnek a két szélén kell erősnek lennie majd,mert ott fog támadni. A középpálya nekem középszerű (átlag felett-átlagos) környékén lesz,neki középszerű (átlag alatt)-gyenge (átlag felett) körül lesz...
Aminek örülök,az a plusz bevétel a jegyekből,illetve több játékos fog edzést kapni,pluszba.
A védelmemnek a két szélén kell erősnek lennie majd,mert ott fog támadni. A középpálya nekem középszerű (átlag felett-átlagos) környékén lesz,neki középszerű (átlag alatt)-gyenge (átlag felett) körül lesz...
Aminek örülök,az a plusz bevétel a jegyekből,illetve több játékos fog edzést kapni,pluszba.
- Ceceboy
Gratulálok hozzá!
Látom nagy kiárusítást tartasz
Én csak most értem fel a II.osztályba.
Élek az alkalommal barátságos meccsre kihivhatlak?
Csapatom Real Cece (1647608)
Látom nagy kiárusítást tartasz
Én csak most értem fel a II.osztályba.
Élek az alkalommal barátságos meccsre kihivhatlak?
Csapatom Real Cece (1647608)
- Mszabi
- Kedvenc játékosaid: Christian Eriksen
- Kedvenc csapatod: Liverpool, Real Madrid
Én a lehető legjobban, mert sikerült először megnyernem a szlovák 1. ligát.
Hattrick: Liverpool Reds TM (1123994) | 1. liga (29768)
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nagy csönd van a topikban...
Hogyan zártátok a szezont?
Hogyan zártátok a szezont?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Ceceboy
Sziasztok!
Hozzánk 1 ificsapat kéne fix 4 csapatos bajnokságba 1 meccsünk van még hátra jövő pénteken.
Jelentkezés nálam SOS.
üdv Cece
Hozzánk 1 ificsapat kéne fix 4 csapatos bajnokságba 1 meccsünk van még hátra jövő pénteken.
Jelentkezés nálam SOS.
üdv Cece
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
3 csapat jelenkezését várjuk az ifiligánkba. Jelenleg 9 csapat van és még 3 ember kellene a 12-höz mivel nem vagyunk elegen, így ha valakinek éppen véget ért a bajnoksága az csatlakozhatna.
Felvidéki_Magyar_Ifiliga ID: 455111
Felvidéki_Magyar_Ifiliga ID: 455111
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az utóbbi hetek-hónapok legjobb ifije:
Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Áron Burai.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Gólszerzés képességet is elérhet.
Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Áron Burai.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Gólszerzés képességet is elérhet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Csodálkozol? Amikor ilyen lordgabik ellen játszol,mégis mit vársz?Ezen a héten az edzésnek nem volt jelentős hatása.
Egyébként,meglepően jól állok,simán vezetem a hatodosztályú bajnokságomat,veretlen vagyok,az előnyöm 9 pont a másodikkal szemben,és most hétvégén játszok pont ellene,így tovább növelhetem a fórt Ennek súlyos ára van,mivel a játékosok fizetése rengeteg pénzt visz el,ehhez az eredményhez már-már túl jó játékosokat kellett vennem,éppen ezért most eladom az egyik csatáromat,aki közel nyolcmilliót keres hetente. Az eladással növelem a büdzsét,és csökkentem a fizetéseket,így egy csatárom marad a szezon hátralévő részére,remélem kihúzom vele,egyeneságon feljutok,eladom,és megfontolt igazoláspolitikával fiatalokat fogok venni.
A 10 védőmből 2 már világklasszis,a 2 szélső védőm lenyűgöző szinten van,mindkettőnek remek szélsőjátékkal. Ezt a négyet titániig akarom húzatni,és megtartom őket. A maradék 6 védőm mind saját nevelés,és mindegyiknek van legalább középszerű játékszervezése. Ha befejeztem a védekezés edzést,átállok játékszervezésre,a hat saját nevelésű játékosnak,kiegészítve a piacról 17 éves pár napos játékosoknak felhúzom a játékszervezését,aztán uccu neki.
Ez a terv.
- GT37
Úgy látom, nem igazán fegyelmezett a csapatod, ha szeretnéd, szívesen kölcsönadom az egyik pszichológusomat.lordgabi írta:Fuentealbilla FC - Real Bökény 0-5
Köszi a meccset GT37, a forgatókönyv ismét ugyanaz volt a te szempontodból is, emberelőny az első negyedórától, de sokat most sem tudott kedvezni.
Kösz a meccset, bár azt hiszem, többet nem játszom ellened, folyamatosan rombolod az önbizalmamat.
Viszont legalább sérülés nem történt.
Jövő héten valaki?
Ezen a héten az edzésnek nem volt jelentős hatása.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Fuentealbilla FC - Real Bökény 0-5
Köszi a meccset GT37, a forgatókönyv ismét ugyanaz volt a te szempontodból is, emberelőny az első negyedórától, de sokat most sem tudott kedvezni.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- lordgabi
Kihívás elfogadva, sérülésmentes meccset!
Hála Istennek nagyon jól alakul ez a hét eddig. Több játékosom formája is javult, a nemrég megvett pocsék formájú középpályásom még csapnivaló volt tegnap, ma már középszerű szinten van. A földöntúli kapusom már tapaszos, ismét bevethető. Két középpályásom gólszerzése + az egyik csatáromé ismét fejlődött. Így tovább, kopp-kopp-kopp!
Hála Istennek nagyon jól alakul ez a hét eddig. Több játékosom formája is javult, a nemrég megvett pocsék formájú középpályásom még csapnivaló volt tegnap, ma már középszerű szinten van. A földöntúli kapusom már tapaszos, ismét bevethető. Két középpályásom gólszerzése + az egyik csatáromé ismét fejlődött. Így tovább, kopp-kopp-kopp!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- lordgabi
Rendben!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- GT37
lordgabi, egy újabb visszavágót? Vagy esetleg valaki más?
Fuentealbilla FC (1646134)
Fuentealbilla FC (1646134)
- lordgabi
Köszi a meccset, a fő, hogy nem történt sérülés.
Amúgy én is vegyes csapattal játszottam, sajna még mindig sérült a földöntúli kapusom, de remélem már bevethető lesz a hétvégi bajnokin.
Amúgy én is vegyes csapattal játszottam, sajna még mindig sérült a földöntúli kapusom, de remélem már bevethető lesz a hétvégi bajnokin.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- GT37
Real Bökény - Fuentealbilla FC
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!5-1
Ismét parádézott a B csapatom, jó kis vereség lett ebből is, pedig a 16. perctől kezdve emberelőnyben voltunk. Viszont legalább sérülés nem történt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!5-1
Ismét parádézott a B csapatom, jó kis vereség lett ebből is, pedig a 16. perctől kezdve emberelőnyben voltunk. Viszont legalább sérülés nem történt.
- lordgabi
Köszi, sérülésmentes meccset!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- GT37
Elfogadva, köszi, remélem, jobban sikerül majd a meccs az én szempontomból, mint az utóbbiak.lordgabi írta:GT37, kihívtalak egy barátságos mérkőzésre, hozzám.
Elfogadod?
Hajrá!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nekem talán lesz most egy jobb. Jó szélsőjátéka lehet, és megfelelő védekezés, előbbihez kettő, utóbbihoz egy szint kell. Ha szerencsém van, akkor átadás és/vagy játékszervezésből is megfelelő/jó szinten lehet majd, bár ezeket még nem tudtam kideríteni. Időm szerencsére van, mert 15 év 80 nap körül van.
A 16 évesekkel meg az a baj, hogy 17 év 0 napra nem lehet felhozni, ezért még azokat is eléggé megfontolom. Meg ha elfogadok egy 16 éveset, bedobhat még egy 16 év 100 naposat, azzal sem lehet mit kezdeni (két hete beszoptam ezzel, rúgtam is ki egyből.) 15 év a király, de abból keveset dob. (kettő van összvissz nekem az akadémián.....)
A 16 évesekkel meg az a baj, hogy 17 év 0 napra nem lehet felhozni, ezért még azokat is eléggé megfontolom. Meg ha elfogadok egy 16 éveset, bedobhat még egy 16 év 100 naposat, azzal sem lehet mit kezdeni (két hete beszoptam ezzel, rúgtam is ki egyből.) 15 év a király, de abból keveset dob. (kettő van összvissz nekem az akadémián.....)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Gratula, szép pénz érte ez a 600 millió, nekem még sosem volt ilyen jó ifijátékosom, pedig már vagy 5 éve játszom.madridista siempre írta:fél óra és Orem Bálint 600ért elkelt
Nekem is az van most h nincs igazán jó ifim az akadémián. Jó ifi alatt pedig azt értem hogy 17 év 0 naposan felhozható legyen és legyen legalább két skillje, ami min. megfelelő de inkább jó.Néha van, amikor kidob egy monoskilles jó/remek játékost, de ritkán. Remek maximummal utoljára talán fél éve találkoztam az ifiknél. Multisat meg alig dob, vagy esetleg olyat, hogy egyikből középszerű, egy másikból megfelelő, a többi skill meg említésre sem érdemes.
Nekem ma úgy néz ki szerencsém volt, bár a kora miatt nem biztos h annyira jó lesz, de majd elválik.Ma konkrétan azt csinálta, hogy 3 megfigyelőből kettő közölte, hogy nincs semmi, egyikük meg egy kb középszerű alakot ajánlott.
Kód:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Čaba Krehlík, és 16 éves.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából megfelelő szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Védekezés képességű játékosod.
Nos, adjunk neki egy esélyt?
Egyet ne, hogy elfogadod.A másik halálom, amikor meg 17 éveseket ajánlgatnak, hát azokkal meg mit kezdjek?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Gratulálok!
Bár én is kifognék egy-két hasonlót az ifiakadémián. Nem igazán dobálja a jó játékosokat. Néha van, amikor kidob egy monoskilles jó/remek játékost, de ritkán. Remek maximummal utoljára talán fél éve találkoztam az ifiknél. Multisat meg alig dob, vagy esetleg olyat, hogy egyikből középszerű, egy másikból megfelelő, a többi skill meg említésre sem érdemes. Ma konkrétan azt csinálta, hogy 3 megfigyelőből kettő közölte, hogy nincs semmi, egyikük meg egy kb középszerű alakot ajánlott. A másik halálom, amikor meg 17 éveseket ajánlgatnak, hát azokkal meg mit kezdjek?
Bár én is kifognék egy-két hasonlót az ifiakadémián. Nem igazán dobálja a jó játékosokat. Néha van, amikor kidob egy monoskilles jó/remek játékost, de ritkán. Remek maximummal utoljára talán fél éve találkoztam az ifiknél. Multisat meg alig dob, vagy esetleg olyat, hogy egyikből középszerű, egy másikból megfelelő, a többi skill meg említésre sem érdemes. Ma konkrétan azt csinálta, hogy 3 megfigyelőből kettő közölte, hogy nincs semmi, egyikük meg egy kb középszerű alakot ajánlott. A másik halálom, amikor meg 17 éveseket ajánlgatnak, hát azokkal meg mit kezdjek?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.