Akkor később, mint gondoltam. Az előszezon meg júli 25 magassága, vagy pár nappal később? Szóval az nagyon randa lenne, ha nem töltené a teljes előszezont a jövő évi csapatánál, bármelyik legyen is az.Realista24 írta:Augusztus 13-ai hétvégén kezdődik.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Augusztus 13-ai hétvégén kezdődik.Donát írta:Na, az gusztustalan lenne, ha ilyen előzmények után csak augusztus végén írna alá. De nem tudom elképzelni, már csak az edzések miatt sem. Eleve mikor kezdődik a szezon? A VB miatt gondolom már kb. augusztus elején. Akkor az előszezon legkésőbb júli 20. Nem tudom elképzelni, h addigre ne legyen meg az új szerződése, bármelyik csapatot is választja. Mondjuk az is gusztustalan lenne, ha ilyen herce-hurca után maradna Párizsban. Madrid vagy City lesz, jóval nagyobb eséllyel előbbi.Realista24 írta: Kylian Mbappe’s father wants him to stay at PSG.
@partidazocope
Mbappé’s mother has begun telling people close to the family that Mbappe will leave PSG.
@juanmacastano
Szerintem egyik legdurvább nyarunk lesz ever pletyka szempontból
Aki nem bírja az ilyet, húzza ki a netet aug31ig
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Na, az gusztustalan lenne, ha ilyen előzmények után csak augusztus végén írna alá. De nem tudom elképzelni, már csak az edzések miatt sem. Eleve mikor kezdődik a szezon? A VB miatt gondolom már kb. augusztus elején. Akkor az előszezon legkésőbb júli 20. Nem tudom elképzelni, h addigre ne legyen meg az új szerződése, bármelyik csapatot is választja. Mondjuk az is gusztustalan lenne, ha ilyen herce-hurca után maradna Párizsban. Madrid vagy City lesz, jóval nagyobb eséllyel előbbi.Realista24 írta: Kylian Mbappe’s father wants him to stay at PSG.
@partidazocope
Mbappé’s mother has begun telling people close to the family that Mbappe will leave PSG.
@juanmacastano
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kylian Mbappe’s father wants him to stay at PSG.
@partidazocope
@juanmacastano
@partidazocope
@juanmacastano
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Szerintem csak fél Nasszer kommandósaitól és a biztonsága miatt inkább ilyen faszságokat beszél, majd június 1-én lép a csába .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem az osszes ilyen hir mar csak kitalacio es reg megvan a deal. Egyszeruen nem lehet annyira hulye, hogy maradjon es nem is lesz. Reg eldolt ez mar, de szerintem a psg ragaszkodott ahhoz, hogy az utolso pillanatig ugy kell tenni, van remeny a maradasara
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ehhez képest a figo pesetero a disznófejjel kutyafasza
nem hiaba utalom legalabb a franciakat (is)
nem hiaba utalom legalabb a franciakat (is)
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hogy mondjam... ha marad, pfú, az a legalja szint... remélem kurva nagy szekrényt vesz a wish szintű bajnoki kupáknak.
De ettől függetlenül nem tudom elképzelni, hogy nem jön.
De ettől függetlenül nem tudom elképzelni, hogy nem jön.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mondom én. Szánalmas, 5 éve hajkurásszuk a gyereket, itt az idő elengedni.Pad'em írta:
@DanielRiolo: “Kylian Mbappé will extend to PSG and the announcement will take place in May.” @AfterRMC via @psgcommunity_
JUST IN: France President Emmanuel Macron and the Emir of Qatar are trying to convince Mbappé to stay at PSG. @Romain_Molina
PSG’s priority is as follows: do everything to extend Kylian Mbappé’s contract - 2-year contract, more freedom for image rights, building a global project around him and making him the club's biggest earner. @ArthurPerrot
- Pad'em
@DanielRiolo: “Kylian Mbappé will extend to PSG and the announcement will take place in May.” @AfterRMC via @psgcommunity_
JUST IN: France President Emmanuel Macron and the Emir of Qatar are trying to convince Mbappé to stay at PSG. @Romain_Molina
PSG’s priority is as follows: do everything to extend Kylian Mbappé’s contract - 2-year contract, more freedom for image rights, building a global project around him and making him the club's biggest earner. @ArthurPerrot
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ilyet még én sem trollkodokRealista24 írta: Mbappe PSG
Haaland City
Lewa Barca
Mayoral Real Madrid
Amúgy jöhet a padra Mayoral Jovic és Mariano helyett
de Haaland és Mbappé leigazolása után
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mit csinálnál Te nélkülünk bömbi.hehetheoriginal írta:raul 4 ever írta:
Likeribi
Szóval már 2 ok, h a francia (+ a norvég) jöjjön...
latom megertetted hogy tettem a forumot magamnak win-win szituba
2hét a madridom nélkül, majd rájönnél, hogy itt még Téged is elfogadnak és még a hülyeségeidet is elolvassák. Kint a rííl lájfban meg elvesznél.
Itt vagy otthon.
Egyébkénk az csúnya lenne ha bappe hülyét csinálna belőlünk. Ez a rohadt sziti is vehetne valami angol csodát, a viking kell nekünk.
- hehetheoriginal
raul 4 ever írta:Likeribihehetheoriginal írta:
akkor többet nem jövök.
latom megertetted hogy tettem a forumot magamnak win-win szituba
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Likeribihehetheoriginal írta:akkor többet nem jövök.Realista24 írta: Mbappe PSG
Haaland City
Lewa Barca
Mayoral Real Madrid
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
@RothenJerome: "A 3rd team has joined the race for Mbappe but it's NOT Barcelona. It was confirmed to me by Mbappe's entourage." via @RMCsport
The 3rd team in the running for Mbappe is Manchester City or Liverpool.
@agrandesso
The 3rd team in the running for Mbappe is Manchester City or Liverpool.
@agrandesso
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
akkor többet nem jövök.Realista24 írta: Mbappe PSG
Haaland City
Lewa Barca
Mayoral Real Madrid
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappe PSG
Haaland City
Lewa Barca
Mayoral Real Madrid
Haaland City
Lewa Barca
Mayoral Real Madrid
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mehet itt a huza vona, amíg nem látom real mezben pózolni a bernabeuban addig magasról lexarom.
én egyet kérek, ne kergessük már megint 4hónapig aztán végül nem veszünk senkit.
én egyet kérek, ne kergessük már megint 4hónapig aztán végül nem veszünk senkit.
- Pad'em
Nana ez meg már túl pesszimistaSierra írta: Aztán lehet a háttérben már rég donedeal van, és a jó öreg Perez utasítására válaszolta ezt, tovább húzva az arab agyát. Persze erre kicsi az esély, de ilyenekkel is nyugtathatjuk magunkat. Én most már egyre kevésbé hiszek abban, hogy idejön. Sztem maradni fog, és a nagy pénzt választja a karrier helyett. Sajnos a legtöbb fiatal ilyen a mai focivilágban.
Done deal ez már bőven, attól függetlenűl, hogy a szívünknek kedvesebben is nyilatkozhatna addig amíg official nem lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Persze, hogy done deal van. Tiszteletből beszél és ködöl, tavaly megmondta, hogy itt akar játszani és ígéretük ellenére nem engedték el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K