ezen szerintem mar o sem segitene.impossible írta:Remy remélem már alszik.
nem tudom nezni a meccset, de eredmenyek.com szerint 16% labdabirtoklasra es 0.12-es xg-re sikerult kettot rugjon a granada, biztos topon van ma is a vedelem.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 8., vasárnap 21:36
ezen szerintem mar o sem segitene.impossible írta:Remy remélem már alszik.
HozzászólásSzerző: impossible » 2023. október 8., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 8., vasárnap 21:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 8., vasárnap 21:13
Adtam volna ha az Atletico ellen is villog nem csak ellenünk. Igaz már október vanPad'em írta: Kubo lett szeptember legjobb játékosa. Bellingham, Lewa, Savio és Inaki W. volt még POTM jelölt.
Egyre inkább adom a kis japcsit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 8., vasárnap 21:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 6., péntek 21:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 6., péntek 13:26
Agyi kapacitasokkal nalad van baj, ahogy nezem, nem Vininel. 1 honap mulva johetsz vissza, ha nagyon muszaj. De inkabb maradj az eurobarcan.rikko írta: Nem azt mondtam, hogy ne focizzon. Hanem azt, hogy a pofája nagy. Nem azért kapja a pofonokat , mert focizni tud, azért mert nagy a pofája.
Sikerült kiszűrni a lényeget... Mendy... Camawinga , Csuhamóni is tud focizni és teszik a dolgukat becsülettel. De ők nem kapják az ívet... vajh miért nem ?
Pont azért mert ők a meccs alatt a focira figyelnek és nem arra , hogy lehet hergelni a nézőket vagy majomkodni.
Nem a focit kell kiölni a sracból, hanem az irritálóan nagy arcát.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 6., péntek 13:19
Dehogy fugg ossze, tobb ellenpelda van, mint ami alatamasztja.ram8nes írta: bizonyos személyiségtípusok egyszerűen összefügnek posztokkal a pályán és pozíciókkal a csapat hierarchiáján belül.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2023. október 6., péntek 12:55
teszik a dolgukat becsülettel, de nem a csapat leggólveszélyesebb támadói. nem fűzik be a védőket, nem szlalomoznak el közöttük, nem cselezik ki magukat és lőnek a végén gólt.rikko írta: Nem azt mondtam, hogy ne focizzon. Hanem azt, hogy a pofája nagy. Nem azért kapja a pofonokat , mert focizni tud, azért mert nagy a pofája.
Sikerült kiszűrni a lényeget... Mendy... Camawinga , Csuhamóni is tud focizni és teszik a dolgukat becsülettel. De ők nem kapják az ívet... vajh miért nem ?
Pont azért mert ők a meccs alatt a focira figyelnek és nem arra , hogy lehet hergelni a nézőket vagy majomkodni.
Nem a focit kell kiölni a sracból, hanem az irritálóan nagy arcát.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 6., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. október 6., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 6., péntek 12:40
Na, ha mar Vininek azt ajanlottad, hogy szerenyebben alljon hozza, akkor te is tegyel igy egy madridista forumon Barcaskent, mert kivaglak.rikko írta:Pad'em írta: Undorító a Valencia. De rájuk fért volna, hogy kiessenek a picsába.
Ha hülyézte csak a stadion a majom helyett, vagy mivel védekeznek akkoris. Ha a két szó így egybecseng spanyolul akkor talán érezhető mennyire vékony a jég és nem kéne, pláne, hogy előtte volt már jó pár balhé.
Mindezek után egy ilyen címlap. Gyomorforgató. Ahelyett, hogy mondjuk az eset után elnézést kértek volna a játékostól, hogy a félreérthető rigmusok megsértették vagy valami. Akkor talán ekkora ügy sincs belőle. Inkább fél évre rá Pinocchius.
Érdekes , hogy a másik brazilotok nem kapott semmit a nyakába , pedig O sem fehér. Vagy a francia légiósok sem.. ha Vininek nem lenne ekkora pofája lehet őt sem ekézné a szurkolók nagyrésze.
Nem mondom, hogy nem gusztustalan ez az egész, de ha szerényebben állna hozzá a dolgokhoz a maga 2 bitjével , akkor biztosra veszem, hogy közel sem lenne ekkora támadó felület rajta.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2023. október 6., péntek 12:36
egyrészt az meg sem fordul a fejedben, hogy a csapat egyik, ha nem a legjobb kulcsjátékosáról van szó, aki látványosan játszik, cselez és gólokat lő? őt akarják kizökkenteni, nem pl Mendyt.rikko írta:
Érdekes , hogy a másik brazilotok nem kapott semmit a nyakába , pedig O sem fehér. Vagy a francia légiósok sem.. ha Vininek nem lenne ekkora pofája lehet őt sem ekézné a szurkolók nagyrésze.
Nem mondom, hogy nem gusztustalan ez az egész, de ha szerényebben állna hozzá a dolgokhoz a maga 2 bitjével , akkor biztosra veszem, hogy közel sem lenne ekkora támadó felület rajta.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. október 6., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. október 6., péntek 12:22
Pad'em írta: Undorító a Valencia. De rájuk fért volna, hogy kiessenek a picsába.
Ha hülyézte csak a stadion a majom helyett, vagy mivel védekeznek akkoris. Ha a két szó így egybecseng spanyolul akkor talán érezhető mennyire vékony a jég és nem kéne, pláne, hogy előtte volt már jó pár balhé.
Mindezek után egy ilyen címlap. Gyomorforgató. Ahelyett, hogy mondjuk az eset után elnézést kértek volna a játékostól, hogy a félreérthető rigmusok megsértették vagy valami. Akkor talán ekkora ügy sincs belőle. Inkább fél évre rá Pinocchius.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 6., péntek 12:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 6., péntek 11:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 6., péntek 9:34
Jogos mind a ketto, de ujsagiras, kozvelemeny befolyasolasa a legfobb cel, meg hogy tereljek a figyelmet a valos problemarol.RealMadridFanatic írta: Igen, jogos a felszolalas, csak egy ujsagtol azt varnam, hogy nem megy le egy szint ala, mint ez a cimlap. Erre lehet irni egy komoly hangvetelu cikket, amiben hangsulyozzak, hogy a fals vadaskodas, vagy a vad kiterjesztese egy egesz csoportra (jelen esetben a stadion osszes szurkolojara) hasonloan veszelyes, mint maga a rasszizmus.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. október 6., péntek 9:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 6., péntek 9:18
Ebben nem latok akkor kivetnivalot, de ez nyilvan csak jatek a szavakkal es probaljak terelni a szart.poronty írta:Én valami olyat olvastam, hogy elvileg Vini szerint az egész stadion rasszistáskodott vele szemben, a Valencia meg ezt kikéri magának, mert nem lehet ráhúzni ezt az összes szurkolóra, aki a meccsen jelen volt.Mondjuk en meg nem olvastam, hogy mit nyilatkozott Vini, es miert vagy mire mondja a Valencia, hogy hazudik.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem