Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Lillard azért szépet ráoltott
Na, de amíg ezek Cancunon twittereznek, szerintem Boston elmegy 7 meccsig megint és ott továbbmennek. Nagyon meggyőzőek. GSW viszont 5-6 meccsen továbbmegy, a Kleber meg Powell nyelve lógni fog a GSW off ball mozgásaitól. Doncicnak sem lesz ez túl kényelmes.
De nyugaton eddig mindent is beneztem, szóval lehet az ellenkezője lesz
Na, de amíg ezek Cancunon twittereznek, szerintem Boston elmegy 7 meccsig megint és ott továbbmennek. Nagyon meggyőzőek. GSW viszont 5-6 meccsen továbbmegy, a Kleber meg Powell nyelve lógni fog a GSW off ball mozgásaitól. Doncicnak sem lesz ez túl kényelmes.
De nyugaton eddig mindent is beneztem, szóval lehet az ellenkezője lesz
Óriási, de már tegnap is meccs után rögtön tweetelte hogy majd figyelni kell ki lesz aki sérültet alakít majd, aztan CP meccs után hirtelen elkezdett santitani, miközben garbage timeban fent volt.nmate írta:Beverley haverodat nézd inkább, megint mit ment, most ESPN-enZsombor írta: ...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Erdekes a pecahajobol ertekezni, de van benne vmi, amit legjobb haverjarol cp3rol beszelnmate írta:Beverley haverodat nézd inkább, megint mit ment, most ESPN-enZsombor írta: ...
Megöregedett o is, mint az egesz bananhajos banda
thereisonly1ronaldo
- nmate
Beverley haverodat nézd inkább, megint mit ment, most ESPN-enZsombor írta: ...
A Suns győztes szériái tavalytól nézve:
Lakers ellen, ahol égtek, amig offos nem lett Davis.
A Murray nélküli Denver.
A Kawhi nélküli clippers.
A Zion nélüli Pels.
Lakers ellen, ahol égtek, amig offos nem lett Davis.
A Murray nélküli Denver.
A Kawhi nélküli clippers.
A Zion nélüli Pels.
Ezt nagyon adom, jártatta a pofáját, de állitólag alapszakaszban is az egész Sunsnál nagy volt a mellény, Anthony Edwards postolt is róla.nmate írta: Amúgy a The Luka Special után tényleg ezt érdemli Booker. Én sajnálom CP3-t, hogy soha nem lesz gyűrűje, no nem a személyisége, hanem szimplán a játék tudása miatt.
- nmate
Az az Ayton 17 perc, meg kiabálás Montyval az elég erős azért. Azt hiszem ő utoljára volt Suns mezben, kérdés kit hoznak a helyére. Elég deep a probléma a Sunsnál, de csak gratulálni tudok Aytonnak így, ezzel a kerettel nyugati döntő kötelező kellett volna legyen.
- hehetheoriginal
Meglepodtem a buckson, vagyis janostol tobbet vartam meg ennel is.
De kizartnak tartom, hogy a miami ellen a boston tovabbjusson, lowry, oladipo, butler, plusz a kiegeszitoemberek, az tul sok, raadasul a vedekezes is stabil.
Suns no comment, szep nagy égés odahaza
De kizartnak tartom, hogy a miami ellen a boston tovabbjusson, lowry, oladipo, butler, plusz a kiegeszitoemberek, az tul sok, raadasul a vedekezes is stabil.
Suns no comment, szep nagy égés odahaza
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
7ik meccsen otthon így alázzanak meg, nesze neked alapszakasz legjobb csapata.
Boston in 6
Dallas in 6
Boston in 6
Dallas in 6
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ezt nem làttam jönni.
Mármint nem azt, hogy továbbmegy a dallas, hanem hogy egy ennyire sima 7. meccsen.
Hát mi volt ez?
Bostonnak nagyon örülök, szezon közben nem gondoltam volna ezt, de Tatum szintet lépett szerencsére.
Mármint nem azt, hogy továbbmegy a dallas, hanem hogy egy ennyire sima 7. meccsen.
Hát mi volt ez?
Bostonnak nagyon örülök, szezon közben nem gondoltam volna ezt, de Tatum szintet lépett szerencsére.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- nmate
Amúgy a The Luka Special után tényleg ezt érdemli Booker. Én sajnálom CP3-t, hogy soha nem lesz gyűrűje, no nem a személyisége, hanem szimplán a játék tudása miatt.
Points at the half:
1 — Chris Paul
2 — Devin Booker
3 — Deandre Ayton
4 — Mikal Bridges
5 — Jae Crowder https://t.co/xDHRMgkUip
Azért ilyet nem vártam. Ez eddig nagyon nagy égés.
Points at the half:
1 — Chris Paul
2 — Devin Booker
3 — Deandre Ayton
4 — Mikal Bridges
5 — Jae Crowder https://t.co/xDHRMgkUip
Azért ilyet nem vártam. Ez eddig nagyon nagy égés.
- nmate
Boston sima volt, ahogy mondtam . Suns nem tudom mi a lószart csinál, de velük kapcsolatban úgy néz ki tévedek. Amúgy jók ők, Booker, Ayton elég fasza, tutira sérült viszont Booker és CP is. De jogos amit írsz, CP3 egyszerűen csak öreg a playoffhoz. Ez lehet.
-
Hamar lezárta a Celtics a meccset, next round : Boston ín 6.
Három mvp jelöltből egyik sem jutott el a conference finals-ig, azért az kellemetlen.
Három mvp jelöltből egyik sem jutott el a conference finals-ig, azért az kellemetlen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kivételesen egyetértek, mavs lesz meg bucks.hehetheoriginal írta: talan megiscsak nem tobbek egy jo csapatnal, ahogy korabban jeleztem. itt mar nem az dont, hogy ki mit jatszik, milyen volt az alapszakaszban, itt mar az az 1-2 extra jatekos dont, az meg a sunsnal nincs meg, booker nem ert meg fel a polc tetejere, cp3 meg oreg mint a szar, nem veletlen dolgoztatja folyamat a dallas vedekezesben is.
whitepower luka for the win nalam.
giannis meg megbassza a bostont, 50 pont 15 lepattano, 15 assist.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
A baj az, hogy a Boston egy jó csapat, nem egy emberes brigád. Míg a Bucks kb egy emberen múlik. Giannisnak nagyot kell mennie, akkor van esély. Bízom a Boston bukásban, de a realitás nekem azt mondja, hogy szépen elvérzik a Bucks.
- hehetheoriginal
talan megiscsak nem tobbek egy jo csapatnal, ahogy korabban jeleztem. itt mar nem az dont, hogy ki mit jatszik, milyen volt az alapszakaszban, itt mar az az 1-2 extra jatekos dont, az meg a sunsnal nincs meg, booker nem ert meg fel a polc tetejere, cp3 meg oreg mint a szar, nem veletlen dolgoztatja folyamat a dallas vedekezesben is.nmate írta:Eddig nem tudom mi a lószart csináltak
whitepower luka for the win nalam.
giannis meg megbassza a bostont, 50 pont 15 lepattano, 15 assist.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Suns tuti nem fog ma botlani. Nagyon meglepne. Eddig nem tudom mi a lószart csináltak, CP3 simán lehet, hogy sérült megint.
Másikon Boston be fogja húzni, Giannis nagyon egyedül van. De minél több drámát és győzni akarást szeretnék látni
Top 4 viszont 25-25% mindenki szerintem. Nagyon kiegyensúlyozott.
Másikon Boston be fogja húzni, Giannis nagyon egyedül van. De minél több drámát és győzni akarást szeretnék látni
Top 4 viszont 25-25% mindenki szerintem. Nagyon kiegyensúlyozott.
A Bucks-Celticsen tök mindegy ki megy tovább, mind a kettő megérdemli.
Viszont nagyon szorítok a Dallasnak hajnalban. Nagyarc Booker és plane CP nem tettek eleget.
Viszont nagyon szorítok a Dallasnak hajnalban. Nagyarc Booker és plane CP nem tettek eleget.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Eddig nem úgy volt, hogy a Dallas meccs lesz holnap este fel 10-kor ?
Hogy lehet előbb a Bostoni 7. Meccs??
Hogy lehet előbb a Bostoni 7. Meccs??
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Suns ellen én is ezt gondolnám, de a mavs is annak köszönheti hogy 7 meccsig jutott hogy kintről rendre elpicsázták őket. Több mint 50 %-al többet emeltek rá eddig és csak 2-3 százalékkal maradtak el a sunstól. warriors támadásban nagyobb tempót diktál a dallasnál szerintem.nmate írta:Támadásban hatalmas tempót nyomtak mindkét oldalon, védekezésben annyi tiszta dobas volt viszont, ilyen nem lesz Bucks / Miami / Boston (tehát a Boston) ellen. De még a Suns ellen sem.hehetheoriginal írta: Azt még mindig fura latni, hogy a nyugati kosarlabda szintekkel nagyobb sebessegu es porgosebb, mintha masik sportag lenne
Végre két game 7 is lesz, azt szeressük. Reméljük nem a bíráskodás lesz a középpontban.
A keleti ellenfeleknél mind elbukna a warriors viszont.
Ha nem nyomják le élőben a két 7.ik meccset kibaszom a tvt.
- nmate
Támadásban hatalmas tempót nyomtak mindkét oldalon, védekezésben annyi tiszta dobas volt viszont, ilyen nem lesz Bucks / Miami / Boston (tehát a Boston) ellen. De még a Suns ellen sem.hehetheoriginal írta: Azt még mindig fura latni, hogy a nyugati kosarlabda szintekkel nagyobb sebessegu es porgosebb, mintha masik sportag lenne
Végre két game 7 is lesz, azt szeressük. Reméljük nem a bíráskodás lesz a középpontban.